ben 14 aydir isiramiyorum hep parca parca :) bi ara yumusak ekmegi isiriyodum alt dislerin destegiyle simdi onlardada tel var hic isiramiyorum:) disler nezaman oynamayi birakti ozaman isirmaya basliyacagiz saniirimkızlar merak ettigim bisey var bende de 4 aydır tel var ama hala ısırarak yiyemiyorum hiçbişeyi anca cok yumusak seyler olcak da oyle. bi tostu dürümü falan ısıramıyorum mesela hep bölerek yiyorum bi arkadasta da tel var o herseyi yiyebiliyomus ısırarak ben soyleyince sasırdı baya olmus neden ısıramıyon die bende mi sorun var acaba siz yiyebiliyo musunuz??
Boşluğa geçici dişim takıldı normalde her ayın 13'ünde fotoğraf çekicektim ama dayanamadımm :)
Eki Görüntüle 647137
kızlar merak ettigim bisey var bende de 4 aydır tel var ama hala ısırarak yiyemiyorum hiçbişeyi anca cok yumusak seyler olcak da oyle. bi tostu dürümü falan ısıramıyorum mesela hep bölerek yiyorum bi arkadasta da tel var o herseyi yiyebiliyomus ısırarak ben soyleyince sasırdı baya olmus neden ısıramıyon die bende mi sorun var acaba siz yiyebiliyo musunuz??
Arkadaşlar aranızda diş teli kullanan var mı? Üst dişleriminden bir tanesi ileri doğru çıkık..Özellikle fotoğraflarımda çok belli oluyo,halbuki çok dikkat çeken bişe değil ama beni rahatsız ediyo ve tel taktırmak istiyorum.Beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz..
arkadaşlar kilo verilio diolar bn zayıflamak istemiorum taktırdıktan sonra ne kadar kilo kaybınız oldu ???
Ben 16 aydır kullanıyorum tel. Her şeyi yiyebiliyorum şuan. Yani ilk aylar teli sıkardı. Dişlerim acırdı. Şuan lastik kullanıyorum. Aşırı acıyor dişlerim. Ama çıkarınca ağrısı geçiyor. Yemeğimi yiyebiliyorum.
o lastik eziyetini hiç unutmammmmm. takınca ağrı yapar sıkar. çıkarınca hemen bişe yiyemezsin ağrıdan ısıramazsın. bi de gün boyu aynı lastiği takmak şart hani ıy bu kirlenmiştir yenisini takayım yaparsanız tedavi çöpe gidiyo bi de yemekte lastiği çıkar ymekten sonra dişleri fırçala o lastiği kaybetme ve yeniden tak. ve ben 5 öğün yemek yiyince diş macunu tadından miğdem bulanırdı artıkkk
kızlar lastik nasıl bir şey oluyor ne zaman takılıyor biraz araştırdım ama bulamadım. tedavi kısalması için her şeyi yaparım :)bana doktor lastik verdi vereli takmıyorum kesin uzatacak doktor tedavimi
bana doktor lastik verdi vereli takmıyorum kesin uzatacak doktor tedavimi
Boşuna tedavi oluyorsun o zaman.
Dişlerinin düzelmesini istemiyor musun sen?
Lastik iki çeneyi birbirine sabitlemek, aradaki dengeyi kurmak için takılır.
Eğer takmazsan 2 yılın yada sana her ne dediyse o gün gelir çıkarır.
O güne kadarda yerinde tekrarlarsın.
Ben lastiklere yazın başladım. Birkaç ay aksattığım oldu. Daha sonra doktoruma söz verdim. Bugün gittiğimde iyi olmuş ama biraz daha dedi.
Çıkarmayı düşünüyormuş hatta bu ay. Sürpriz yapacaktı sanırım.
Şuan tellerimi sıktı. Nasıl acıyor. Çok komuştum.:2:
ben 14 aydir isiramiyorum hep parca parca :) bi ara yumusak ekmegi isiriyodum alt dislerin destegiyle simdi onlardada tel var hic isiramiyorum:) disler nezaman oynamayi birakti ozaman isirmaya basliyacagiz saniirim
iyi gelismee
Ben 16 aydır kullanıyorum tel. Her şeyi yiyebiliyorum şuan. Yani ilk aylar teli sıkardı. Dişlerim acırdı. Şuan lastik kullanıyorum. Aşırı acıyor dişlerim. Ama çıkarınca ağrısı geçiyor. Yemeğimi yiyebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?