Arkadaşlar merhaba. Ben de bugün tellendim :) Öncelikle üst çeneye takıldı haftaya da alta takılacakmış. Tabi ki yine sorular sorular... Doktorum bana ORAL-B TRIUMPH 5000 elektirikli diş fırçası önerdi klinikte satılıyor ama fiyat 250 TL. Zaten oldukça pahalı bir tel tedavisine tabiyim bir de bu fiyatı verip o ürünü almalı mıyım bilemedim ? bugün almadım haftaya diş fırçalama kontrolüm var. o zamana kadar karar vermem lazım. sizler neler kullanıyorsunuz. Ortodontik bir diş fırçası, arayüz fırçası, diş ipi ve ağız gargarası temizlik için yeterli midir ? yoksa bu ürünü almalı mıyım ? Dişlerim sararsın kötüleşsin de istemiyorum. Kafam yine karışıkk. Yardımmmm . Bu da ilk gün fotosu. Eki Görüntüle 681981
selam kızlarr1 sene 4 ay süren tedavinin sonunda artık istediğim dişlere kavuştum çok şükür. perşembe günü çıktı tellerim. ama bir sorunum var ortodontistim geceleri kullanmam için şeffaf plak verdi ( damaklık da deniyor.) fakat ben o gün heyecandan temizliğinin nasıl yapılacağını sormadan eve geldim arayamadım da tekrar. aranızda benim gibi tedavisi bitmiş olan ve plak kullanan varmı.? varsa nasıl temizlemem gerekiyor? ben her kullanımdan sonra iyice yıkıyorum suyla ama yinede rahat edemiyorum bir şeyleri eksik yapıyorum gibi geliyor.
umarım bana yardımcı olabilecek biri vardır. cevaplarınızı bekliyorum kızlarr
Kızlar merhaba.
tellerim takılalı 3 ay oldu.köpek dişlerim yukarıdaydı. bu süre içerisinde dişler tamamen indi.
şimdi yanında geride kalan dişlerin öne cıkması kaldı.benimle aynı durumda olanlar acaba geride veya ileride olna dişin normal seviyeye gelmesi uzun süren bir işlem mı?
Merhaba,
gözün aydın bol gülümsemeler
gece yatmadan önce takacaksan , damaklıgını kenara koy öncelikle dişlerini güzelce fırçala gargaranı yap , daha sonra avcunun içine damaklıgı al onuda dişlerini fırçaladıgın gibi bir güzel temizle (fırçala ) ve agzına tekrar yerleştir.
sabah kalktığında damaklıgı yine temizleyip kutusuna bırak ki mikrop oluşmasın koku olmasın ..
böyle işte,,, ben gün içerisindede kullanıyorum damaklıgımı
Kızlar ben çok istiyorum ama çok pahalıııTaksit imkanı sağlıyorlar mı ?
Selam kızlar dün gittim. .braketlerdeki lastikleri ve kırılan bir tanesini degistirdi. Kapanışı düzeltmek için takmam gereken lastik Sayısı 3 oldu. Lastik biraz sabir siniyor ancak düzgün kullanarak eylül sonu bitiririz dedi. İnşallah öyle de olur. O tarihte çıkar ise tellerim.. 13 aylık bir tedaviyle güzel dişlere kavusmus olacağım. Hepimize bol şans :))
afra1685 bana yardımcı olur musun lütfen, ağrı acı falan oldu mu? Dişim sapasağlam, oldukça tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?