Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

benim dişlerimde pek problem yoktu. doktor bikaç aya telleri çıkarmayı düşünüyor. 10 ay filan kalmış olacak yani. o yüzden tam düzelmesini istiyorum. Dişlerimi sallanıyor gibi hissetmiyorum ama dişimin kökü geride uç kısmı ilerde bundan eminim :) inşallah bu haliyle kalmaz

kızlar bende tellerim çıktıktan sonra diş eti estetiği olmak istiyorum.fiyat konusunda araştırma yaptınız mı acaba nedir ortalama maliyeti? birde devlet hastaneleri yapmıyormu bu tedaviyi

Fiyatlarını hiç bilmiyorum çünkü benim diş doktorum telleri çıkardıktan sonra diş eti ameliyatını da yapacak,tedaviye dahilmiş gibi.Özel doktorlarda yaptırmak daha iyi diye düşünüyorum ben

çok teşekkürler cevabınız için.

Fiyatlarını hiç bilmiyorum çünkü benim diş doktorum telleri çıkardıktan sonra diş eti ameliyatını da yapacak,tedaviye dahilmiş gibi.Özel doktorlarda yaptırmak daha iyi diye düşünüyorum ben
anladım canım. gerçekten uzmanlık ve tecrübe isteyen bir tedavi bencede..en ufak bi hata kabul etmez çünkü :/

yaptırınca bilgilendirme yapar mısın canım, bende önümüzdeki hafta kontrole gidicem. o zaman biraz bilgi alırım. diş telim çıkınca bende yaptırmak istiyorum. Dişlerim çok kısa sayılmaz ama gülünce sıfır diş etim görünsün istiyorum. bide böyle uzun dişlere bayılıyorum :) Bu kadar uğraşmışken en güzeli olsun dimi :)

tellerin ciktigi gunu gorebilecekmiyim diye dusunur oldum. Sapsari dislerim ve yamuk gulusumle ortamlara dehset saliyorum. Ortodontistlere de gıcık oluyorum. Rahat adamlar, hic aceleleri yok, telle dolasmak bir harika cunku(

katılıyorum, birde soru sorduğunda zoraki cevap vermiyorlar mı. sanırsın ölümsüzlüğün sırrını istedim senden. bi mırın bi kırınlar, sıkıldım arkadaş yaşımda küçük değil ki 28 yaşındayım, insan bi ortamda rahat sevgilinle yemeğe çıksan eziyet. istediğin yemeği yiyemezsin falan. artık gün sayıyorum. Birde üstüne çıkınca şerraf damaklık vericem dedi, geceleri hiç sıkıntı değilde gündüz onla uğraşamam diyorum yok anlamıyor. sırf kendilerine kolay geleni seçiyorlar. arkadan pekiştirici de takabilir. ama onların kırılma ihtimalleri oluyor, kırılınca da düzeltmeleri gerekiyor ki bunu göze alamadıklarından üstümüze oynuyorlar. Eziyeti sıkıntıyı biz çekelim. (

arkadaşlar diş etinizi kestirirken dikkat edin. eğer diş etiniz yetersizse ve buna rağmen diş etiniz alınıyorsa ileride diş eti çekilmesi de dahil pek çok sorunla karşılaşabiliyorsunuz.

Hahaha, duygularima tercuman oldun, ölümsüzlük sirri cok iyiydi. Yarin randevum var bakalim ne kadar sinirlenicem. Valla 8 aylik tedavim 2 yil surer diye korkuyorum. Tecrubelerim ortodonti tedavisinde sürpriz lere acik olmak gerektigini, sabrimizin sinandigini söylüyor. Netlik sevenlerin isi degil bu. Allah baska dert vermesin tabi.

inşallah bir süpriz yaparda ağzın kulaklarında ayrılırson oradan :) benimde haftaya bugün randevum var. gummy smile olayını soracağım şimdi. eğer oluyorsa diş telim çıkmadan bu ay yaptırmak istiyorum. yine ertelenmezse önümüzdeki ay çıkacak sözünü almıştım. Allahım nolur artık aksilik çıkmasın süphaneke dinimiz amin :)

Artık ben de Diş Teli Kullananlar familyasına katılıyorum :) Bu ayın 15 inde diş çekimim var. Aşama aşama burada her şeyi paylaşmayı planlıyorum, hem destek alırım hem de diş teli düşünenlere destek veririm diye düşünüyorum :) Şeffaf tel taktırmayı düşünüyorum da kullananlara bi sorum var , artıları eksileri nelerdir ?

