geçen yıl mayıs ayında tel taktırmıştım malum hamılelıkten 3 ay ara verıldı tedavime
bu sene mayısta anne olucam inşallah :) doktorum yüzde 90 tedavi bittiğini doğum ve sonrası hemen gelemıcegım
ve tedavı bıraz zorlucagı ıcın hem bebıs hem tel tedavı bakımı vs.. derken tedavıyı bıtırmeye karar verdik
dişetlerımde bakıma ıhtıyacı var.. ölçü aldı doktorum plak verıcek doğum oncesı teller cıkarılıcak
ıyıkı tedaviye karar vermısım cok zorlayıcı bı süreç degıldı hamıle ıken bıle tedavıyı yaptırabıldıysem
normal donemde rahatça yaptıraıblırsınız karar veremıyenler:)
Kızlar ben istanbulda oturuyorum diş teli yaptırmayı düşünüyorum fiyatlar nedir en uygun neresidir bilgi verir misiniz ?
istanbulda hangi yakadasın?
SDMRDMR dişlerin hayırlı olsun valla şahane gözüküyorlar hemde pırıl pırıl güle güle kullan.tedavini bitirmiş biri olarak tedaviye yeni başlamış olan benim sana bazı sorularım olacak.
dişlerindeki sorun neydi?
ne kadar sürede dişlerin düzeldi.
tedavin ne kadar sürdü?
tellerle dişlerinin bakımını nasıl yaptın?(iyi bakmışsın bembeyaz duruyo dişlerin)
cevaplarsan sevinirim 2 hafta oldu tellerim takılalı kafamda soru işaretleri var.
Kizlar benim tellerim 2 hafta önce takildi simdide degisiklikler var,
üstelr baya düzelme oldu, zaaten üste pek egriik yok ,cene genisletildi, simdi disler ona göre dizilecek gibi yani.
Ama alt cenemde bir dis baya icde kaliyor, orda islem baya sürer herlade.
Hayirlisi.
kızlar merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim . Ben tel taktıralı tam 1hafta oldu . Sadece üst dişlerimde teller takılı şuan çenem dar olduğu için alt çeneme damaklık taktı doktor . Bugün damaklığı temizlemek için çıkardığımda alt çenemin çok bariz bişekilde genişlediğini gördüm ancak alt dişlerim üst dişlerimin önüne geçmiş ve damaklıksız yemek yerken alt dişlerim üst dişlerime takılıyor çok kötü bi sızlama oluyor ve maalesef damaklıksız yemek yiyemiyorum . Damaklığı doktor çıkardığında nasıl yemek yicem bilmiyorum birde ilk bir haftada çenem ve alt dişlerim bu kadar öne geldiyse bir ay kadar bir sürede nasıl olur sizce ? Yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?