Merhaba benim üst dişlerime 3 ay önce tel takılmıştı buayda alta takılacak dişlerimi sürekli fırcalıyorum ama buna ragmen cok sarardı siz hangi macunu kullanıyosunuz ve hangi fırcayı kullanma gerekiyo
Merhaba,
ben alt üst olmak üzere 5 numaralı dişerlerden 4 tane dişimi çektirdim. istemiyordum fakat tedavinin düzgün ilerleyebilmesi için zorunlu olduğunu söylediler. tedavimin 4. ayındayım henüz boşlukların dolması açısından hiç bir gelişme görünmüyor.
İlk kez dün gece lânet okudum pişman oldum telleri yaptırdığım için !!! Agzimin içi pütür putur ... Gece inanılmaz baskı oluyor yemek resmen işkence oldu 1 haftadır :2: alta tel takıldığından beri resmen hayat kalitem düştü ya... İş yerinde çorba içmekten bunaldım resmen...kızlar ya ne zaman normale döneceğim :2:
of korktum şimdi ya ben bugün diş telini taktırdım sadece süte taktı şimdilik alta 1-2 ay sonra takılcak. konuşmakta zorlanıyorum biraz yanlardan takılmalar oluyor onun dışında şimdilik hafif baskı var ağrım yok .ısırınca ağrıyo biraz.. alta taktırınca snein gibi olmam umarım. buda ilk günkü resmim .9 ay sonra kurtulcam inşallahh
Eki Görüntüle 706267
Hiç dedikleri vakitte çıkartıklarını duymadım hep sarkar...
kızlarrrrrr 3. ayımdayım dün alt dişlerime takıldı çok fena ağrım varrrağrı kesici bile fayda vermedi
Valla arkadaşım gözünü korkutmak gibi olmasında ayvayı yedin şimdiden haberin olsun... hemde benim gibi porselen...
Öncelikle bil ki 12 aydan evvel çok zorunlu olmadıkça çıkarmıyorlar telleri
Daha sonra alta takılınca anyayı konyayı göreceksin
Benim de ilk üstler takıldı ve beni korkutanlara kızmıştım "aptalmısınız be hiçte acımıyor" diye ama alta da atıkılınca braketler yanağımın içini kesti ve ağzım pütür pütür şuan ! lokmaları ne tarafla yiyeceğimi şaşırıyorum :2:
amaaaaaaaaaa
şubat gelince benim inci gibi dişlerim olacak o yüzden sabrediyorum
Sana da tavsiyem yemekten sonra mutlaka fırçala dişlerini,arayüz fırçası kullan ip olmazsa olmaz zaten... Diğer yandan sakın sert yiyecekler ve asitli içecekler tüketme ve ne olursa olsun 12 ay sonra inci gibi dişlerinin olacağını düşün sabret
Evet valla bana da 9 ay da biter dedi ama sonra da 12 aydan evvel çıkmasa iyi olur dedi
off offf. peki cnm mum kullanmıyormusun neden yara olduki.? bide üste taktıktan ne kadar sonra alta diş telini taktı? bana 1 sene sürmez dedi umarım öyle olur..
üste şubatta takıldı ,alta nisan da canım. mum sürekli kullanıca iğrenç oluyor.gece yatarken belki kullanırım denemedim henüz. 12 aydan önce çıkınca dişlerde yeniden kayma oluyor bilgin olsun...
peki ya ağrı acı falan oldu mu?
Arkadaşlar her hastanın ağız yapısı ve tedavi şekli farklıdır.Tedavisi 6 ayda bitende olur 3 yıl sürende. Tedavi 12 aydan önce biterse
dişler tekrar bozulur gibi bir durum söz konusu değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?