Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Merhaba benim üst dişlerime 3 ay önce tel takılmıştı buayda alta takılacak dişlerimi sürekli fırcalıyorum ama buna ragmen cok sarardı siz hangi macunu kullanıyosunuz ve hangi fırcayı kullanma gerekiyo

Merhaba benim üst dişlerime 3 ay önce tel takılmıştı buayda alta takılacak dişlerimi sürekli fırcalıyorum ama buna ragmen cok sarardı siz hangi macunu kullanıyosunuz ve hangi fırcayı kullanma gerekiyo

ben de 8 ay önce taktırdım benimkiler de sapsarı. Artık teller çıktıktan sonra beyazlatmayı düşünüyorum.

benim de dişlerimdeki bosluk kapansa cıkartılacak da bir türlü kapanmıyor bnde beyazlatcam mutlu temiz gülüşlere sahip olmak için:)

Geç ilerliyor demek ki.benim 4 dişimin boşluğu da 3. ayda hemen hemen kapanmıştı.geç olsun güç olmasın.doktorum yavaş hareket eden dişlerin koruyucu kullanma süresi daha kısa diyor kısa sürede düzelen dişlerinki koruyucu kullanma süreleri ise uzun.

uzun zamandır yazmıyodum doktorum lastik verdi minik minik seffaf her aksam degistir yenilerini tak dedi bazı arkadaslar lastik son asama diye yazmıslar ama benim tedavim cok var daha bide bu lastikler cok sıkıyo tedavi bitene kadar kullanılıyo mu acaba lastikler?

İlk kez dün gece lânet okudum pişman oldum telleri yaptırdığım için !!! Agzimin içi pütür putur ... Gece inanılmaz baskı oluyor yemek resmen işkence oldu 1 haftadır :2: alta tel takıldığından beri resmen hayat kalitem düştü ya... İş yerinde çorba içmekten bunaldım resmen...kızlar ya ne zaman normale döneceğim :2:

of korktum şimdi ya ben bugün diş telini taktırdım sadece süte taktı şimdilik alta 1-2 ay sonra takılcak. konuşmakta zorlanıyorum biraz yanlardan takılmalar oluyor onun dışında şimdilik hafif baskı var ağrım yok .ısırınca ağrıyo biraz.. alta taktırınca snein gibi olmam umarım. buda ilk günkü resmim .9 ay sonra kurtulcam inşallahh

Valla arkadaşım gözünü korkutmak gibi olmasında ayvayı yedin şimdiden haberin olsun... hemde benim gibi porselen...

Öncelikle bil ki 12 aydan evvel çok zorunlu olmadıkça çıkarmıyorlar telleri
Daha sonra alta takılınca anyayı konyayı göreceksin
Benim de ilk üstler takıldı ve beni korkutanlara kızmıştım "aptalmısınız be hiçte acımıyor" diye ama alta da atıkılınca braketler yanağımın içini kesti ve ağzım pütür pütür şuan ! lokmaları ne tarafla yiyeceğimi şaşırıyorum :2:

amaaaaaaaaaa

şubat gelince benim inci gibi dişlerim olacak o yüzden sabrediyorum

Sana da tavsiyem yemekten sonra mutlaka fırçala dişlerini,arayüz fırçası kullan ip olmazsa olmaz zaten... Diğer yandan sakın sert yiyecekler ve asitli içecekler tüketme ve ne olursa olsun 12 ay sonra inci gibi dişlerinin olacağını düşün sabret

Hiç dedikleri vakitte çıkartıklarını duymadım hep sarkar...

Evet valla bana da 9 ay da biter dedi ama sonra da 12 aydan evvel çıkmasa iyi olur dedi

kızlarrrrrr 3. ayımdayım dün alt dişlerime takıldı çok fena ağrım varrr ağrı kesici bile fayda vermedi

kızlarrrrrr 3. ayımdayım dün alt dişlerime takıldı çok fena ağrım varrr ağrı kesici bile fayda vermedi

Ahhh ahhh anlıyorum seni arkadaşım... inan ki üstler birşey değilmiş... Alta takılınca gördüm hanyayı konyayı nazik bir şekilde fırçalamayı dene... bende işe yaramıştı

off offf. peki cnm mum kullanmıyormusun neden yara olduki.? bide üste taktıktan ne kadar sonra alta diş telini taktı? bana 1 sene sürmez dedi umarım öyle olur..

off offf. peki cnm mum kullanmıyormusun neden yara olduki.? bide üste taktıktan ne kadar sonra alta diş telini taktı? bana 1 sene sürmez dedi umarım öyle olur..

üste şubatta takıldı ,alta nisan da canım. mum sürekli kullanıca iğrenç oluyor.gece yatarken belki kullanırım denemedim henüz. 12 aydan önce çıkınca dişlerde yeniden kayma oluyor bilgin olsun...

6 ayda bile çıkanlar var ya benim dişlerde çok fazla sorun yok yinede ümitliyim erken çıkar diye. korumak için dişin arkasına ince tel takcak bunlar çıkınca eskiye dönme asla olmaz dedi.

üste şubatta takıldı ,alta nisan da canım. mum sürekli kullanıca iğrenç oluyor.gece yatarken belki kullanırım denemedim henüz. 12 aydan önce çıkınca dişlerde yeniden kayma oluyor bilgin olsun...

Arkadaşlar her hastanın ağız yapısı ve tedavi şekli farklıdır.Tedavisi 6 ayda bitende olur 3 yıl sürende. Tedavi 12 aydan önce biterse

dişler tekrar bozulur gibi bir durum söz konusu değildir.

Arkadaşlar her hastanın ağız yapısı ve tedavi şekli farklıdır.Tedavisi 6 ayda bitende olur 3 yıl sürende. Tedavi 12 aydan önce biterse

dişler tekrar bozulur gibi bir durum söz konusu değildir.

Ben dr.un dediğini aktardım keşke erken çıksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…