Son düzenleme:

Amin :) surpriz yalan oldu be canim.. bu kez ekim icin belki cikaririm dedi. Sömestr donemine de kalabilir. Ust teli degistirdi, zincir lastige devam. Doktorun soylemediginden anladigim kadariyla bir kac ay daha.. bana kalirsa tek diş sıkıntı. Aralik yapip dönmesi lazım. Inat etti acilmiyor iyi haberlerini bekliyorum tamam mi? Gummy smile hakkinda bur bilgim yok aksilik cikmadan bitirirsin inşallah maşallah :)

bendede şeffaf tel var. 10 gün önce taktırdım. dr.umun söylediği şey çabuk kırılırmış metallere göre. başka bi dr.da tedavi süresini uzatır demişti. ama kendi dr.um birşey olmaz dedi. en büyük artısı da kimsenin farketmemesi. ama çok ağrılı bir tedavi

Sonuç güzel olduktan sonra ağrı problem değil diye düşünmek istiyorumm

1 hafta sonra tellerim çıkıyor. darısı başınıza

merhabalar tekrardan sayfa 906da daha önce yazmıştım tel tedavim devam ediyor dişlerim tamamen düzeldi şimdi lastik takıyorum dişlerin oturuşu için tahmin ettiğim gibi tedavim 1 yıl sürecek doktorum şubatta çıkaracağını söyledi sorusu olanlar varsa seve seve yardımcı olurum hepimize allah sabır versin :)))

Benim diş telimi taktıralı 3 ay oldu henüz sadece üst tarafta var benim sorunum yandaki 2 azı dişim çok arkada dün randevum vardı doktor yine asıl problem olana yamuk dişlere braket takmadı yani anlayacağınız benim görmediğim ama onun sorun gördüğü dişleri düzeltmeye çalışıyor ben yamukların düzeldiğini görüp moral bulmak istiyorum çünkü 28 yaşındayım ve çalışıyorum bir an önce çıksın istiyorum canım çok sıkkın...dün alt dişimden kalıp aldı niye aldı bilmiyorum soru sorunca mımımııııyyy cevap veriyor oofff offff

Herkese Merhabaa doktordan geliyorum şuanda :) Sağdan 4 numaralı dişimi çekti , cumartesi de randevum var soldan 4 numaralı diş çekilecek.. O kadar korktum ki doktorla baya mücadele yaşadık Ama hiç acımadı kızlar Tek kötü yanı yüzümün sağ tarafının tamamen uyuşuk olması Gözümün altını bile hissetmiyorum o biçim Ayın 25 inde de randevum var diş teli takılacak Hadi hayırlı uğurlu olsun :)

ağrılar çok sürmüyor canım merak etme, bende şeffaf taktırdım, metal olsa süre kısalır mıydı bilemiyorum. Ama görüntü olarak iyi ki şeffaf yaptırmışım diyorum. Metal braketleri 1,5 yıl takmayı göze alamazdım şahsım adına

Şeffaf ile metal arasında ne kadar fiyat farkı var biliyor musunuz acaba ? 25 inde telleri taktırıyorum ama doktorumla henüz metal mi yoksa şeffaf tel mi olayını konusmadığım için bilgim yok

Şeffaf ile metal arasında ne kadar fiyat farkı var biliyor musunuz acaba ? 25 inde telleri taktırıyorum ama doktorumla henüz metal mi yoksa şeffaf tel mi olayını konusmadığım için bilgim yok

doktoruna göre değişir o ortodontistine sor şeffaf me metal fiyatını.ama ortalama 500-1000 tl arası şeffaf daha pahalı olur. benımkıler şeffaf yaklaşık 2,5 yıl kullandım cok memnundum tavsiye ederim fark edilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…