Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Neden kimse cvp vermiyor diş teli çıkarırken neler yapılıyor sonrasında nasıl bir tedavi var lütfen yardımcı olun

sana cevap vermistim..kelin merhemi olsa once kendi basina surermis valla bilen yok demekki bende cikaracam nisanda bende tam olarak ne yapacak dr um bilmiyorum..burda dolasanlar genelde telli olanlar telleri cikarip buraya tekrardan giris yapip cevap verseler iyi olur aslinda
bu arada fotograf eklesene bakalim dislerin nasil oldu :))

Son düzenleme:
gozun aydin fotoraf koysana canyarim merak etttim tedavin nasil sonlanmis diyee ben koydum bir kac saydfa onde sanirim fikirlerinide almis olurum.

tamam ekince tel çıktığı gün implantımın protezide takılmış olacak fotograf çeker koyarım tabi
benim yüzüm bile değişti dudaklarım botokslanmış gibi oldu dişlerim düzeldikten sonra suratım çekildi bozuk dişler agzı yanakları oldugundan şiş gösteriyormuş,,
seninkilerde çok güzel olmuş dişlerinde iriymiş maş. tel cıkınca cok guzel olacaksın eminim :) sen ne zaman kurtuluyorsun ? ne kadar oldu takalı

benim 14ay olacak martin 10 unda.15 aylikkende cikaracam sanirim hadi hayirlisiyala saglicakla kullanalim su disleri simdi koysana telliyken merak etimm
ohh be doktorum kesin tarih verdi nisanda tellerle işim bitiyor artık :) çookk mutluyumm

hadi ayni zamanlarda kurtuluyoruz senden de bir fotograf istiyorum telliyken :) bakalim dr kararlarina

bu arada benimde alt dudak cizgim yeri degisti biraz daha kalinlasti.teller ciktiktan sonra eskisi ibi olurmu bilmiyorum..ama benim elmacik kemiklerim oncekine gore daha belirginlesti..cekici bir kadinim biliyorumdaaa telliyken agzimi bazen acmak istemiyorummm havammmm pooooofff diye sonuyorrr:)

Son düzenleme:
hadi ayni zamanlarda kurtuluyoruz senden de bir fotograf istiyorum telliyken :) bakalim dr kararlarina

bu arada benimde alt dudak cizgim yeri degisti biraz daha kalinlasti.teller ciktiktan sonra eskisi ibi olurmu bilmiyorum..ama benim elmacik kemiklerim oncekine gore daha belirginlesti..cekici bir kadinim biliyorumdaaa telliyken agzimi bazen acmak istemiyorummm havammmm pooooofff diye sonuyorrr:)[/QUOTE]

işte bu son hali
lastik verdi 1 paket onları 1 ay gibi kullancam martta ölçümü alcak nisandada Allahın izniyle tel maceram bitecek :)

Eki Görüntüle 639041
işte bu son hali
lastik verdi 1 paket onları 1 ay gibi kullancam martta ölçümü alcak nisandada Allahın izniyle tel maceram bitecek :)[/QUOTE]

Ne mutlu size ! Darısı bizlerin başına :) Ben şahsen çok beğendim.Gülümsemekten gülmeye terfi etmek harika bir his olmalı :)

Ayyyy malesef ısırarak yedim sonra zaten anladım hatamı aynen bende sürekli diş macunu fırça ile geziyorum...

Ne mutlu size ! Darısı bizlerin başına :) Ben şahsen çok beğendim.Gülümsemekten gülmeye terfi etmek harika bir his olmalı :)

sağol canım :) aminnn
evet gerçekten gülümsemeyi çokkk özledim ağrılar acılar yaralar derken son aylarıma geldim
Allahım kullanan herkese sabır versin
tellerim çıksın o halinide paylaşıcam sizinle. :)

( bu arada benim doktorum bana beyazlatma yapmıyacakmış estetiğe giriyomuş o :/ sadece temizlik yapılacak sanırım 4 milyara yakın para ödedim yapsalar fena olmazdı :)
diş beyazlatma fiyatları hakkında bilginiz varmı çok fark yoksa yaptırmayı düşünüyorum

Sanırım ordodonti kliniklerinde beyazlatma işlemi yapmıyorlar.Bana tedavi başlamadan önce drum beyazlatma işleminin ayrı bir işlem olduğunu ve yapmadıklarını söylemişti.okuduğum kadarıyla beyazlatma işlemi 1000 tl civarındaymış ve 10 tona kadar beyazlık sağlanıyormuş fakat 1 senenin sonunda diş, birkaç ton renk değişimine uğruyormuş.

Siz ordodontik tedavi haricinde implant ve benzeri tedaviler gördünüz mü?Gördüyseniz bizimle tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun oluruz :)

Eki Görüntüle 639041
işte bu son hali
lastik verdi 1 paket onları 1 ay gibi kullancam martta ölçümü alcak nisandada Allahın izniyle tel maceram bitecek :)[/QUOTE]

cok guzel olmusss gule gule kullan benimkileri gordun mu??kizlar begendi ama ben tam beenemedim ufak eksiklikler var bende ama yoruldum da artik

cok guzel olmusss gule gule kullan benimkileri gordun mu??kizlar begendi ama ben tam beenemedim ufak eksiklikler var bende ama yoruldum da artik[/QUOTE]

sağol cnm :) yok seninkileri göremedim kaçıncı sayfada olduğunu söylersen bakarım hemen

neyse kalsın o zaman
ben fırçalayarak beyazlatmaya devam ederim
doktorum ağızımın içini çok sağlıklı buldu
bu yüzden tel tedavisi başlamadan önce hiç bi işlem görmedim ne implant ne diş çekimi dolgu bile yok ağzımda :)
sabah öğle akşam diş fırçalarım bu yüzden heralde

ebru berra benim tedavi olduğum klinik sadece ortodontiye bakmıyo implant çekim diş hastalıklarının hepsi var ...ben diş kliniği sahibi ile görüşmüştüm ilk etapta üst çenem genişletilecek sonra diş telleri takılıp düzeltme yapılacak ve en sonunda diş taşları için küretaj yapılacak ve tellerde n dolayı sararma olan dişlerim olursada beyazlatılacak hiç diş çekimi yapmadı doktorum alt dişlerimden birinede implant yapılması gerekiyodu doktorum onu diğer dişleri kaydırıp kapatırız dedi.,bana paket fiyat şekilnde konuşmuştu 3500 tl idi hepsi ve 500 önden verdim 250 tl x 10 ay taksit yaptık ..ben ankaradayım..

Kızlar yaaaa şimdiye kadar sorunsuz çıkan iki yirmilik dişe nazar değdi alt üst çenedeki yirmilikler çıkıyor ve tellerden daha çoooooooooooooooooook acıyor.

Kızlar yaaaa şimdiye kadar sorunsuz çıkan iki yirmilik dişe nazar değdi alt üst çenedeki yirmilikler çıkıyor ve tellerden daha çoooooooooooooooooook acıyor.

sormaa yaa benimde ustte iki tane var gomulu ama teller siktikca aciyor kulaklar bakalim nezaman operasyon olcam

ömrüm76 gittiğiniz yer bir diş hastanesi mi? çok makul bir fiyat vermişler ben o fiyata sadece tel tedavimi yaptırabiliyorum

arkadaşlar arayüz diş temizleme fırçası olarak kullandığım ve memnun kaldığım TePe markasını, arayüz fırçalarından memnun olmayan arkadaşlarımız varsa şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…