alt dişlerim de tellendi, ağrım vaarr
Kızlaar meraba, bu diş tellerini ücretsiz takan yer yok mu yaaüst dişlerim biraz önde kafaya takıyorum
Ben geldimmm merhabalarrrr herkeseee bende yarınn telleniorumm kizlarr sizlere bisey sormak istiyorum dis telleriniz seramik mi metalmi bide benim 4 kucuk azi disim cekildi cekimli tedavi gören varmi aranizda acaba ne zaman kapanmaya başlar
Merhaba,
öncelikle kolay gelsin ve hayırlı olsun diyim:)
ben seramik tercih ettim. doktor tedavinin biraz uzayacağı konusunda beni uyardı fakat 30 yaşında hem evli hem çocuklu hem de çalışan biri olarak metallerle çok iyi hissetmeyeceğimi düşündü. çekime gelince benimde 4 küçük azı dişim çekildi. tedavimin 5. ayındayım. üst boşluklarda biraz gelişme var fakat kapanma yok. altlarsa olduğu gibi duruyor. ama o kadar alıştım ki o boşluklar bile gözüme batmıyor:)
Bende dün üst dişime telleri taktırdım ... ağrı filan olmadı çok şükür halada yok ... ama doya doya yemek yiyemiyorum ua ağzımda çevirip yutuyorum resmen... hep böyle mi olacak ?
üst diş tellerimle bir ay geçirdim ve nedense bende hep senin gibiydim..acı ağrı yoktu bende de ama iki çevirip yutuyordum öyle pek bi çiğnemem olmadı.belkide kendi isteğimle. nedense dişlerimde o gücü bulamıyorum. ısırarak yiyorum çekinmeden ama arka dişlerimle çiğneyebilme güveni yok bende. böyle hisseden var mı baska?
Merhaba,
öncelikle kolay gelsin ve hayırlı olsun diyim:)
ben seramik tercih ettim. doktor tedavinin biraz uzayacağı konusunda beni uyardı fakat 30 yaşında hem evli hem çocuklu hem de çalışan biri olarak metallerle çok iyi hissetmeyeceğimi düşündü. çekime gelince benimde 4 küçük azı dişim çekildi. tedavimin 5. ayındayım. üst boşluklarda biraz gelişme var fakat kapanma yok. altlarsa olduğu gibi duruyor. ama o kadar alıştım ki o boşluklar bile gözüme batmıyor:)
Merhabalar , 21 yaşındayım ve tel taktırmak istiyorum. O kadar çok sayfa var ki okuyamadım :)
Kısaca süreçlerden bahseder misiniz? Doktordan emin olmak için nelere dikkat etmeli ve sormalıyım? Şimdiden çok teşekkür ediyorum...
Kizlar bu hassasiyet durumu yani dislerin sallaniyormus gibi gelmesi gecici bir durum. Biraz alisinca emin olun yasak olan seyleri bile yiyebileceksiniz.
Ama su var 10 ayda hala on dislerimi kullanamiyorum:)) süs artik onlar
Hangi şehirdesin onu yaz ona göre yardımcı olunsun, ben Antalyadayım burada 2 dr biliyorum iyi olan
alışınca geçiyor ama bende alışmışlığın getirdiği bir durum vardı çiğnemeden yutmaya devam
canım sen üsttede yazmışsın hiç ısırmıyormuşsun falan ama ben ekmek arası şeyleri bile ısırdım bir şey olmadı çok şükür.
Kizlar bu hassasiyet durumu yani dislerin sallaniyormus gibi gelmesi gecici bir durum. Biraz alisinca emin olun yasak olan seyleri bile yiyebileceksiniz.
Ama su var 10 ayda hala on dislerimi kullanamiyorum:)) süs artik onlar
benim arkadaki diştelleri çok büyük böyle yüzük gibi bişey onların yüzünden dişlerimi hissedemiyorum ve baskı yapınca yani çiğneyince ağrıyor ön dişlerimden geçtim bari arkalarda yiyebileyim ...bu da geçici mi hep böylemi hissedeceğim
benim arkadaki diştelleri çok büyük böyle yüzük gibi bişey onların yüzünden dişlerimi hissedemiyorum ve baskı yapınca yani çiğneyince ağrıyor ön dişlerimden geçtim bari arkalarda yiyebileyim ...bu da geçici mi hep böylemi hissedeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?