Arkadaşlar merhaba. Benim aslında tel taktırmak gibi bir düşüncem yoktu. Ama üst azı süt dişim ağzımdayken arkaasından yenisi çıkmıştı. süt dişim çekildikten sonra orası boş kaldı çünkü dişim neredeyse alttan damağıma yakın durumda. Bunun için ve dişlerdeki hafif çarpıklıkların giderilmesi için ben de Ataşehir'de Barış Ünlüye gittim. Yıllardır diş fobisi olan biri olarak ağzım gerçekten kötü bi haldeydi. Öncelikle diş tedavilerim yapıldı. 12 dolgu 2 kanal tedavisi 3 kemiğe gömülü 20lik diş oerasyonu, diş taşı temizliği falan toplam 4500 Tl 'yi buldu. Sonrasında Barış Bey muayene etti çenemden destek alabilmek için üst çeneme ankraj takılması gerektiğini söyledi. 600 tl onun fiyatı. Tel tedavisi ise tek ödeme 6700 - taksitle 7700 buluyor. Öğretmen olduğum için safir braket kullanılacak. Bana çok fazla geldi ama daha önce gittiğim doktorlara da güvenemiyorum. Ödemelerde de zorlanacağımı Şu an kafam çok karışık. fiyat çok mu uçuk. Napmalıyım sizce ??
çok pahalı yaa... barış ünlü kadın kulubunde marka halıne geldı artık. ee marka demek fiyat demek zaten.. bıraz daha arastırın bence, en dogru kararı verin bütçenızı sarsmadan..
Eki Görüntüle 659870 Eki Görüntüle 659871
merhabalar arkadaşlar bundan tam 14 ay önce tel taktırdığımı buraya yazmıştım ara arada tecrübelerimi ve fikirlerimi paylaşmıştım, dün benim için büyük gündü tellerim çıktı farkı sizler de görün istedim hala dişlerin bana ait olduğuna inanamıyorum sanki tellerimi yeniden takıcakmışım gibi geliyor. sürekli sırıtıyorum aynanın karşısından ayrılamıyorum.bu güzel duygular tel zorluğunu çeken herkese nasip olsun.
dip not: şimdilik sabitleyici tel takıyorum ölcülerim alındı salı günü damaklığımda elimde olacak damaklığı bi süre taktıktan sonra sabitleyici tellerimle devam edeceğim yola.
sabrın sonu selamet kızlar allah hepinize sabır ve kuvvet versin....
teşekkür ederim iki gün oldu çıkartalı hala sırıtıyorum :) beyazlatma işlemi yaptırmadım tel çıktıktan sonra.sadece braket yerlerini temizledi ve cilaladı beyazlatma işlemini istersen ayrıca yaptırabilirsin dedi. iki resim arasında beyazlık farkı var haklısın ilkini kahve içtikten sonra çekilmiştim ikincisi ise fırcalanmış halimnurcimik harika görünüyor, geçmiş olsun
Ben de 9. ayımın içindeyim. Doktor sağ üst çıkmış yirmilik dişimi çektirmemi söyledi :2:
Benim merak ettiğim, tellerinizi çıkardıktan sonra beyazlatma işlemi vs. yaptırdınız mı?
canım yaa allah sana da göstersin bu günleri:) benim de yanak içlerim sürekli yaraydı tümü değil tabikide, bi süre bi taraf, bi süre diğer diğer taraf ama hep yara vardı son teller çıkana kadar hemde. ama sabret canım sonra iyikide taktırmışım diyeceksin. allah sana bol sabır ve güç versin.Nurcimik dişlerin harika görünüyor :) içim gitti şuan burada biliyor musun... 4. ayımdayım ben henüz,, ççoookkk fazla yolum var.
tellerim alt dudağımı kestiği için sakızla kapladım tüm alt dişlerimi..
