devlette çektirmeyi düşünüyorum özele yeteri kadar para yedirdim :)
ama randevu alma olayı sıkıntı kolay vermiyolar
ne kadar sürdü canım ağrın şişmen
final ve mezuniyet zamanına denk getirmek istemiyorum
bu arada geçmişolsun
kızlar ben de dün randevuma gittim. bitti sayılır çok şükür. 2 temmuza teli çıkarmak için randevu verdi doktorum. 2 temmuzda kalıp alıp plak hazırlayacakmış. bu plakları da 3-4 sene kullanman gerekiyor dedi
neyseki sadece geceleri takacakmışım. çok şükür kurtuluyorum, darısı sizlerin başına. :)
Bence de :) yeterli zamanla ne vahim dişleri mükemmel hale getirmişler. Artık tedavinin sonları sabirsizlik iyice artti. doktorum da Eylül'de biter dedi inşallah demek dışında elim kolum bağlı. Ama varya eski fotoğraf lara bakınca kesinlikle değdi diyorum şimdiden.Sen de nişaninda harika dişlere sahip ol umarım. Tez zamanda bitsin da artık. Lastikler çok yoruyor çenemi ama anladığım şu ki hep işim lastiklere kaldı.
Güler.misin ağlar mısın :))
canım sen baya yol kat etmişsin hele ilk halinle sson durumundaki hali resimlesen de bizede bir şevk ve sabır gelse kıhkıhkhı
benim de 9 ay oldu. Doktorum 1 yada 1 buçuk yılda biter demişti ama doğum iznine çıktığı için uzayacak. Sadece üst dişlerime takılmıştı. Köpek dişim biraz önde olduğu için taktırmıştım. Köpek dişin yanındaki diş çekildi. Köpek dişim o boşluğa yerleşti. Doktorum boşluk dolduktan sonra dişlerini geriye çekeceğiz tedavi bitecek dedi. Şimdi eylüle kadar beklemem gerekiyor. Doktorumun doğum izni eylülde bitecek. Tellerim takılıyken evleneceğim insanla tanıştım. O da bu yaz söz yapalım diyor ama ben tellerden dolayı istemiyorum. Tedavim uzayacak ama ben sevgilimi de bekletmek istemiyorum. Ne yapacağım kararsız kaldım
Canım bende aynı dertten muzdaribim... Benimde nişanımda tellerim olacak maalesef...ama şeffaf olduğu için pek belli olmuyor
merhabalar Üst dişlerime teller takılalı 6 ay oldu .sol ve sağ ön üst dişlerimin yanlarındaki dişler içe göçmüş vaziyette iken şu an çok güzel bir görünüm kazandı ,sol dişimde büyük bir hızla düzeliyor ,doktorum alt dişlerimi dizmek için , sol üst yamuk dişimin tamamen düzelmesini bekleyelim dedi, ve ağız boşluğumda 7 aydır benimle arkadaş olan çene genişletme aparatını çıkaralım daha kolay olur senin için dedi,yani ağız boşluğumdaki telde çıkacak ,alt dişler öyle dizilecek,hafif sararmam var benim öyle çok bariz değil .onuda teller çıktıktan sonra beyazlatacak . temmuz başı alt dişlerim de dizilecek ,ve 2014 şubat yada mart ayı için tedavimiz biter dedi :) bu arada hatırlatayım kızlar ben 37 yaşındayım,inşallah herkes istediği ve arzuladığı gülüşlere ve dişlere sahip olur
cnm resim görebilir miyiz ya bana doktor 1,5 yıl dedi fakat tedaviye daha başlamadan demişti şimdi tarih vermedi bende çok merak ediyorumbir bir iki dişte problem vardı benim onlardan da 1 tane si daha yerleşicek alta yeni takıldı tel çünkü 4 ay oldu benim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?