arkadaşlar tavşan dişlerinin hemen yanındaki dişler var ya, adını unuttum. onlardan birisi fena halde ısırınca, yada dişlerim birbirine değince ağrıyor.. normal haldeyken hiç ağrım yok. ama dediğim durumlar olunca dayanılmaz bir ağrı saplanıyor.onun dışında hiç bi dişimde ağrı yok. braketim de gayet normal görünüyor.böyle bir durumla karşılaşan var mı? sizce neden olabilir?
kopuyo diyebilirimden kastın ne canım?
ilk on gün bana da yapmıştı ne kadar yeni bilmiyorum ama geçer
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar ... hayırlı kandiller ....
ben bugün diş doktoruna gittim arkadaşım bu doktorda diş telleri taktırmıştı şimdi plak döneminde :) ... doktorun bana söylediklerini sizinle paylaşmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum ???
benim asıl sorunum üst dişlerimde , alt dişlerimde sıkıntı görmüyorum ... doktor hem alt hem üst dişlerini yaparsak 1,5 - 2 yıl sürer tel tedavisi dedi sol alt dişlerimin teki boş onu kaydırmak uzun sürer ve sonrada implant yaptırman lazım dedi ve üst dişlerinden de köpek dişimin yanındaki dişi çekmemiz lazım dedi .. bende alt dişlerimde sorun görmüyorum sadece üst taraf nasıl olur hocam dedim , o zaman 10-12 ay sürer diş çekmemizede gerek kalmaz ama biz 2 taraflı yapmayı daha sağlıklı görüyoruz ama genede sen bilirsin dedi sizce ne yapmalıyım kızlar dediğim gibi alt dişlerime düşünmüyorum sağlık açısından bir sorun olur mu ? fiyat olarakta sadece üst taraf olursa 2500tl dedi ...
arkadaşlar tavşan dişlerinin hemen yanındaki dişler var ya, adını unuttum. onlardan birisi fena halde ısırınca, yada dişlerim birbirine değince ağrıyor.. normal haldeyken hiç ağrım yok. ama dediğim durumlar olunca dayanılmaz bir ağrı saplanıyor.onun dışında hiç bi dişimde ağrı yok. braketim de gayet normal görünüyor.böyle bir durumla karşılaşan var mı? sizce neden olabilir?
neden kimse sorularıma cevap vermedi nedennn nedennn nedennn
ağrı olması çok normal canım çünkü dişlerin üstünde baskı var. tel takılalı ne kadar oldu bilmiyorum ama ısırmamanınızı tavsiye ederim. ekmeği yada başka şeyleri kopararak, bölerek yiyin. ben 6. ayımdayım hala hiçbişeyi ısırmıyorum. bazen deniyorum ama ağrı hissediyorum ve zorlamıyorum.
canım bende 27 yaşındayım ve dişlerimde çarpıklaşma olduğu mutlaka tel.takılması gerektiği söylendi.öncesinde20 lik dişlerin çekilmesi
gerekiyormuş zaten ne olduysa onların yüzünden oldu zamanında aldırmadığım için şimdi tüm dişlerim üst üste bindi.Sende merak ettiğimbu yaştan sonra ciddi anlamda düzelme oluyor mu? birde nerde tedavi oldun ücretler nasıl beni biraz bilgilendirebilir misin? özelden de mesaj atabilirsin
çok geçmiş olsun :))
bir, bir buçuk ayda bir randevu bekler, tabii aynı şehirde olup gidebilmek lazım :)
tellerime tam 5 ay oldu.dün ki randevumda lastik verdi yemek yerken de cıkarmamaya gayret ediyorum yanlız çok açsam doğru düzgün yiyim diye çıkarıyorum sonra geri takıyorum.lastikler son zamanlarda veriliyor diye biliyorum ama daha var gibi görünüyor diş çekiminden geriye kalan boşluklarım tam olarak kapanmadı.
ben randevulara genelde 3 haftade gittim ilk kez lastik takmaya başladıktan sonra 1 ay sonraya gün verdi.bence sık gitmekle dişlerdeki düzelme bağlantılı çünkü her gittiğinde sıkıştırıp yön veriyor sonuçta.
Bnde yeni teelllendim de randevumu temmuza verince kafaya cook taktimm(
Bugün akşam 18:00 de tellerim takılıyor gece bir rüya gördüm Allahım tellerim takılmış o kadar çirkindim ki ağlıyorum vazgeçtim çıkarın diye yalvarıyodum uyandım ağlayacak gibiydim... off neredeyse vazgeçicem ya şeffaf taktırmak istemiyorum hem doktorum öndermedi hem de boşuna 1,000 tl çöpe atmak istemiyorum... canım çok sıkılıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?