dıs cekımı olmadı bende canım detaylı dıs etı temızlıgı ve dolguları yaptırdım 20lık dıslerımı kendım ıstedım cektırdım
senın benımkı gıbı alt cenede sorun yok demekkı resım hıc cekmedım aynada zatı cok rahat goruyorum tedavının etkısını
benımde yas 28 umarım tedavın olumlu gecer ..
kızlar bişi sorucam şu lastklerle ilgili;tedavimin 3.ayı altlara da tellet takıldı bu ay ve lastik werdi ama benm lastiğim üstteki çekilen dişlere taklıo yani boşluk dolsun die bi kaç arkadaşta lsatiklerin altlı üstlü takıldığını duydum her tel tedavisinde uygulanıomu acaba lastikler?
yaaa ağlıcam varya niçin bende diş çekimesi lazım bende dolguları yaaptım diş temizliği falan ama dişlerim çekisin istemiyooom bu arada cevp için sağol canım şu an telimisin ben foto ekliyemiyom sen ekliye biliyosAN ŞŞU ANKİ HALİNİ EKLeSEN sevinirim tedavin ne kadar sürdü
bızım aıleden gelen dısleklık vardı canım ust dısler onde alt cene gerı
2 ablam kaplama yaptırdı dıger ablamla ben tel tedavısı sectık
doktorun dedıklerıne harfıyyen uydugum ıcın 3 ayda ust dıslerdekı onde olan kısım arkaya geldı
3 aydada alt cene ust cene uyumu oldu fıyatı uygun makul daha once tedavı olmadıgıma pısmanım
umarım sende sececegın doktordan memnun kalırsın ..
Ağrı kesiciye neden alıştırdın kendini.
Emin ol hepimizin seninki kadar acıyor en az.
Dayanman lazım bir şekilde. Lastikleri takarken iyice yerleştir oraya.
canım sıkma canını sonuca odaklanıp motive et kendini...eğer diş çekimini 1 den fazla doktor söylüosa ne yazıkki tedavi için gerekio demektir:s sağlam dişi çektirince insanın içi sızlıo ama işte çocuk yaşlarda tedaviyi yaptrmazsak ne yazıkki çekim gerekebilio ileriki yaşlarda..benm üstten 2 diş çekildi,çekilmeden önce nasıl üzüldüm kafamda kurdum çalışıorum bide ama mecbur tedavim için çektrdim ve doktrum ne dediyse çıktıı boşluklar sırıtmadı hele tellerde takılınca hiç belli olmuyor ağrı sızı iltihap sıkıntımda olmadı çok şükür kapanmaya başlamaış bile 3ayda o boşluklar,tamamının 6 ayda kapanacağını söylemişti doktorum...
bazı tedavilerde çene yapısına göre gerkmio çekim ama senn tedavnde gerekiosa inan hepsinn bi çözmü var ve hepsi sağlık için..
Merhaba bende izmirde bircok yere gittim net fiyat vermiyorlar ya da 5binden fazla fiyat soylediler. En sonunda arkadasimin dr.una gittim 2500 tl istedi ogrenci indirimiyle :) tamam dedim guveneyim mi bilmiyorumyine de olcu verdim haftaya gel lastik vereyim ve tekrar konusalim dedi.. Kac seansta takiliyor tel ? Seanslari asama asama yazarsaniz cok mutlu olurum benim ust on iki disim yamuk cok agir bir tedavi olmayacakmis..
cevap verebilir mi biri
bi dtr ön altı dişimi törpüleyeceğini söleyince araştımayı bıraktım ve bu dtr geri döndüm ama yinede kafamda bi düya soru var bilemiyorum senin tedavin kaç yıl olcak bana 1.5 2 yıl dediler senin hangi dişi çektiler
Beeen geldiimmmmbugün tam 1 ay oldu... çok bir fak hissetmiyorum ama biliyorum hemen olmaz. sizde durum nedir. haftaya gidince altlara da takılacak inşaallah :)
Merhabalar,
1 aylık tedavimin sonuçlarını paylaşıyorum:)
alt çene orta dişim epeyi düzeldi ama bu seferde iki yanı içeri girdi, umarım tamamının düzelmesi çok uzun sürmez...
Eki Görüntüle 655501 Eki Görüntüle 655502
Arkadaşlar aranızda diş teli kullanan var mı? Üst dişleriminden bir tanesi ileri doğru çıkık..Özellikle fotoğraflarımda çok belli oluyo,halbuki çok dikkat çeken bişe değil ama beni rahatsız ediyo ve tel taktırmak istiyorum.Beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?