hayır canım hiç acı olmadı evet sağlam bir diş hatta köklüydü kadın epey zorlandıama acı duymuyosun uyuştuyolar yaa inan bende tırsak biriyimdir ama inan rahat ol şimdi çok güzel bir değişim var dişlerimde mutluyum kendime daha güven duymaya başladım bitince daha iyi hissedicem kendimi
peritozu selam:)
öncelikli tellerin hayırlı olsun darısı başıma :)
bende bu cuma 20likler çektirmeye gidiyorum sonra tellerim takılacak aslında ben şaffaf istiyorum dr 4500 dedi alt üst çene bana bayağı pahalı geldi hemde önermedi sürekli şeffaf breketin ne kadar kötü olduğunu anlattı durdu... metal için 3,000 fiyat çıkardı hala kararsızım ne yapacğımı o kadar para vermek istemiyorum sen ne kadara taktırdı?
Bide dr sormayı unuttum üste şeffaf alta metal taksak nolur :) acillll yardımmm
Kızlar yorum yapın yahu !
bu arada kızla bence diş estetiğinin yaşla ilgisi yok yok yaşın büyükse geç yavaş ilerler diyolar ya ben buna katılmıyorum aydan aya bile değişim fark ediliyor ben her hafta resim çekiyorum adım adım takip ediyorum resmenne kadarda hızlı düzelme oluyomuşş solim
gözle görülür bir değişim var tabiki, böyle gördükçe zaten tüm acılarıma değer diyorum bir kez daha. yalnız canım anlamadığım şey neden bazı teller birbirlerine lastikle o şekilde bağlı, yoksa bana mı öyle geldi?
gözle görülür bir değişim var tabiki, böyle gördükçe zaten tüm acılarıma değer diyorum bir kez daha. yalnız canım anlamadığım şey neden bazı teller birbirlerine lastikle o şekilde bağlı, yoksa bana mı öyle geldi?
lastikle bağlı olanlar bildiğim kadarıyla çene genişletmek için yapılıyor. Ben de çarşamba günü 3. randevuma gittim ön kesici dişlerimden iki tanesine alt ve üstüne braketlerin etrafına çengel gibi tel takıldı. Bir sonraki randevu için hazır olsun dedi doktor. Bu ne anlama geliyor ki? bilen varsa lütfen cevaplasın
Eki Görüntüle 688302
kızlar çıktı tellerim sizin için her açıdan çektim . arka tarafada sabitleyici takıldı çok mutluyum :)) maşallah demeyi unutmayın
Arkadaşlar tedavi için sağlam bir dişini çektiren yok mu allah aşkına?
Merhaba,
ben alt üst olmak üzere 5 numaralı dişerlerden 4 tane dişimi çektirdim. istemiyordum fakat tedavinin düzgün ilerleyebilmesi için zorunlu olduğunu söylediler. tedavimin 4. ayındayım henüz boşlukların dolması açısından hiç bir gelişme görünmüyor.
çok güzel olmuş dişlerin canım maşallah :) tellerden önceki fotoğrafıda koyman mümkünmü
merhaba kızlar yeni kaydoldum siteye bugun tam 1 yıl oldu tel takıldıgı 30 mayısa gün aldım dişimdeki boşluklar kapandıgında cıkartcaklar benim sorum şu dişlerim cok sarardı ne yapmam gerek cok fazla cay iciyorum azaltmalımıyım düzgünde fırcalıyorum aslında önerisi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?