ekinceeee cok begendmm cok guzel olms dislerinn...doya doya guleblrsn artkk darisi basima insallaahhh
evet normal canım o palklarını düzenli tak ben takmadım hafif biraz kayma oldu dişlerde uzun süre takmayıp ben tekrar takınca agrı yapıyor kayan dişler yerleştiği için çıkarıncada ağrı oluyor tabi plaklarını takmayı ihmal etme canım
üst dişlerde iki tane eğri dişi vardı
kızlar 23 yaşındayım bende tel taktırmak istiyorum ama öğrenci olduğum için maddi kısmı önemli benim için sadece malzeme parasını vererek yaptırabileceğim bi yer bulabilir miyimcevaplar için tesekkur ederim arkadaslar:)
kızlar 23 yaşındayım bende tel taktırmak istiyorum ama öğrenci olduğum için maddi kısmı önemli benim için sadece malzeme parasını vererek yaptırabileceğim bi yer bulabilir miyimyardımcı olur musunuz lütfen psikolojim yerle bir
passi flora o nasıl bir sistem anlamadım bu konuda bilgilendirir misin beni tel yerine yaptırdığın şey işe yarıyor mubenim anormal carpikti, tel takmadim. bu sene dislerime lamine yaptirdim, hem yarim saatte halledildi, hem bembeyaz ve muhtesem oldu. hem de 4 disim icin 400 milyon para odedim.
iyi ki taktirmamisim zamaninda. (lamine dislere zarar veren uygulama degildir buarada, disleriniz aynen duruyor)
ankaradayim, doktor onerisi isteyenler mesaj atabilir
passi flora o nasıl bir sistem anlamadım bu konuda bilgilendirir misin beni tel yerine yaptırdığın şey işe yarıyor mu
yuklemeyi unuttum yapamiyorumEki Görüntüle 670572 [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] hee heee iki tane eklmisim
allah yardımcın olsun zor bende şu an 23 üm inaşşallah düzeltebilirim dişlerimiyaa bende taktırmak istedim ama doktor zor düzelmez dedi benim dişlerde yamukluk yok çenemde sorun var olmaz bu yaştan sonra demişti yaşım 23 ve ben dişlek gibiyim gülünce abilerim dalga geçiyor
öncelikle hayırlı uğurlu olsun diğer türlü nasıl başa çıkarım bilmiyirum ağrısı sızısı ya da ağzında bi yığın metalle dolaşmak en ufak bişey yediğinde bile dişlerini fırçalamak zorunda olmak birşey değil de işin maddi külfetinin altından nasıl kalkarım bilemiyorum forumda askeri hastanede sadece malzeme parası verilerek yaptırıldığını okudum doğru mu acaba ya ??? nasıl olur ki böyle bişey?benim de yaşım 28 taktıralı 2 ay oldu tellerimi. kaplama yaptırmayı çok düşündüm çok araştırdım ama yaptıranlar çok memnun değil. sonuçta kaplama kendi dişin değil. Bence iyice araştırmadan kaplama işine kalkışma
Eki Görüntüle 659870 Eki Görüntüle 659871
merhabalar arkadaşlar bundan tam 14 ay önce tel taktırdığımı buraya yazmıştım ara arada tecrübelerimi ve fikirlerimi paylaşmıştım, dün benim için büyük gündü tellerim çıktı farkı sizler de görün istedim hala dişlerin bana ait olduğuna inanamıyorum sanki tellerimi yeniden takıcakmışım gibi geliyor. sürekli sırıtıyorum aynanın karşısından ayrılamıyorum.bu güzel duygular tel zorluğunu çeken herkese nasip olsun.
dip not: şimdilik sabitleyici tel takıyorum ölcülerim alındı salı günü damaklığımda elimde olacak damaklığı bi süre taktıktan sonra sabitleyici tellerimle devam edeceğim yola.
sabrın sonu selamet kızlar allah hepinize sabır ve kuvvet versin....
hayırlısı olsuun dişlern gerçekten çok güzel olmuş kime tedavi olmuştun acabaaaa
merhabalar azelya teşekkür ederim.1.5 sene evvel 4000 tl verdim tellerime. iletişim bilgilerini istemişsin ancak dr umun şöyle bir durumu var henüz kendi muayenehanesi yok.çapada çalışıyor ben ona gittiğimde kadıköydeki bir muayenehanede çalışıyordu, şimdi ise küçükçekmecedeki yasemen diş polikiliniğine gidiyormuş. haftanın belirli günleri, sanırım cumartesileri orada o polikliniğin telefonunu vereyim doktorumun adı Sevinharika görünüyorlar tebrik ederim azminiz ve sabrınızdan ötürü yaptırdığınız yerin iletişim bilgilerini ulaştırır mısınız ve bir de maddi olarak ne kadar ödediniz?
Ben yaptırıyorum canım 2.200 TL ve çok memnunum istersen sana DR telefon numarasını ve adresini verebilirim.
retainer hiç bir yere değimiyor, şöyle düşün dişin iç kısmında köke en yakın yere bir saç kalınlığında bir teli şeffaf dolgu malzemesi ile yapıştırıyor. Evet dil ile hissediliyor ancak ne altın ne üstün değmesi imkansız...Benim doktorum da min. 6 sene dedi ancak benim okuduğum yabancı kaynaklar da ömür boyu diyor, bence sakıncası yok keza hiiiiiç hissedilmiyorbe n henüz kullanmıyorum ama tedaviye başlamadan dktruma sormuştum bana alt dişlere ratiner üst dişlere ise plak vereceğini söylemişti üst dişe takılan ratinerlein hastaya rahatsızlık verdiğini alışmanın zor olduğunu alt dişlerin üst ratinerlere değmesinin rahatsızlığından bahsetti ratinerlerin kullanım süresinin dktrdan doktora değiştini kimi 1 kimi 2.5 yıl taktıracağını kendisinin de ömür boyu taktıdığını söyledi yurt dışında böyle olmaasının bir zararı olmadığının araştırıldığını söyledi umarım yardımcı olmuşumdur
Enfesssss:)))))merhabalaaar
alt tellerim bugün irtibariyle çıktı 32 diş sırıtmaktayım şu anda
doktordan ofise gelene kadar dolmuşta güldüm , gülümsedim aptalca o derece
üst dişlerime şeffaf damaklık takıyorum cuma gününden beri , alt dişlerimin iç kısmından tel yerleştirdi bu ne kadar kalacak bilmiyorum ömür boyu kalsada razıyım hihihih
akşama fotograflarımı paylaşırımm
öpüyorum hepiniziii
darısı bütün telli arkadaşlarımın başınaa
Tatrar oluşması mümkün değil çünkü öyle bir mekanızma değil:) eklicem eklicemsanirim benim alta icten tel takar..sabah iki saat taktim..ogle sonuda 4-5 saat taktimmmi yeter sanirimUZUN SENLER KALIYOR AMA TARTAR OLUSUr kotu durur icleri sanirim..surekli duzenli temizleme gerektirir sende ekle artik foto nu
Ben 31'de başladım düzeldi:) Çooook gençsin çokkkallah yardımcın olsun zor bende şu an 23 üm inaşşallah düzeltebilirim dişlerimi
Leke kalmıyor, zaten hafif bir temizlik yapıyor doktor. Eski diş neyse o oluyor. Güle güle kullan:)arkdşlar yaklaşık 2yıla yakn bir süredir tel kllanıyorm ve cumartesi alt teller çıkcak. acaba dişte leke fln kalırmı kullananlar varsa bilgilendirebilirler mi.. beyazlığında degişme olurmu acaba endişeleniyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?