cefa çekmeden sefa sürülmüyor. darısı tüm herkesın basına ınsallah. tel takmak hiç kolay değil....
teşekkür ederim canım darısı başınadişlerin harika görünüyo bol gülücülerle kulan.... sna diş çekimi yapıldı mı?
arkadaşım aynı sorundan dolayı bnde tedaviye başladım 3.ayımın içindeyim senn üstten diş çekimi oldu mu ?benm üstten 2 diş çekimi oldu ve alta bu ay takıldı teller...alt teller canımı çok acıtıo ve tedavim bi an önce bitsin istiyorum bu sebepten:s yazını okuyunca moral oldu resmen..tedavi sürecin nasıldı tam olarak arkadaşımm?
yaaa ağlıcam varya niçin bende diş çekimesi lazım bende dolguları yaaptım diş temizliği falan ama dişlerim çekisin istemiyooom bu arada cevp için sağol canım şu an telimisin ben foto ekliyemiyom sen ekliye biliyosAN ŞŞU ANKİ HALİNİ EKLeSEN sevinirim tedavin ne kadar sürdü
kızlar tel tedavim bitti cumartesi günü çıkarıldı ufak defek sorunlar var ama ben çıkarmak istedim çünkü çok sıkıldım şeffaf plak için ölçü alındı tedavime onunla devam edicem ama herşeye rağmen çok güzel oldu dişlerim yanlız braket sökülürken felaket acı çektim sanki dişlerimi söktüler tek tek braketler sökülüyor sonrası ufak bir temizleme oluyor ve bitiyor işlem benim arkasına tel takılmadı gerek duymadı plak kullanıcam gece gündüz bakalım nasıl olucak plak kullananlar deneyimlerini yazabilirlermi sorusunu olan varsa cevaplarım
plaklarım şimdi elime geçti moralini bozmak istemem ama tel takmaya razıydım bunlar ne böyle alt plak yine iyi idare eder ama üst plak tam bir işkence taktığımda konuşamıyorum dudaklarım ördek gagası gibi dışarı çıkıyo çıkarmak işkence nası geçircem bi kaç ayı bunlarla bilemiyorum off off
Kızlar bende tel taktırmak istiyorum bu yaz fakat önümüzdeki sene üniversiteye başlayacağım. Dişlerimde çok büyük bir problemim yok fakat kanal tedavisi yaptırırken doktor yinede tel taktırmamı önermişti. Malum üniversiteye gideceğim doğrusu pek içimden gelmiyor fakat sonuçlarınızı dişleriniizi görüncede gaza geliyorumŞeffaf tel pek belli olmuyormuş diye duydum bir bilgisi olan varsa lütfen beni bilgilendirebilir mi şeffaf tel hakkında nasıldır fiyatı nedir?
Kızlar bende tel taktırmak istiyorum bu yaz fakat önümüzdeki sene üniversiteye başlayacağım. Dişlerimde çok büyük bir problemim yok fakat kanal tedavisi yaptırırken doktor yinede tel taktırmamı önermişti. Malum üniversiteye gideceğim doğrusu pek içimden gelmiyor fakat sonuçlarınızı dişleriniizi görüncede gaza geliyorumŞeffaf tel pek belli olmuyormuş diye duydum bir bilgisi olan varsa lütfen beni bilgilendirebilir mi şeffaf tel hakkında nasıldır fiyatı nedir?
tellerim yarın çıkıyor ölçü alınıp pazartesi şeffaf pekiştirici aparey vereceklermiş arada 3 gün telsiz kalmam gerekiyor sizce dişlerim hareket edip bozulurmu 3 günde
lütfen cevaplarınızı rica ediyorum teli çıkartan arkadaşlar
merak etme 3 günde birşey olmaz benimde 3 gün ara verilmişti bir değişiklik yoktu
[sıze=3]çok teşekkür ederim içimi rahatlattın
Peki nelere dikkat etmem gerekecek bu sürede [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?