Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

kızlar sonunda.. yarın sabah çıkarttırıyorum tellerimi. çok heyecanlıyım. :) yarın dr kalıp alıp şeffaf plak yapacak. bi sürede bunu kullanacakmışım yarın konuşucum arkadan takılan sabit teller varmış. umarım ondan yapar bana..

Ne güzel gözün aydın canım ne kadar kaldı teller

Kızlar dişlerimin telsiz, ilk gün ki telleri ve 5.ayda yani bugün ki hali :)

İlk iki resim tellenmeden önceki akşam çektim...

3.resim tellerimin ilk hali

Bu da bugün... 11 şubatta takıldı ve sanırım 5.ayımız tellerle...

Not: demin çeftali yedimde dişimde kalmış azıcık

Bu arada gelişme var elbet ama inanın şu an çok zolanıyorum. Sebebi de hem bademciklerim enfeksiyon olmuş, hemde iki tane 20lik dişim çıkıyor :2: Ama diğer günlerde sadece tellerin değiştiği gün ağrım oluyordu... İnanın bu acılara değecek

Meerhabaa, ben de yazayım dedim başlığı görünce... Ben de tellerimle birlikte 23. ayımdayım ve 3 gün sonra kontrolüm var. Son demleri olduğunu söyledi doktor, 17 Ağustosta abimin düğünü var o zamana kadar çıkar mı diye sordum, ya temmuz kontrolünde çıkar ya da eylül kontrolünde dedi, ağustosta izinliymiş devlet hastanesinde yaptırmanın zararları...

Son düzenleme:

Hayırlı olsun öncelikle :) ama detayları istiyoruz çıkartma sürecinin nasıl geçtiği ve önce sonra fotoğraflarıyla...

Yıl başına çıkar dedi doktorum yani toplam bir sene kalmış olacak ilk randevuda 2 yıl sürebileceğini söylemişti ama şükür çok çabuk ilerledi. hatta 4 sene sürebilir diyen doktoru duymuştum.
Tel taktırmaktan ,çirkin görüntüden çekinenlere söylüyorum inanın "DİŞLERİN TELLİ GÖRÜNTÜSÜ ÇARPIK GÖRÜNTÜSÜNDEN ÇOK DAHA GÜZEL GÖRÜNÜYOR".
Ayrıca resimlerden de dikkatimi çeken telli dişlerdeki sararma.genelde sararıyor dişler ve buda hoş durmuyor.neyseki çaresi kolay.
hepimize güzel gülüşler :)

Son düzenleme:
Bende 5 sene tel kullanan bir insan olarak kesinlikle öneriyorum.Hayatınızı çarpık dişlerle geçirmenize hiç gerek yok.Üstelik şuan teknolojide çok gelişti.Ben damaklık ile başladım tedaviye,dışarıdan görülen birşey vardı unuttum adını onu taktım okula bile onla gittim herkes dalga geçerdi.Çekmediğim acı kalmadı.Her doktordan geldiğimde acısından ağlıyordum. Doktorumda çok sertti.Ama şuan o kadar memnunum ki sizi motive etmesi açısından hemen bir fotoğrafımı atıyorum.
Bu arada dişlerim iç içe geçmiş bir şekildeydi iki ön dişim v şeklinde görünüyordu eskiden.Düşünün durum o kadar vahimdi.

Ne kadar hoş görünüyor maşallah:) böyle güzellikleri görünce moral buluyoruz. . Değecek hepsine eminim:))

Çokkk güzelllll Maşaallahhh... benim de çıksa bir an önce de gülebilsem doya doyaaa :/

Çokkk güzelllll Maşaallahhh... benim de çıksa bir an önce de gülebilsem doya doyaaa :/

Neden takıntı yapıyorsun ki gül doya doya.Belki siz inanmayacaksınız ama tellerimi bile özlüyorum bazen.O kadar uzun süre beraberdik ki özlememek elde değil.Hem ben çok seviyordum onları. Sende kendine güven doya doya gül canım.Ellerinle ağzını falan kapatma gülerken.Teller insanı çok sevimli yapıyor bence :)

Anca yakınlarımın yanında gülebiliyorum tellerle ama başka bir ortamda hep kasıyorum kendimi ya da elimle kapatıyorum aynen.. Çok güzel diyorsun canım ama ben sevemedim nedense

lütfen bana yardımcı olurmusunuz bende tel taktırcam ama kaç yere gittim 4 bin den aşağı fiyat veren yok sadece üst ön iki dişim ayrık çok değil mi ya yada ben mi pahalı yerlere gittim offf tavsiye verebilecek olanlar var mı lütfen

canım ben 3bin liraya taktırdım ve 1,5 yıl taktım 2 ay oldu çıkaralı:) şimdi sen sadece ön iki dişim ayrık diyorsun ama bu işler öyle olmuyor o dişleri birleştirirken alt dişlerle kapanma problemi olmaması lazım derken tüm dişlere tel takılabiliyor.....ama tabi ben doktor değilim bilemem belki gerçekten sadece üst dişe takmak yeterlidir mesela benim doktorum sadece üste takarsak 1500 lira ödemeniz gerekir dedi ama ben altlara da istedim:))) ben istanbul yenibosnada oturuyorum eğer yakınsan tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…