Eki Görüntüle 636412 iki hafta onceki dislerim ve dr cikarmak istiyor ben de
Eki Görüntüle 636416 kizlar ilk defa buraya yukluyorum dislerimin ilk takildigi hafta cok kotuymus demi:44::44::44::44::44::44:
bence gayet güzel duruyor büyük bir değişim var maşallah..herhangi bi problemde gözükmüyor burdan görebildiğim kadarıyla..artık çıkarttır benceevet kizlarrrr ne dusunuyorsunuz??? ben artik cikarmak istiyorum..
evet kizlarrrr ne dusunuyorsunuz??? ben artik cikarmak istiyorum..
bence gayet güzel duruyor büyük bir değişim var maşallah..herhangi bi problemde gözükmüyor burdan görebildiğim kadarıyla..artık çıkarttır bence
ne kadar taktın tellerin bu arada
sagolun kizlar yorumlariniz benim icin cok onemli.yan kesicim orda canim kucuk ama diseti var biraz obur yan kesimde dik bir sekildeydi sen onu kopek disi sandim sanirim : Dinanılmaz bi değişim var bence gayet güzel olmuş benmki gbi deil seninkiler bencede cıkartabilirsinn gönül rahatlığıyla canımm :))) bide dikkatimi cekti sanki bi yankesicin yok gbi geldi bna direk köpek dişine baglı gbi ön ikiden sora...geride mydi yoksaa yapıldı mı? bn cok begendm canım değişimi... kesnlkle cıkarabilirsn artıkk
tesekkurler canim demekki benim gordugum ufak ayrintilar disardan pek diskkat cekmiyor sevindim kendi adimaekince dişlerindeki değişiklik çok güzel resimlerde bir sorun var gibi görünmüyor ve yeni dişlerin harika çok beğendim ..
Kızlar benimdişlerimde kemik kaybı ve diş eti çekilmeside var acaba ortodondik tedaviye başlarken bu sorunları olan dşleri düzeldikten sonra bu sorunları ortadan kalkan varmı???
evet kizlarrrr ne dusunuyorsunuz??? ben artik cikarmak istiyorum..
harika görünüyor! bence çok büyük bir düzelme bu. bilmiyorum ben başka bir örnek görmedim böyle:))
ne mutlu sana:)
1 haftayı bitirdim tellerimleGözümü korkuttukları gibi olmadı hiç. Dün gittim çatır çatır pizza yedim valla Ama 2 bardak kola içtim :44: şeyy unutmuştum da aslında çok canım çekti ondan ya ama sondu daha içmeyecem. Aynadan bakıyorum hergün hiç bir değişme yok. Ne zaman gözle görülür bir değilim olur ki?
benimde sag taraftaki dudagim in ustu gulerken yukari kalkiyordu :) kopek dislerim yukardaydi yaa.. suan bir duzelme yok ama senin o kirisikligin icin kurumasin surekli krem sur zamanla biraz kirisiklik gider bence ama bu zaman bir iki senede olmaz :) bende27 yasindayim iki tane 20ligim yukarda gomulu tedavi sonrasi cikmasi lazim oofffff..dr derim tamamen uyutsun ben dayanamam vallaa. benimde damaga yakin yan kesicim ikinci ayda gozle gorulur one gelmisti.3.4.ayda bayaa bir degisim olmustu.yer olduktan sonra oynuyorlar cabuk..merhaba arkadaşlar bende 2 hafta önce taktırdım yaşım 27 biraz geç kaldım bu mevzuda 20 lik dişlerim yüzündenben bişe sormak istiyorum benim sağ taraf dişlerimde sorun var o kısımla oynamaktan tik olmuştu bende yüzümün sağ kısmı kırıştı gülerken filan yanakta epey kırışıklık oluyo acaba dişlerle birlikte o kırışıklıklarda da düzelme olur mu
3. ayıma girdiğim şu günlerde içerde olan dişim dışarıya çıkmaya başladı.Artık alt dişim üst dişimi içeriye alamıyor :)
3. ayıma girdiğim şu günlerde içerde olan dişim dışarıya çıkmaya başladı.Artık alt dişim üst dişimi içeriye
bnmde 1 ayda gelmsti icerde yillardr iceride duran disim :) bnmde altlar izin vermemsti mecburen bi yukselti yapti doktorum dislerm brbrne degmeden one gelsin diye..tabi konusmami yememi etkilemsti
3. ayıma girdiğim şu günlerde içerde olan dişim dışarıya çıkmaya başladı.Artık alt dişim üst dişimi içeriye
bnmde 1 ayda gelmsti icerde yillardr iceride duran disim :) bnmde altlar izin vermemsti mecburen bi yukselti yapti doktorum dislerm brbrne degmeden one gelsin diye..tabi konusmami yememi etkilemsti
tuykuu 2. ayımda bende aynı durumdaydım dişlerim deymiyordu birbirine baya zorlu geçti 2. ayım... bu ay sanki daha rahat geçecek gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?