yukardan aşağı takılıo her 2 tarafa ama bn takamıyorum işte
nisanda çıkarcam dedi kesin haziranı bulur bu yüzden diye düşünüyorum
bnde tel taktırmayı düşnüyorum ama şu anda zor gibi. hem üniverstede okuorum yaşta 22 ye geldi.. ne yapsamki kızlar
teşekkür ederim canım.
ben taktıralı 3 hafta oldu herhalde lastik son zamanlarda takılıyor. dişlerimiz düzelsin de katlanacağız :) bir de tel taktıran arkadaşım tembih etti tel çıktıktan sonra ön dişlerin arkasına çok ince sabitleyici tel takılıyormuş tekrar eski haline dönmesin diye. kızlar siz de doktorunuza söylersiniz
arkadaşlar ii, güzel herkes birbirine bazı konularda yardımcı olmaya çalışıo ama nedense burda bi kaç sayfadır anadolu yakasında iyi bir ortodondist tavsiyesi varmı diye sorduumda hiç bir cevap alamıyorum. acaba msjlarımı kimse görmüomu diye şüphelenmeye başladım:) hepiniz ne güzel cesaretli bbi adım atmışsıznz ve artık geriye kalan ayları, günleri saymaya başlamışsınz. bence bu sizin gittiinz yoldann gitmeye çalışan arkadaşlara biraz daha yardımcı olmanız gerekio.Bunun da en önemli adımı doktor konusunda yardımcı olmak. aranızda anadolu yakasında duyduunz, bizzat kendidnzn tedavi olduu ve memnun kaldıı bir ortodondist yokmudur acaba çok merak etmeye başladım. , herkesi bildii konuda biraz daha paylaşımcı olmaya devam ediyorum
hepinize saygı ve selamlar...
istemez olurmuyum ya biran önce bitsin istiyorum ama lastiklere dyanamıyorum çok şiddetli ağrıyor çenem taktığım zaman sürekli geçmeyen baş ağrısı yapıyor
hergün ağrı kesici içmekten midem delinecek yakında
gece takıyorum ondada sabah ağzımda bulamıyorum çünkü yutmuş oluyorum
bnde tel taktırmayı düşnüyorum ama şu anda zor gibi. hem üniverstede okuorum yaşta 22 ye geldi.. ne yapsamki kızlar
slm cnm bende üni son sınıftaym yaşta 25 ayrıca lisede staja gitcm bu dönem ve bu ay sonunda taktırcam teli :)keşke bende en geç 22 de taktırsaydım çok pişmanm.sakın çekinme benm dişlerim içe doğru özellikle alt dişlerim çok kötü doktr 1 yıl takarsın dedi ama bellide olmaz 10 ayda taksam yeterli olabilrmiş.. en fazla 1-2 yıl kötü görünür dişlerin ama sonra bi ömür mükemml dururben bikaç doktorla görüştm içlerindn biri prof tu ve ortodontide isim yapmış biri. tek tavsiym hepsinin söylediği ortak şey olan asla porselen braket taktırmayın tedaviniz uzar çünkü çok dayanıksız oluyolarmış.
ben de 28 yaşındayım çok araştırma yaptım bu yaşta tel ile mi gezeceğim diye. dişlerim de çok yamuk olmadığı için kestirip kaplama yapmak istemedim. 3 haftadır telli turnayım :) pişman değilim :)
ETRAFTA BENI GOSTERIP TEL taktirmaya cesaret edenleri gordum.."yasimiz ilerledi olmadi artik" diyenlere:"bak O'da taktirmis" :) yani artik normal :) illa ergenken taktirmak zorunda degilsin bazen kosulllar elvermeyince mecbur erteliyorsun..
merhaba .. ben hep bu soruyu soranları gordukce kendı doktorumu onerıyorum
Dt. Mustafa Kocaağa Özel Mihrimah Sultan Tıp Merkezınde fıyatıda makul
kızlar lastıklerle ılgılı sıkayetler okudum
bana doktorum yemek yemek ıcn ya yarım saat yada 2 saat ızın verdı lastıklerı cıkarmak ıcın
ama ben cok zorlanmadıkca yemekte dahı cıkarmadım 24 saat nerdeyse hep takılı sureklı lastık degıstım esnedıkce
ve sonuc 2.ayım bıtımınde tedavımın yaza bıtebılcegını dedı doktorum bu ayda taktım 3 ay oldu lastık tedavım
belkı cıkıcak lastıkler telle devam tedavıye bır gun bıle takmazsanız 1 ay tedavı bosa gıdıyor
bakı nhamıelyım zor donemler gecırdıgım oluyo ama azımle bırakmamamın bedelı normalde gelecek kıs bıtıcektı tedavı
bı umut yazın bıtıcek:)
çok saol arkaddaşım tavsiyen için, peki dişlern nasıldı tel taktırmadan önce, benim bayaa sorunlu da o yüzden doktor seçimine çok dikkat etmeye çalışıyorum. başka anadolu yakasından ortodondist tavsiyesi veerecek varmı acaba, şimdiye kadar barış ünlü ve mustafa kocaoğlu diyen arkadaşlar oldu. 2 sini de değerlendiricem. yardım etmeye çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim..
bızım aıleden gelen dısleklık vardı canım ust dısler onde alt cene gerı
2 ablam kaplama yaptırdı dıger ablamla ben tel tedavısı sectık
doktorun dedıklerıne harfıyyen uydugum ıcın 3 ayda ust dıslerdekı onde olan kısım arkaya geldı
3 aydada alt cene ust cene uyumu oldu fıyatı uygun makul daha once tedavı olmadıgıma pısmanım
umarım sende sececegın doktordan memnun kalırsın ..
mrb benimde dişler hafif eğridi ve birazda dişleklik var dişler yerine oturdu ama dişleklik arttı 2 aydır tel takıyorum dişleklik için bu ay diş çekilmesi söz konusu hemde 2 tane ne yapcam bilemedim senin dişler çekildi mi çekildiyse zararrı ne görüntü nasıl oluyo diş etleri daha mı fazla görünüyo yazarımısın bide resim eklesen öncesi ve sonrası olarak bi fikir edinsem yaşım bu arada 27 sadece üst dişlerde tel var çekim olursa altada takcam
bızım aıleden gelen dısleklık vardı canım ust dısler onde alt cene gerı
2 ablam kaplama yaptırdı dıger ablamla ben tel tedavısı sectık
doktorun dedıklerıne harfıyyen uydugum ıcın 3 ayda ust dıslerdekı onde olan kısım arkaya geldı
3 aydada alt cene ust cene uyumu oldu fıyatı uygun makul daha once tedavı olmadıgıma pısmanım
umarım sende sececegın doktordan memnun kalırsın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?