dentapole bende gitmiştim bu yaz..gerçekten ilgileniyorlar güzel bi yer.3500 tl demişti banada..ama ben bi tanıdık vasıtasıyla daha uygun bi fiyatla başka doktorda tedavi görüyorum..Ebruberra çok büyük bir diş hastanesi değil Dentapol diye bir klinik Çankaya TUnalıda :)benim ortodonti doktorum Hacettepe üniv.Hoca orda diş teli tedavisine bakıyor ,Benim bu arada 20 lik iki dişimde çekilecek onlarda bu fiyata dahil öncesinde 5 merkezle görüştüm 4o00 tl 5000 tl arası farklı fiyat aldım ..bir yerde 6000 tl verdi fiyatı diş eti temizleme ve çekimler dahil dahil ..Bu kliniğe geldiğimde ise çok ilgilendiler ...Klinik sahibinin konuşmalarından çok etkilendi eşim ve burada karar kıldık ..hatta hepsini konuştuğumuzda 20 lik dişler çekilecek dedi bende paket fiyata dahilmi dedim oda üçün beşin hesabı yapılmaz rahat olun lütfen dedi çok güven vericiydiler ..hatta ağzımın içine köprülü tel takılmıştı braketide kırılmış tekrar gittim taktırmaya benden artı ücret te talep etmediler ..İlk görüştüğüm yerde bayan doktor braketi krarsanız brakeet başı 30 tl fiyat extra çıkar deyince çok şaşırmıştım.. 2 ayda 4 defa gittim çok memnunum sağolsunlar inşallah hep böyle devam eder..
dentapole bende gitmiştim bu yaz..gerçekten ilgileniyorlar güzel bi yer.3500 tl demişti banada..ama ben bi tanıdık vasıtasıyla daha uygun bi fiyatla başka doktorda tedavi görüyorum..
birde minedent var ankarada..orasıda 2700 demişti bana..gayet güleryüzlü bir doktor vardı..Ankarada ortodontist arayanlara tavsiye edebilirim :)
Slm kızlar benım diş tedavim bitti yani dolgusu falan,son gittigimde agzıma kalıp konuldu yani dişlerimin kalıbı alındı ne zaman takılır diş teli bir daha ki gittigimde mi yada başka zaman mı ?cevap verirseniz sevirim bekliyorum...
dr un soylemedigimi Rdv vermesi gerek.agzinda hersey tamamsa hemen de takilirdi teller..benim ayni gun icinde hem olcu aldi ..alt ve ust.5/10 dk sonrada da telleri takti..tabi radyo felan cekti.20lik ustte gomulu dislerim vardi simdilik sorun olmaz dedi.tedavim yakinda bitecek bende kkara kara 20 lik gomululeri dusunuyorum..
ben keçiörende bi yere yaptırıyorum canım tanıdık vasıtasıyla olduğu için benimki bayağı bi indirimli oldu.normalde suan benim tedavi gördüğüm yerde 3500 tl imiş...2700 tl olan yerin ismi minedent..ekstra hiçbir ücret alınmıcak filan demişti ama o kdar ayrıntılı sormamıştım..ama diş taşları temizliği için ayrı bi ücret istemişlerdielifoş sen nerede yaptırıyorsun ben? burada hastane ararken çok yazdım ama ankaralı kimseyi bulamadımve ?2700 tlye neler dahil sadece tellermi canım...
Slm cnm teşekkür ederim cevabın için aslında ben almanyada yeniyim dilini şuan tam kavramış degilim,tekte gittigim için en son ki randevuya anlayamadım ne demek istediklerini bu ayın 13 randevu tarhim işte son dolgumu yapıp kalıp aldı bilmiyorum ne olucak aslında rdv nin ne oldugunuda bilmiyorum :/
nasil yani..her ay kontrol icin rdv alman lazim..bende fransadayim..burda randevu uzerine heryer.. yaninda bilen biriyle git.anlamadigin zaman surekli sor ..sormak istedikleri ve tahminen cevap verebilecek kelimleri internetten sozluk ve ceviriler var onlardan bulabilirsin..google ceviri.ve bir suru sozlukler var..13 unde takar sanirim..
