.Arkadaşlar her hastanın ağız yapısı ve tedavi şekli farklıdır.Tedavisi 6 ayda bitende olur 3 yıl sürende. Tedavi 12 aydan önce biterse
dişler tekrar bozulur gibi bir durum söz konusu değildir.
hayırlı olsun gülsevdam. bitince hepsine değiyor ama fazlasıyla değil mi? inşallah biz de o günleri tez zamanda görürüz. lastik kullanımı can sıkıcı. ama takınca çenem olması gerektiği yerde duruyor ya da bana öyle geliyor. temmuza kadar gidemiyeceğim doktora. uzaktan bir kaç lastik daha ekler herhalde. 3 lastik yetmezmiş gibi
kesınlıkle degıyor hala alışamadım tuhafım :)
lastıklerı sen muayene gıdemesende daha kalın daha dırenclıyle degıdıcek ya soylıyebılır temın edersın
günde 2 saat çıkarma ıznım vardı bazen 10 dk bıle çıkarmıyordum sosyal hayatı sıfırlıyor ama ıyıkı böyle yapmışım dıyorum
bı gun doktorda beklerken benım gıbı tedavı olan bır kızla karşılaştım lastıkelrı ara ara takmış o ay ve doktorum ona
1 ayın koskoca 1 ayın boşa gıttgını soyledı yanı tedavı oluyorsak ne yapılması gerekıyorsa yapılmalı
inşallah sende bende kurtuldum dıceksın :) keşke daha once tedavı olaydım dıyorum bukadarmıymıs:)
Arkadaşlar aranızda diş teli kullanan var mı? Üst dişleriminden bir tanesi ileri doğru çıkık..Özellikle fotoğraflarımda çok belli oluyo,halbuki çok dikkat çeken bişe değil ama beni rahatsız ediyo ve tel taktırmak istiyorum.Beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz..
kızlar merhaba,
bende tedavimin son aşamalarındayım. bir iki görüşme sonrasında tellerim çıkacak. doktorum ramazandan önce çıkartacağını söyledi. yalnız bir şeyi merak ediyorum. bana hiç lastikten falan bahsetmedi. acaba lastik takılmadan da sonlandırılabiliyor mu tedavi? her tedavide mutlaka lastik kullanılması gerekiyor mu? bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.
merhaba arkadaşlar. Benim tellerim çıktı fakat doktorum şeffaf damaklık verdi ve sadece yemek yerken çıkarmamı söyledi.Aranızda bu damaklığı kullanmayan var mı ? eğer kullanmazsam dişlerimde bozulma olur mu ? Doktoruma da danışacağım tabiki ama sizin deneyimlerinizden de yararlanmak istiyorum.
aranıza katılmaya az kaldı 20lik dişlerimin ikisini çektirdim diğer ikisinide çektirince büyük bir olasılıkla diş teline başlayacakmışız ama ben hiç istemiyorum çok gönülsüzüm alt dişlerim 20 likler yüzünden birbirine girdi tamam görüntü olarak eski halimi özlüyorum ama 28 yaşındayım evliyim eşime nasıl görünürüm ne bileyim geç kalmadım mı görüntü olarak çok çekiniyorum sizin gibi cesaretli değilim ablamda taktırdı onun dişleri çok fena durumdaydı çıkınca biz bile sürekli dişlerine baktık inci gibi oldu şimdi hepsi bana baskı yapıyor sende taktır diye ben cesaret edemiyorum((
aranıza katılmaya az kaldı 20lik dişlerimin ikisini çektirdim diğer ikisinide çektirince büyük bir olasılıkla diş teline başlayacakmışız ama ben hiç istemiyorum çok gönülsüzüm alt dişlerim 20 likler yüzünden birbirine girdi tamam görüntü olarak eski halimi özlüyorum ama 28 yaşındayım evliyim eşime nasıl görünürüm ne bileyim geç kalmadım mı görüntü olarak çok çekiniyorum sizin gibi cesaretli değilim ablamda taktırdı onun dişleri çok fena durumdaydı çıkınca biz bile sürekli dişlerine baktık inci gibi oldu şimdi hepsi bana baskı yapıyor sende taktır diye ben cesaret edemiyorum((
kızlar 4.ayımdayım sorunum sararma.yahu bu tellerle sararma ne alaka yani?
tellerin olmadığı yerlerde bile lekelenmeler var.önceden beyazlığını çok severdim dişlerimin öyle değil artık.
temizleticez geçecek bu sararma ama neden oluyor ki anlamadım?
Ben geldimmm merhabalarrrr herkeseee bende yarınn telleniorumm kizlarr sizlere bisey sormak istiyorum dis telleriniz seramik mi metalmi bide benim 4 kucuk azi disim cekildi cekimli tedavi gören varmi aranizda acaba ne zaman kapanmaya başlar
hadi şimdiden hayırlı olsun tellerin
benim tellerim metal. 5 ay oldu tel takılalı, diş çektirmedim ama çektiren muhakkak vardır.
ben tam tersine eksik olan bir dişim için diş boşluğu açtırıyorum. teller çıktıktan sonra implantla diş yaptırcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?