Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

ekinceeee cok begendmm cok guzel olms dislerinn...doya doya guleblrsn artkk darisi basima insallaahhh

tesekkurler canim valla evden cikarken plaklari cikartiyorum..alismisim agzim hep kapali duruyorum zamanla duzelcek psikoljim insallah uyandim daha cikarmadim plagi yemekten once cikartirrm sanirm.gun icinde 6 saat felan palksiz duruyorum sanirim okadardan da birsey olmaz ama ondislerim biraz aciyor (plagi cikarirken normAlmi ki) plak takanlara sorayumm????

evet normal canım o palklarını düzenli tak ben takmadım hafif biraz kayma oldu dişlerde uzun süre takmayıp ben tekrar takınca agrı yapıyor kayan dişler yerleştiği için çıkarıncada ağrı oluyor tabi plaklarını takmayı ihmal etme canım

bana normalde gecelri tak dedi ortodontim.arada da gunduz evde olunca takarsin dedi.ben suan calismadigim icin evdeyim.gunduz yemek disinda hep takiyorum..disai alisverise gidersem felan 4 saat takmadigim oluyor ama 4 saatin cok etkileyecegini zannetmiyorum..gece 12 saat duzenli takiyorum..iki on disim tam birbirinin dnginde degildi onceden simdide hafif kayiyor gibime geliyor sanki..yan disim ilk ciktigi uc gun agriyordu simdi agrimiyor artik..bende bozulacindan korktugum icin yemegimi yer yemez en fazla 1.5 saat sonra geri takiyorum.Dedigim gibbi disari ciktikmi 4/5 saat takmadigim oluyor..rdv um bir ay sonra dr unda birsey yapacagini zannetmiyorum senin dislerin bozuldumu.agrilari neden oluyorki?halen dislerime direkt isirip koparamiyorum korkudan mi yoksa halaa oynardusuncesinde oldugumdan mi bilmiyorum

üst dişlerde iki tane eğri dişi vardı

çok uzun zaman olmuş ama ne olur bu konuda bana da yarıdımcı olur musunuz? öğrenciyim maddiyatım el vermediği için yamuk dişlerle yaşıyorum ve beni aşırı derecede rahatsız ediyor umarım mesajıma cevap yazarsınız şimdiden teşekkür ederim ...

ben erzurum da bir klinik de yaptırıyorum 3500 tl geçen hafta otobüste birine rastladım. o erzurum bölge hastanesinde yaptıracakmış sadece malzeme parası verecekmiş. ağız diş sağlığı merkezleri de yapar ama sana 1-2 yıl sonraya gün verir. sen şimdiden bir araştırma yap bence

passi flora o nasıl bir sistem anlamadım bu konuda bilgilendirir misin beni tel yerine yaptırdığın şey işe yarıyor mu

passi flora o nasıl bir sistem anlamadım bu konuda bilgilendirir misin beni tel yerine yaptırdığın şey işe yarıyor mu

benim de yaşım 28 taktıralı 2 ay oldu tellerimi. kaplama yaptırmayı çok düşündüm çok araştırdım ama yaptıranlar çok memnun değil. sonuçta kaplama kendi dişin değil. Bence iyice araştırmadan kaplama işine kalkışma

öncelikle hayırlı uğurlu olsun diğer türlü nasıl başa çıkarım bilmiyirum ağrısı sızısı ya da ağzında bi yığın metalle dolaşmak en ufak bişey yediğinde bile dişlerini fırçalamak zorunda olmak birşey değil de işin maddi külfetinin altından nasıl kalkarım bilemiyorum forumda askeri hastanede sadece malzeme parası verilerek yaptırıldığını okudum doğru mu acaba ya ??? nasıl olur ki böyle bişey?

harika görünüyorlar tebrik ederim azminiz ve sabrınızdan ötürü yaptırdığınız yerin iletişim bilgilerini ulaştırır mısınız ve bir de maddi olarak ne kadar ödediniz?

hayırlısı olsuun dişlern gerçekten çok güzel olmuş kime tedavi olmuştun acabaaaa

tesekkur ederim canim Ben yurtdisindayim burda mahallemizdeki(yaa bulundugumuz yere yakin olan bir ortodonti kabinesine)dr yaptirdim.aslinda fotograftaki ibi tam acmiyorum agzimi cunku alisamadm daha nasil tebessum etsem diyorum degisik bir duygu ..allah im isteyen herkese saglicakla gostersin salikli guzel disler

harika görünüyorlar tebrik ederim azminiz ve sabrınızdan ötürü yaptırdığınız yerin iletişim bilgilerini ulaştırır mısınız ve bir de maddi olarak ne kadar ödediniz?
merhabalar azelya teşekkür ederim.1.5 sene evvel 4000 tl verdim tellerime. iletişim bilgilerini istemişsin ancak dr umun şöyle bir durumu var henüz kendi muayenehanesi yok.çapada çalışıyor ben ona gittiğimde kadıköydeki bir muayenehanede çalışıyordu, şimdi ise küçükçekmecedeki yasemen diş polikiliniğine gidiyormuş. haftanın belirli günleri, sanırım cumartesileri orada o polikliniğin telefonunu vereyim doktorumun adı Sevin
polikliniğin numarası ise ; (0212) 579 9905

arkadaşlar ben de ümraniyede yaptırdım dişlerimi. sadece üst çene. 2000 tl. bugün dişçim final telini taktı. 2-3 görüşmem kaldığını söyledi. ben çıkarmasını çok istiyorum artık ama ne kadar kalsa o kadar iyi dedi. sona yaklaştım sonuç itibariyle. çok mutluyum :))

arkdşlar yaklaşık 2yıla yakn bir süredir tel kllanıyorm ve cumartesi alt teller çıkcak. acaba dişte leke fln kalırmı kullananlar varsa bilgilendirebilirler mi.. beyazlığında degişme olurmu acaba endişeleniyorm

retainer hiç bir yere değimiyor, şöyle düşün dişin iç kısmında köke en yakın yere bir saç kalınlığında bir teli şeffaf dolgu malzemesi ile yapıştırıyor. Evet dil ile hissediliyor ancak ne altın ne üstün değmesi imkansız...Benim doktorum da min. 6 sene dedi ancak benim okuduğum yabancı kaynaklar da ömür boyu diyor, bence sakıncası yok keza hiiiiiç hissedilmiyor

Enfesssss:)))))
sanirim benim alta icten tel takar..sabah iki saat taktim..ogle sonuda 4-5 saat taktimmmi yeter sanirim UZUN SENLER KALIYOR AMA TARTAR OLUSUr kotu durur icleri sanirim..surekli duzenli temizleme gerektirir sende ekle artik foto nu
Tatrar oluşması mümkün değil çünkü öyle bir mekanızma değil:) eklicem eklicem
allah yardımcın olsun zor bende şu an 23 üm inaşşallah düzeltebilirim dişlerimi
Ben 31'de başladım düzeldi:) Çooook gençsin çokkk
Leke kalmıyor, zaten hafif bir temizlik yapıyor doktor. Eski diş neyse o oluyor. Güle güle kullan:)

7.ayım bitti kızlar, şehir dışındayım ne yazık ki bu sürede 2 kere gidebildim randevuma...ama doktorum da her defasında çok çok çok fazla işlem yaptı..ona güveniyorum. seneye telsiz olayım
rahatça gülümsemek istiyorum. inşallah tez zamanda çıkarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…