6.ay bitti çok şükür, lastikleri çok ihmal ediyorum. bir de en az bir buçuk yıl teller takılı kalmalı gibi bir durum var mı kızlar?
randevuya farklı şehirde olduğum için sürekli gidemiyorum,
hızlandırılmış tedavi yapıyor ki bence bir çapraşık kalmadı. kapanışı ayarlıyacaklar ne kadar sürer diyorum, belli olmaz modunda :26:
siz tecrübeliler? kapanış düzeltmeleri? fikir lütfen
bende lastiklerimi hiç takmıyorum ya alışamadım bi türlü üstten alta takılandan
2 ay sonra tellerim çıkıcak ama takmıyorum diye tedavimi uzatırmı acaba çok ağrı yapıyor
gece yatarken taktığımdada sabah yutmuş olarak uyanıyorum :) neyapıcam ben bunlarla
merhaba arkadaşlar,
bende 2 aydır tel taktırdım.en fazla 1 sene kalır dedi doktor.zaten dişlerim çokda bozuk değil üst dişlerim hafif ayrık onun yanındakilerden biri geride diğeri biraz yamuktu.üst alt birlikte takıldı.kapanış sorunu varmış.üst dişlerimin üstüne yastık denilen bi şey yapıştırdı diş kadar sert onlar 1.5 ay kaldı ön dişlerim öne eldi baya .üst tellerim şeffaf diğeri normal teller.
benim son üç dort gündür üst dişimin birinde hassasiyet olustu.su içerken sızlamaya başladı ama çok keskin bi ağrı nefes alırken hatta gülerken hava değince bile sızlıyor hemde baya kötü bi şekilde sizde de böyle bir şey oldu mu hiç??[
slm ilk aklima curuk geldi ama ondisinde curuk yoktur sanirim ki benim azi disim 4 sene once cok agridi.Disciye gittim dedigin gibi soguk degdikce sizliyordu uzerinde cigeneyemiyordum hava dokunsa bile mahvoluyordum azicik curukluk varmis curugu temizledi.dolgu yapti yinede gecmedi.gittim tekrarr sinirlerinide aldi sonra yine dolgu yapti anca gecti.bir aydir yine agriyor dolgu dusmus.sag tarafimla birset=y yiyemiyorum ikidisin arasi kucuk bir yer hata ortodontim goremedi bile cok kucuk dedi ama beni bitiriyor.neyse senin belki disin oynuyordur yada ne bilim aparatlarla ilgili bir sorun olabilirm bence hemen ortodontiene git ben birsey olursa hemen gidiyorum rdv almana gerek yok zaten.acil durumlarda hemen gidiyorsun gerekirse o sana yakin zamana rdv verir
merhaba arkadaşlar,
bende 2 aydır tel taktırdım.en fazla 1 sene kalır dedi doktor.zaten dişlerim çokda bozuk değil üst dişlerim hafif ayrık onun yanındakilerden biri geride diğeri biraz yamuktu.üst alt birlikte takıldı.kapanış sorunu varmış.üst dişlerimin üstüne yastık denilen bi şey yapıştırdı diş kadar sert onlar 1.5 ay kaldı ön dişlerim öne eldi baya .üst tellerim şeffaf diğeri normal teller.
benim son üç dort gündür üst dişimin birinde hassasiyet olustu.su içerken sızlamaya başladı ama çok keskin bi ağrı nefes alırken hatta gülerken hava değince bile sızlıyor hemde baya kötü bi şekilde sizde de böyle bir şey oldu mu hiç??[
slm ilk aklima curuk geldi ama ondisinde curuk yoktur sanirim ki benim azi disim 4 sene once cok agridi.Disciye gittim dedigin gibi soguk degdikce sizliyordu uzerinde cigeneyemiyordum hava dokunsa bile mahvoluyordum azicik curukluk varmis curugu temizledi.dolgu yapti yinede gecmedi.gittim tekrarr sinirlerinide aldi sonra yine dolgu yapti anca gecti.bir aydir yine agriyor dolgu dusmus.sag tarafimla birset=y yiyemiyorum ikidisin arasi kucuk bir yer hata ortodontim goremedi bile cok kucuk dedi ama beni bitiriyor.neyse senin belki disin oynuyordur yada ne bilim aparatlarla ilgili bir sorun olabilirm bence hemen ortodontiene git ben birsey olursa hemen gidiyorum rdv almana gerek yok zaten.acil durumlarda hemen gidiyorsun gerekirse o sana yakin zamana rdv verir
görünürde hiç bir şey yok bide en yamuk dişim sızlayan.. acaba o yerine geliyor diye mi oluyor sert bişeyler yemiştim ısırarak ondan sonra başladı belkide ondandır. benim dişlerimde dolgu bile yoktur çürüklerim kontrol edilmişti tel takılmadan agız sağlıgımada çok dikkat ediyorum. .
4 gündür ağzımı bile açamıyorum artık çenem ağrımaya başladı
erkek kuzenimin bir üst bir alt dişi eğri gibi. tel için doktora gittiğinde köpek dişlerinden 4 tanesini (sağlıklı) çekeriz sonra tel takarız 1 yıla düzelir demişler o boşluklarda dolar merak etme demişler ama bana pek mantıklı gelmedi. böyle bi şey olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?