kızlar diş teline hazırlık diye 3. 20lik dişimide çektirdim ama ilk ikisinden çekmedim bu sn çektirdiğim kadar bu sefer alt çene sağdaki çekildi 4. günüm ama sanki daha yeni dişim çıkıyor gibi ağrıyr uyuyamıyorum ağrı kesicilerden midem ağrıyacak nerdeyse nasıl geçmedi hala anlamadım ne yapsam da geçirsem şu ağrıyı valla 4. yü çektirmekten korktum oda alt çene soldaki dişim
geçmiş olsun ... benimde dişerim çok acısız çekildi ama biranesinin ağrısı 1 hafta sürdü çünkü çektiği dişin kökü çok kıvrıktı çekerken çok uğraştı en yakın zamanda geçer merak etme o tarafında yemek yememeye çalış zeytinyağlışeyler ye dr zeytinyağı yarayı daha çabuk iğleştirir dedi
çok güzel olmuş maşallah :) darısı başımıza ...
tşk ederim :) bukadar kısa sürede bu hale geldiğine hala şaşıyorum :) amin canım dişlerimizi saklamadan doya doya gülmeyi nasip etsin Allah :)
Eki Görüntüle 719711 Eki Görüntüle 719713 Eki Görüntüle 719710 Eki Görüntüle 719714 Eki Görüntüle 719712
kızlar üst dişlerimdeki farkı paylaşmak istedim. :)
20 lik dişlerin çekimi çok zor oluyormu
tellerim çıkalı 2 ay oldu ama 20lik dişler ağrı yapmaya başladı . çektirmek istiyorum ama korkuyorum
çektiren arkadaşlar bilgilendirebilirmisiniz
20 lik dişlerin çekimi çok zor oluyormu
tellerim çıkalı 2 ay oldu ama 20lik dişler ağrı yapmaya başladı . çektirmek istiyorum ama korkuyorum
çektiren arkadaşlar bilgilendirebilirmisiniz
arkadaşlar 18 yaşından küçük iseniz ,ağız ve diş sağlığı merkezinden sevk alabilirseniz ,diş telinizi neredeyse bedava , özel bir ortadontiste yaptırabilirsiniz.öncelikle sevkin devam edip etmediğini öğrenin,ara ara kaldırıyorlar,dönem dönem hizmete sunuyorlar çoğu insan bilmez ,devlet ödemek istemediği için duyuru yapmıyorlar,18 yaşın altındamısınız?sonra kendinize özel fatura kesebilen bir ortadontist bulup anlaşıyorsunuz,sevk alacağınız zaman soruyorlar hangi ortadontist diye,her şeyi tamamlarsanız ortadontistle anlaştığınız ücreti ödüyorsunuz ,sonra fatura kestirip bu ücretin ben yüzde 80 geri aldım devletten parça parça ama aldım,faydalanmanızı ve çevrenizdeki durumu olmayan insanlara duyurmanızı dilerim,hemde paşa paşa özel doktorda hizmet görüyorsunuz.merak ettiğiniz sorular varsada yardımcı olurum saygılar.
alt tellerim kasımda takıldı ama üstleri hatırlayamıyorum ya :) ama ya 3 ay oldu yada 4 ay canım
Ayyy masallahh cok guzel gorunuyo :) ne kadar oldu taktirali cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?