Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

büyük ihtimalle toplam fiyattır. ama toplam olsa bile ekstradan maaliyetler olabiliyo bu nedenle daha fazla da tutabilir :)

Teşekkürler . Ekstra maaliyetler sorun değil ben sadece İki çene 6 bin tl den fazla tutuyor diye korkmuştum :)

Son düzenleme:
Teşekkürler . Ekstra maaliyetler sorun değil ben sadece üst çene için fiyat buysa diye korktum açıkçası :) İki çene 6 bin tl den fazla tutuyor diye korkmuştum :)

rica ederim :) bana zamanında senin ki kadar bi fiyat çıkardılar. tedavim bitti sayılır ve 5000 civarı tuttu

Son düzenleme:
bende dün taktırdım şu anlık 3500 lira dedi. üst dişlerime tel takıldı. ama alttakiler de tel yok sadece braketler var. yanağım konuştukça aşınıyor ve dişlerim birazcık sızlıyor ama korktuğum kadar hiçbir şey yokmuş umarım en yakın zamanda düzelir :)

arkadaşım mrblar öncelikle dişlern çok düzgün olmuş senn adına çok sevndm. benimde dişlerm sennkine çok benzer. 3 sene diş teli kullandım ve daha kötü oldu. şu an 27 yaşındayım ve diş teli taktırıcam ve açıkçası bana daha fazla vakit kaybetermicek bir doktor aryrm. ben ist anadaolu yakasında oturuyrm.acaba siz nerde tedavi olmuştunuz doktorunuzdan memnunmuydunuz, forumdan daha önce sormuştm bi cevap, yardım edebilirsenez çok sevnrm,,
özelden msj sayım yeterli olmadıı için yazamıyrm

slmlar bende anadolu yakası öncelikli olmak üzere anadolu veya avrupa yakasaında ortodondist tavsiyesi istemiştm ama cevap alamadım.sana özelden veya genelden yardıcı olan çıktımı acaba

merhaba işinin ehli bir doktor arıyorsanız ist.anadolu yakasında barış ünlü var benim süper doktorum kesinlikle tavsiye ederim

mayıs son haftası diş telim takılmıştı 3 ay üst dişlerimin tedavisinden sonra
alt dişlere devam edilcektiki hamile olduğumu öğrendim
kadın dogum uzmanı doktorum 3 ay ara verin dedi tedaviye ama bosyere vermısız:)
3 ay sonrası alt dıslere tel takıldıgında oyle agrı sızı hıssetmedım çünkü :)
velhasıl 3 aydırda lastık tedavısındeyım yemeklerde bıle cıkarmadıgımdan bazen yuttugum oldu
doktorum bu seferki gidişimde yaza tedavimin bitebiliceği müjdesini verdi :) yani 1 yıl bile olmadna tedavim bitebilir
baslangıcta zor evet ama doktorun tavsıyelerıne uyunca hem tedavı kısalır hem dıslerınızın duzeldıgını görürsünüz
tüm teldaş arkidişler umarım hepımızn tedavısı ıstedıgı gıbı bıranonce sonuclanır kurtuluruz :)

evet banada mantıklı gelmişti zaten hepsinden kurtuldum 6 ay önce :) şimdi tellerle 3. ayımdayım :)

bende ecen sene hamilelikten suphelenmistim dr a sordum o da hamile olman sorun olmaz demisti..sadece radyodan gecmeyeceksin dedi.yani cok risk yoksa ortodontie n birsey olmaz diyorsa aciyla ilgili korkulacak birsey yok. allah sgalicakla kucagina almayi nasip etsin
kızlar nasıl yemek yiyorsunuz? benim için yemek yemek eziyet . mama tarzı besleniyorum şimdilik

alisirsin mihriban yeni taktirdin sanirim.ilk zamanlar corbaya ekmek bandim.biskuvuyu bile cigeneyemiyordum dislerim birbirine carpiyordu(ki benim iki ay surdu) bir ara yazin memlekete gittim iki ay kontrole gitmedim.on dislerimle yumusak seyleri bile isirmaya baslamistim.ama kontrlde teller degisince dislerde sallanica hassa disa birsey koyamiyorsun.lokma lokmaaaa yiyecen sonra alisiyorsun.aslinda makyajli iken isirmakda iyi olmuyor

1 haftayı bitirdim tellerimle Gözümü korkuttukları gibi olmadı hiç. Dün gittim çatır çatır pizza yedim valla Ama 2 bardak kola içtim :44: şeyy unutmuştum da aslında çok canım çekti ondan ya ama sondu daha içmeyecem. Aynadan bakıyorum hergün hiç bir değişme yok. Ne zaman gözle görülür bir değilim olur ki?

canım nasılsın? 14 ünde randevun vardı senin de benmde hatrlarsın...sadece lastikleri değiştrdi baska bişi yapmadı benmki..nasıl olcak nasıl düzelcek bu dişler yahuu..sinirim bozuldu vallaa..birini düzeltnce diğeri içeri kacıoo yer yok sanırım..benmde diş etlerim fazla 3 doktor gezdim biri 500 biri 600 dieri hc sölemeym ama baya ucuk bi fiyat verdi diş eti kesimi için lazerle pembe estetik yaptracagımm...birazdan foto eklemye calısacagmm yorumlarını bekliorumm

Kızlar 16 martta diş tellerim çıkıyor çıkarken neler yapılıyor çıktıktan sonra plak takıcakmış 6 ay gece gündüz sonraki 6 ay sadece gece takılcakmış

şimdi çıktıktan sonra temizlememi yapılcak ve arkasına telmi takılcak nasıl olucak bana anlatırmısınız ?

canim kizim rahatsiz biraz onu krese goturdum geldim iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin..teller ne zaman cikacak senin? ben biraktim artik takintiyi.valla oldugu kadar dedigin gibi birini duzeltirken ona es degerde olan diger dis ice giriyor.uc hafta once ondislerim tam ayni hizadaydi kontrolume yakin birisi one dogru cikmaya basladi.7 sinde dr gittim rdv aldim bir hafta oncesine telleri degistirdi.14 unde de altlari degistirdi.nisanda tellerimi cikaracak artik yoruldum oldugu kadar.halen daha kucuk disim on disin tam hizasinda degil suan tavsan dis modundayim.diseti icin fotoda gordugun gibi kucuk dis icin dr istersen kestir ben fiyatlari bilmiyorum dedi..ama yine de tedavi sonunu bekle bakalim dedi.mecbur degilsin kestirmeye dedi.ben dedim phalimidir diye oda bilmiyorum dedi.benim 20lik dilseirm sorun cikti iki tane yukarda var..onlarin cekilmesi lazim.25 martta rdv m var ozan sorcam ne zaman cekilmesi lazim diye.lastigin biri daha dusmus bugun yarin gitmem lazim
sen en iyisi bir fotograf ekle normal gulerken cekindigin bir resmi belki gerek yoktur kestirmeye

Son düzenleme:
Benim altta 20lik dişlerim var tam çıkmış değiller yarı gömükler hemde 2.5yıldır çıkmaya uğraşıyorlar sanırım ön dişlerimi bozan da onlar.. iterek çıkıyorlar üsttekilerde henüz çıkmadı çektirmeye de korkuyorum yok mu benim durumumda olan :{

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…