kızlar sonunda.. yarın sabah çıkarttırıyorum tellerimi. çok heyecanlıyım. :) yarın dr kalıp alıp şeffaf plak yapacak. bi sürede bunu kullanacakmışımyarın konuşucum arkadan takılan sabit teller varmış. umarım ondan yapar bana..
kızlar sonunda.. yarın sabah çıkarttırıyorum tellerimi. çok heyecanlıyım. :) yarın dr kalıp alıp şeffaf plak yapacak. bi sürede bunu kullanacakmışımyarın konuşucum arkadan takılan sabit teller varmış. umarım ondan yapar bana..
Eki Görüntüle 749681 Eki Görüntüle 749682
Diş tellerimin takıldığı İlk hafta ve son hali 7. ayın içerisindeyim.
Eki Görüntüle 749681 Eki Görüntüle 749682
Diş tellerimin takıldığı İlk hafta ve son hali 7. ayın içerisindeyim.
maşallah:) ortodonti mucize bir kere daha anladim ve nasil toparlamis. Allah kurtarsin:))
Bende 5 sene tel kullanan bir insan olarak kesinlikle öneriyorum.Hayatınızı çarpık dişlerle geçirmenize hiç gerek yok.Üstelik şuan teknolojide çok gelişti.Ben damaklık ile başladım tedaviye,dışarıdan görülen birşey vardı unuttum adını onu taktım okula bile onla gittim herkes dalga geçerdi.Çekmediğim acı kalmadı.Her doktordan geldiğimde acısından ağlıyordum. Doktorumda çok sertti.Ama şuan o kadar memnunum ki sizi motive etmesi açısından hemen bir fotoğrafımı atıyorum.
Bu arada dişlerim iç içe geçmiş bir şekildeydi iki ön dişim v şeklinde görünüyordu eskiden.Düşünün durum o kadar vahimdi.Eki Görüntüle 750546
Ne kadar hoş görünüyor maşallah:) böyle güzellikleri görünce moral buluyoruz. . Değecek hepsine eminim:))
Bende 5 sene tel kullanan bir insan olarak kesinlikle öneriyorum.Hayatınızı çarpık dişlerle geçirmenize hiç gerek yok.Üstelik şuan teknolojide çok gelişti.Ben damaklık ile başladım tedaviye,dışarıdan görülen birşey vardı unuttum adını onu taktım okula bile onla gittim herkes dalga geçerdi.Çekmediğim acı kalmadı.Her doktordan geldiğimde acısından ağlıyordum. Doktorumda çok sertti.Ama şuan o kadar memnunum ki sizi motive etmesi açısından hemen bir fotoğrafımı atıyorum.
Bu arada dişlerim iç içe geçmiş bir şekildeydi iki ön dişim v şeklinde görünüyordu eskiden.Düşünün durum o kadar vahimdi.Eki Görüntüle 750546
Çokkk güzelllll Maşaallahhh... benim de çıksa bir an önce de gülebilsem doya doyaaa :/
Neden takıntı yapıyorsun ki gül doya doya.Belki siz inanmayacaksınız ama tellerimi bile özlüyorum bazen.O kadar uzun süre beraberdik ki özlememek elde değil.Hem ben çok seviyordum onları. Sende kendine güven doya doya gül canım.Ellerinle ağzını falan kapatma gülerken.Teller insanı çok sevimli yapıyor bence :)
Anca yakınlarımın yanında gülebiliyorum tellerle ama başka bir ortamda hep kasıyorum kendimi ya da elimle kapatıyorum aynen.. Çok güzel diyorsun canım ama ben sevemedim nedense
lütfen bana yardımcı olurmusunuz bende tel taktırcam ama kaç yere gittim 4 bin den aşağı fiyat veren yok sadece üst ön iki dişim ayrık çok değil mi ya yada ben mi pahalı yerlere gittim offf tavsiye verebilecek olanlar var mı lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?