Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

evet kizlarrrr ne dusunuyorsunuz??? ben artik cikarmak istiyorum..
bence gayet güzel duruyor büyük bir değişim var maşallah..herhangi bi problemde gözükmüyor burdan görebildiğim kadarıyla..artık çıkarttır bence
ne kadar taktın tellerin bu arada

evet kizlarrrr ne dusunuyorsunuz??? ben artik cikarmak istiyorum..

inanılmaz bi değişim var bence gayet güzel olmuş benmki gbi deil seninkiler bencede cıkartabilirsinn gönül rahatlığıyla canımm :))) bide dikkatimi cekti sanki bi yankesicin yok gbi geldi bna direk köpek dişine baglı gbi ön ikiden sora...geride mydi yoksaa yapıldı mı? bn cok begendm canım değişimi... kesnlkle cıkarabilirsn artıkk

bence gayet güzel duruyor büyük bir değişim var maşallah..herhangi bi problemde gözükmüyor burdan görebildiğim kadarıyla..artık çıkarttır bence
ne kadar taktın tellerin bu arada

sagolun kizlar yorumlariniz benim icin cok onemli.yan kesicim orda canim kucuk ama diseti var biraz obur yan kesimde dik bir sekildeydi sen onu kopek disi sandim sanirim : D
canim normalde 10.-11 ayda cikacakti ben istemedim.suan 13.aydayim..

Son düzenleme:
ekince dişlerindeki değişiklik çok güzel resimlerde bir sorun var gibi görünmüyor ve yeni dişlerin harika çok beğendim ..

Kızlar benimdişlerimde kemik kaybı ve diş eti çekilmeside var acaba ortodondik tedaviye başlarken bu sorunları olan dşleri düzeldikten sonra bu sorunları ortadan kalkan varmı???

ekince dişlerindeki değişiklik çok güzel resimlerde bir sorun var gibi görünmüyor ve yeni dişlerin harika çok beğendim ..
tesekkurler canim demekki benim gordugum ufak ayrintilar disardan pek diskkat cekmiyor sevindim kendi adima
Kızlar benimdişlerimde kemik kaybı ve diş eti çekilmeside var acaba ortodondik tedaviye başlarken bu sorunları olan dşleri düzeldikten sonra bu sorunları ortadan kalkan varmı???

disetlerini teller ciktiktan sonra yapiyorlar canim;benimde biraz diseti cekilmem oldu ama diselrim zaten orta boyda oldugu icin biraz isimede geldi..bak benim fotografta dislerim asagida vee sanki sallaniyor gibiymis yeni farkettim suan biraz yukardalar..onceki kadar disetlerim cok gorunmuyor

inşallah pizzayı ıssırarak yemedin bal hatun gözle görülür bir şanssızlık yaşamasan bile ( mesela braketin kırılabilir) tedavin uzar. bölerek yada keserek lokma lokma ye.. kola kısmında bende çok takılıyorum ayda 1 kere kendime hak verdim doktorun verdiği kurallara da uyuyor bu kural, ama içtikten hemen sonra dişlerimi fırçalıyorum, yanımda taşıdığım minik fırça ve macun var. işimi garantiye alıyorum

merhaba arkadaşlar bende 2 hafta önce taktırdım yaşım 27 biraz geç kaldım bu mevzuda 20 lik dişlerim yüzünden ben bişe sormak istiyorum benim sağ taraf dişlerimde sorun var o kısımla oynamaktan tik olmuştu bende yüzümün sağ kısmı kırıştı gülerken filan yanakta epey kırışıklık oluyo acaba dişlerle birlikte o kırışıklıklarda da düzelme olur mu

3. ayıma girdiğim şu günlerde içerde olan dişim dışarıya çıkmaya başladı.Artık alt dişim üst dişimi içeriye alamıyor :)

benimde sag taraftaki dudagim in ustu gulerken yukari kalkiyordu :) kopek dislerim yukardaydi yaa.. suan bir duzelme yok ama senin o kirisikligin icin kurumasin surekli krem sur zamanla biraz kirisiklik gider bence ama bu zaman bir iki senede olmaz :) bende27 yasindayim iki tane 20ligim yukarda gomulu tedavi sonrasi cikmasi lazim oofffff..dr derim tamamen uyutsun ben dayanamam vallaa. benimde damaga yakin yan kesicim ikinci ayda gozle gorulur one gelmisti.3.4.ayda bayaa bir degisim olmustu.yer olduktan sonra oynuyorlar cabuk..
3. ayıma girdiğim şu günlerde içerde olan dişim dışarıya çıkmaya başladı.Artık alt dişim üst dişimi içeriye alamıyor :)

Son düzenleme:

Neden kimse cvp vermiyor diş teli çıkarırken neler yapılıyor sonrasında nasıl bir tedavi var lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…