Neden kimse cvp vermiyor diş teli çıkarırken neler yapılıyor sonrasında nasıl bir tedavi var lütfen yardımcı olun
gozun aydin fotoraf koysana canyarimŞafak : 29 !!!!!!
ohh bitti 18 ay nasıl geçti anlamadım
gozun aydin fotoraf koysana canyarimmerak etttim tedavin nasil sonlanmis diyee ben koydum bir kac saydfa onde sanirim fikirlerinide almis olurum.
benim 14ay olacak martin 10 unda.15 aylikkende cikaracam sanirimtamam ekince tel çıktığı gün implantımın protezide takılmış olacak fotograf çeker koyarım tabi
benim yüzüm bile değişti dudaklarım botokslanmış gibi oldu dişlerim düzeldikten sonra suratım çekildi bozuk dişler agzı yanakları oldugundan şiş gösteriyormuş,,
seninkilerde çok güzel olmuş dişlerinde iriymiş maş. tel cıkınca cok guzel olacaksın eminim :) sen ne zaman kurtuluyorsun ? ne kadar oldu takalı
ohh be doktorum kesin tarih verdi nisanda tellerle işim bitiyor artık :) çookk mutluyumm
hadi ayni zamanlarda kurtuluyoruz senden de bir fotograf istiyorum telliyken :) bakalim dr kararlarina
bu arada benimde alt dudak cizgim yeri degisti biraz daha kalinlasti.teller ciktiktan sonra eskisi ibi olurmu bilmiyorum..ama benim elmacik kemiklerim oncekine gore daha belirginlesti..cekici bir kadinim biliyorumdaaatelliyken agzimi bazen acmak istemiyorummm havammmm pooooofff diye sonuyorrr:)
inşallah pizzayı ıssırarak yemedin bal hatungözle görülür bir şanssızlık yaşamasan bile ( mesela braketin kırılabilir) tedavin uzar. bölerek yada keserek lokma lokma ye.. kola kısmında bende çok takılıyorum ayda 1 kere kendime hak verdim doktorun verdiği kurallara da uyuyor bu kural, ama içtikten hemen sonra dişlerimi fırçalıyorum, yanımda taşıdığım minik fırça ve macun var. işimi garantiye alıyorum
Ne mutlu size ! Darısı bizlerin başına :) Ben şahsen çok beğendim.Gülümsemekten gülmeye terfi etmek harika bir his olmalı :)
sağol canım :) aminnn
evet gerçekten gülümsemeyi çokkk özledim ağrılar acılar yaralar derken son aylarıma geldim
Allahım kullanan herkese sabır versin
tellerim çıksın o halinide paylaşıcam sizinle. :)
( bu arada benim doktorum bana beyazlatma yapmıyacakmış estetiğe giriyomuş o :/ sadece temizlik yapılacak sanırım 4 milyara yakın para ödedim yapsalar fena olmazdı :)
diş beyazlatma fiyatları hakkında bilginiz varmı çok fark yoksa yaptırmayı düşünüyorum
hadi ayni zamanlarda kurtuluyoruz senden de bir fotograf istiyorum telliyken :) bakalim dr kararlarina
bu arada benimde alt dudak cizgim yeri degisti biraz daha kalinlasti.teller ciktiktan sonra eskisi ibi olurmu bilmiyorum..ama benim elmacik kemiklerim oncekine gore daha belirginlesti..cekici bir kadinim biliyorumdaaatelliyken agzimi bazen acmak istemiyorummm havammmm pooooofff diye sonuyorrr:)
cok guzel olmusss gule gule kullan benimkileri gordun mu??kizlar begendi ama ben tam beenemedim ufak eksiklikler var bende ama yoruldum da artik
Sanırım ordodonti kliniklerinde beyazlatma işlemi yapmıyorlar.Bana tedavi başlamadan önce drum beyazlatma işleminin ayrı bir işlem olduğunu ve yapmadıklarını söylemişti.okuduğum kadarıyla beyazlatma işlemi 1000 tl civarındaymış ve 10 tona kadar beyazlık sağlanıyormuş fakat 1 senenin sonunda diş, birkaç ton renk değişimine uğruyormuş.
Siz ordodontik tedavi haricinde implant ve benzeri tedaviler gördünüz mü?Gördüyseniz bizimle tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun oluruz :)
Sanırım ordodonti kliniklerinde beyazlatma işlemi yapmıyorlar.Bana tedavi başlamadan önce drum beyazlatma işleminin ayrı bir işlem olduğunu ve yapmadıklarını söylemişti.okuduğum kadarıyla beyazlatma işlemi 1000 tl civarındaymış ve 10 tona kadar beyazlık sağlanıyormuş fakat 1 senenin sonunda diş, birkaç ton renk değişimine uğruyormuş.
Siz ordodontik tedavi haricinde implant ve benzeri tedaviler gördünüz mü?Gördüyseniz bizimle tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun oluruz :)
Kızlar yaaaa şimdiye kadar sorunsuz çıkan iki yirmilik dişe nazar değdi alt üst çenedeki yirmilikler çıkıyor ve tellerden daha çoooooooooooooooooook acıyor.
ebru berra benim tedavi olduğum klinik sadece ortodontiye bakmıyo implant çekim diş hastalıklarının hepsi var ...ben diş kliniği sahibi ile görüşmüştüm ilk etapta üst çenem genişletilecek sonra diş telleri takılıp düzeltme yapılacak ve en sonunda diş taşları için küretaj yapılacak ve tellerde n dolayı sararma olan dişlerim olursada beyazlatılacak hiç diş çekimi yapmadı doktorum alt dişlerimden birinede implant yapılması gerekiyodu doktorum onu diğer dişleri kaydırıp kapatırız dedi.,bana paket fiyat şekilnde konuşmuştu 3500 tl idi hepsi ve 500 önden verdim 250 tl x 10 ay taksit yaptık ..ben ankaradayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?