tesekkurler canim valla evden cikarken plaklari cikartiyorum..alismisim agzim hep kapali duruyorum zamanla duzelcek psikoljim insallah uyandim daha cikarmadim plagi yemekten once cikartirrm sanirm.gun icinde 6 saat felan palksiz duruyorum sanirim okadardan da birsey olmaz ama ondislerim biraz aciyor (plagi cikarirken normAlmi ki) plak takanlara sorayumm????
arkadaşlar merhaba, ben de diş teli tedavisine başlamak istiyorum, yaşım 19. ama şöyle bir sorum olacak. bildiğiniz gibi biraz tuzlu bir işlem, acaba devlet hastaneleri falan karşılıyor mu? öğrenciyim yani en uygun yolla halletmek istiyorum. ankaradayım bu arada. bilen biri yardımcı olursa çok memnun olurum.
Arkadaşlar merhaba. Ben de bugün tellendim :) Öncelikle üst çeneye takıldı haftaya da alta takılacakmış. Tabi ki yine sorular sorular... Doktorum bana ORAL-B TRIUMPH 5000 elektirikli diş fırçası önerdi klinikte satılıyor ama fiyat 250 TL. Zaten oldukça pahalı bir tel tedavisine tabiyim bir de bu fiyatı verip o ürünü almalı mıyım bilemedim ? bugün almadım haftaya diş fırçalama kontrolüm var. o zamana kadar karar vermem lazım. sizler neler kullanıyorsunuz. Ortodontik bir diş fırçası, arayüz fırçası, diş ipi ve ağız gargarası temizlik için yeterli midir ? yoksa bu ürünü almalı mıyım ? Dişlerim sararsın kötüleşsin de istemiyorum. Kafam yine karışıkk. Yardımmmm . Bu da ilk gün fotosu. Eki Görüntüle 681981
7.ayım bitti kızlar, şehir dışındayım ne yazık ki bu sürede 2 kere gidebildim randevuma...ama doktorum da her defasında çok çok çok fazla işlem yaptı..ona güveniyorum. seneye telsiz olayım
rahatça gülümsemek istiyorum. inşallah tez zamanda çıkarlar.
Selam BlackKeys . Sanırım bende tel taktırmayı düşünüyorum ama uzun süredir araştırıyorum birinin beğendiği doktoru bir başkası beğenmiyor. Gittiğin doktordan memnunsan ve süreçten mutluysan doktoru tavsiye eder misin ? :)
Arkadaşlar size bi sorum olacak.asitli içeceklerin tellere zararı olduğu için içilmemesi gerekiyorya ben asitli içecek içmiyorum.ama emzirdiğim için sütümü arttırmak amacıyla maden suyu içiyorum.onunda zararı olurmu pipetle falan içsem olmazmı
ben kesinlikle tavsiye ederim, zaten kardeşimde orada tedavi oldu.. istanbul da doktorum. beylikdüzünde. isim vermem uygun olmayacaktır, mesaj atıyorum. dilerim senin de tez zamanda başlar ve biter..
ben kesinlikle tavsiye ederim, zaten kardeşimde orada tedavi oldu.. istanbul da doktorum. beylikdüzünde. isim vermem uygun olmayacaktır, mesaj atıyorum. dilerim senin de tez zamanda başlar ve biter..
1,5 sene braket kullandım ve çok çok özenli baktım, elektrikli normal fırça kullandım, bu kadar pahalısını almana hiiiç gerek yok, düzenli fırçala, bakımlarını yap bu pahalı ürünlerden uzak dur:)Arkadaşlar merhaba. Ben de bugün tellendim :) Öncelikle üst çeneye takıldı haftaya da alta takılacakmış. Tabi ki yine sorular sorular... Doktorum bana ORAL-B TRIUMPH 5000 elektirikli diş fırçası önerdi klinikte satılıyor ama fiyat 250 TL. Zaten oldukça pahalı bir tel tedavisine tabiyim bir de bu fiyatı verip o ürünü almalı mıyım bilemedim ? bugün almadım haftaya diş fırçalama kontrolüm var. o zamana kadar karar vermem lazım. sizler neler kullanıyorsunuz. Ortodontik bir diş fırçası, arayüz fırçası, diş ipi ve ağız gargarası temizlik için yeterli midir ? yoksa bu ürünü almalı mıyım ? Dişlerim sararsın kötüleşsin de istemiyorum. Kafam yine karışıkk. Yardımmmm . Bu da ilk gün fotosu. Eki Görüntüle 681981
bu arada geçmiş yorumları okudum ve geçiş dönemlerini senin ve bazı arkadaşların :) insan sabırsızlanıyor. sanki bir ben kalmışım duygusu kaplıyor =D ve ağrı yada dudak içi ufak yaralar problem değil sadece şu an bunları burdan yazıp imrenmek fena =)) bu arada tavsiyeni aldım ve fiyat, düzelme hızı onlarla ilgili ufak bilgileride msjla atarsan çok sevinirim :)
Slm cnm umarım sonuç harika olur bende başladım yanlız dolgularım yeni bitti ve dün bir yirmiik diş gitti baya zormuş bu iş çekimiacaba sende kaç tane diş çekildi benim üstten bir alttanda çekilicek sonrasında tel puffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?