Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

mrb kızlar aarnıza yeni katıldım 2 aydır tel taktıdım ma bu ay diş çekimi yapılıp yapımasına karar vermem lazım yardım edin bana diş çekimi yapamanın eksileri neler yaptıranlar yazsın şekerler

ömrüm76 gittiğiniz yer bir diş hastanesi mi? çok makul bir fiyat vermişler ben o fiyata sadece tel tedavimi yaptırabiliyorum

aaaaaaaaaa çok uygun benim sadece üst dişler 2500 peşin ve bir yok tel tek iki dişim dolgu olcak ve diş taşları temlenecek olusa 2 çekim yani 300 lira daha benim cepten çıkacak

ne oldu anlamadım e neyse yine yazayım sana benim dişler senin kinin biraz tersi idi ön birtana daşarı çıkık ötekinin üzerini binmiş yan kesicin seninkinin d tersi dışarı çıkık 2 aydır takıyorum dişim düzeldi ama benim daha tedavim devam edecek ön dişler baraz rdışarıda olduğundan şimdi biraz dihi fırladı bu ay çekim yapılıp yapılmamasına karar vericem birde üst çene alt dişleri çok örtüyor onum tedavis var daha benim 1.5yıl kalacak yaşım 27 fiyatı ise bende şuan üst tek yaptırıyorum çekim olmazsa bu şekilde olcak ancak çekim olursa alt dişlerde takılacak üstler 2500peşin taksitli 3000 alt üst taksitli 4300 sadece tel umarım yardımcı olmuşumdur

Kizlar tellerde 2.ayimdayim.simdi disler yavas yavas hareket edip bosluklar oluyor.ancak aralarkna hava girdikce cok sizliyorlar.sizde de olmusmuydu...cok sicak ve soguk ta sizi oluyor.

ömrüm76 gittiğiniz yer bir diş hastanesi mi? çok makul bir fiyat vermişler ben o fiyata sadece tel tedavimi yaptırabiliyorum

Ebruberra çok büyük bir diş hastanesi değil Dentapol diye bir klinik Çankaya TUnalıda :)benim ortodonti doktorum Hacettepe üniv.Hoca orda diş teli tedavisine bakıyor ,Benim bu arada 20 lik iki dişimde çekilecek onlarda bu fiyata dahil öncesinde 5 merkezle görüştüm 4o00 tl 5000 tl arası farklı fiyat aldım ..bir yerde 6000 tl verdi fiyatı diş eti temizleme ve çekimler dahil dahil ..Bu kliniğe geldiğimde ise çok ilgilendiler ...Klinik sahibinin konuşmalarından çok etkilendi eşim ve burada karar kıldık ..hatta hepsini konuştuğumuzda 20 lik dişler çekilecek dedi bende paket fiyata dahilmi dedim oda üçün beşin hesabı yapılmaz rahat olun lütfen dedi çok güven vericiydiler ..hatta ağzımın içine köprülü tel takılmıştı braketide kırılmış tekrar gittim taktırmaya benden artı ücret te talep etmediler ..İlk görüştüğüm yerde bayan doktor braketi krarsanız brakeet başı 30 tl fiyat extra çıkar deyince çok şaşırmıştım.. 2 ayda 4 defa gittim çok memnunum sağolsunlar inşallah hep böyle devam eder..

İnşallah... hepimiz güzel neticeler alalım İnşallah...

Eki Görüntüle 639041
işte bu son hali
lastik verdi 1 paket onları 1 ay gibi kullancam martta ölçümü alcak nisandada Allahın izniyle tel maceram bitecek :)[/QUOTE]
hadi geçmmiş olsun, siz nerde taktırmıştınız tellerinizi acaba

tesekurler canim..ben fransadayim burda tedavi goruyorum

dişlerin çok güzel olmuş darısı bizim başımıza. bende Erzurum da geçen hafta taktırdım. 3500 lira ödeyeceğim. taksit ile ödeyeceğim. Tedavi süresi olarak 1-1.5 yıl dedi. ama bana gösterdiği resimlerde benim dişlerimin çarpıklığına benzer dişin ne kadar kaldığını sordum 7 ay dedi. inşallah benim de öyle olur.

Kızlar, şu lastik dediğiniz şey teller çıkınca mı takılıyor yoksa tellerin son ayında mı kullanılıyor.
bir de dişlerinizi ne zaman törpülüyorlar?

tesekkurler canim..ben 1600/1700 euro .bende taksitle oduyorum..310euro kaldi.teller ciktiktan sonra ne yapacak hicbir bilim yok.carpiklik cabuk duzeliyor merak etme ama dislerin 180 derceye yakin donmusse onu one getirmek biraz zaman aliyor bazen bir dis duzelirken digeri bozuluyor bunlar olagan seyler malesef ben lastik taktim ama tellerin uzerindeydi dislerimi sola dogru kaydirmak icin bir dhaki rdv uma diycekm birdaha taksin lastik dudak orta cizimin hizasinda degil guldugumde dislerim hafif saga dogru

ben şanslıyım çok fazla çarpıklık yok bana kalırsa benim de 7 ay gibi zamanda düzelir. ilk üç gün rahatsız etmişti bir şey yiyememiştim ama şimdi gayet normal durumdayım :) bir de iş yerinden bir arkadaşım benden 4-5 ay önce aynı yerde taktırmıştı o bana çok yardımcı oluyor onun dişleri daha kötü durumda olmasına rağmen şu an çok iyi ben de heveslenip taktırdım inşallah düzeldikten sonra tekrar eski haline gelmez :) aylar çabucak geçsin :) bu arada bol bol güzel gülüşler

arkadaşlar anadolu yakasından işinin ehli ortodondist tavsiyeleri bekliyorumm, yardımcı olursanız çok sevnrm,daha önceden kullanıp sonuç alamadıım için güvenemyrm kolay kolay..

Merhaba arkadaşlar.ilk hafta ne kadar sabırsızdım ne zaman değişimi görürüm diye sayfalarca arama yapmıştım.bu gün 2 ay bitti. doktorum yolu yarıladık dedi :) halbuki 1,5 sene sürecek tedavim.o dişlerin yerine almasında bahsetti cünkü gerçekten çok çabuk ilerliyorlar.ilk gözle görülür farkı 3 hafta sonra görmüştüm.farkı gördükçe seviniyor insan iyi ki taktırmışım diyor.hatta tel takılmadan evvelki resimlere bakmak istemiyorum.zaman cabuk geçiyor.
resimlere bakıyorum benim çarpıklığım hepinizden daha çok sanırım.ama sonu güzel olacak..hepimizin inci gibi dişleri olsun inşallah...

tedavin kaç ay sürecek ki? bu arada senin adına çok sevindim inşallah benim dişlerim de inatçı değildir :)

hadi geçmmiş olsun, siz nerde taktırmıştınız tellerinizi acaba

sağolun . ben istanbul zeytinburnunda yaptırıyorum[/QUOTE]

ben izmirde uzmanlıı ortodonti olmayan bi doktorda taktırmıştım, yaklaşaık 2,3 sene kullandım, daha kötü oldular.her türlü fedakarlıkta bulunmama ragmen olmadı işte. neyse sonu mutlu olur inş. işte o yüzden anadolu yakasındda işinin ehli bi ortodondist aryrm..

ehehehe tam 2 hafta oldu ve sağ ön dişimle yan kesici dişimde düzelme var heheehehe yuppiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…