ilk bu siteden almıştım tüm bilgileri burdan buldum dişçimi fikirleri burdan aldım ve hep dedimki bir gün şu dişler bi bitsin foto paylaşıcam hep bunu beklenir iyi bilirim şimdi bitti ve yine fikirlerinize muhtacım biraz rastgele çekim oldu ama nasıl olmuşlar ?????????????
ilk bu siteden almıştım tüm bilgileri burdan buldum dişçimi fikirleri burdan aldım ve hep dedimki bir gün şu dişler bi bitsin foto paylaşıcam hep bunu beklenir iyi bilirim şimdi bitti ve yine fikirlerinize muhtacım biraz rastgele çekim oldu ama nasıl olmuşlar ?????????????
Harika olmuş canımm.. Güle güle kullan dişleriniilk bu siteden almıştım tüm bilgileri burdan buldum dişçimi fikirleri burdan aldım ve hep dedimki bir gün şu dişler bi bitsin foto paylaşıcam hep bunu beklenir iyi bilirim şimdi bitti ve yine fikirlerinize muhtacım biraz rastgele çekim oldu ama nasıl olmuşlar ?????????????
Harika olmuş canımm.. Güle güle kullan dişlerini
Nasıl bir tedavi uygulandı biraz bilgi verir misin?
Merhaba kızlar:)
Arşivde dolaştım da biraz ne aşamalardan geçmişim. Zaman hızlı geçiyor...
Biraz olumlu gelismelerden bahsedeyim, moral olsun..
10.ayı yariladim. Bu süreçte 12 kilo verdim:))) 10 kilo versem bir de varya of diyorum.♥ sonra elastikler düzenli kullandıgimdan bence kapanışı düzelttik. Umarim doktor bey de aynı fikirde olur. Dişlerimin ilk hali bir kaç sayfa geride ve ne değişmiş be! Ben oyle nasil dolaşmisim. Cok şükür ya. Iyi ki başlamısim. Kesinlikle her seye deger.
Elmacik kemiklerim cikti. Yuz hattim daha belirgin geliyor ve dudagim dolgun. Psikolojik oldugunu sanmam..29 unda randevu bekler. Bir kaç aya da tellerle vedalaşmis dişlerimin fotoğraf ları
Merhaba :) 2 ay önce bana doktor tavsiye etmiştin. ve okulum vs. tam bugünden itibaren müsait olabildim ve sana yazmak istedim. bu hafta tavsiye ettiğin doktora gideceğim. senin gülüşlerin nasıl mutlumusun dahada güzelleşmiştir umarım2 aya çıkar sanırım.
Ve ilk anınla şu anki anını görmek istiyorum fakat malum o zamanlarda yeniydim sırf diş için üye olmuştum. görebilmem için bana msj atıp yardımcı olurmusun ?
Hayir tabiki hep boyle olmayacak :) ben ilk tel taktigimda cerezleri sadece koklayabiliyordum kokladikcada agliyordumBende dün üst dişime telleri taktırdım ... ağrı filan olmadı çok şükür halada yok ... ama doya doya yemek yiyemiyorum ua ağzımda çevirip yutuyorum resmen... hep böyle mi olacak ?
Elastikleri kesinlikle 2 tane birden takmaman gerek dişine zarar. Ben de öyle düşünmüştüm yapayım çabuk bitsin tedavi gibisinden ama çok yanlş bunu bana doktorumda söyledi mesela diş tellerdeki sıktrmayı bile milim milim oynatarak yapıyorki zaten aksi taktrde dişler zrar görür .. Ne zman taklmıştı sana benım 1 yıl 7 ay oluyor ama hala daha elastik takıyorum :/Bende bu ay elestiklere başladım yani tedavinin son aşamasındayım, doktorum ekim gibi çıkacağını söyledi tabii elastikleri gerektiği şekilde kullanırsam. hızlı ilerleme olsun diye iki elastik takıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum tabii :) ama artık o kadar heyecanlıyım ki biran önce özgürce gülebileceğim günlere kavuşmak istiyorum. asker gibi gün sayıyorum resmen. şeffaf braket kullandığım için normalde çok kötü durmuyordu ama şimdilerde lastikle birlikte gerçekten kötü bir görünüm oldu. acaba elastikleri çok çok doğru kullansam eylülde çıkar mı:) eylülde doğum günüm var hediyem olsun istiyorum :)
Bende bu ay elestiklere başladım yani tedavinin son aşamasındayım, doktorum ekim gibi çıkacağını söyledi tabii elastikleri gerektiği şekilde kullanırsam. hızlı ilerleme olsun diye iki elastik takıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum tabii :) ama artık o kadar heyecanlıyım ki biran önce özgürce gülebileceğim günlere kavuşmak istiyorum. asker gibi gün sayıyorum resmen. şeffaf braket kullandığım için normalde çok kötü durmuyordu ama şimdilerde lastikle birlikte gerçekten kötü bir görünüm oldu. acaba elastikleri çok çok doğru kullansam eylülde çıkar mı:) eylülde doğum günüm var hediyem olsun istiyorum :)
Elastikleri kesinlikle 2 tane birden takmaman gerek dişine zarar. Ben de öyle düşünmüştüm yapayım çabuk bitsin tedavi gibisinden ama çok yanlş bunu bana doktorumda söyledi mesela diş tellerdeki sıktrmayı bile milim milim oynatarak yapıyorki zaten aksi taktrde dişler zrar görür .. Ne zman taklmıştı sana benım 1 yıl 7 ay oluyor ama hala daha elastik takıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?