Diş tellerin hala takılıysa eğer dişlerin sana sürekli hareket eder gibi gelir ya da dediğin gibi kökünün geride olduğunu hissedebilirsin.Benim de dişlerim sallanıyor gibi olurdu sürekli :) ama tabi ki de yine bunu doktoruna danışmalısın
kızlar bende tellerim çıktıktan sonra diş eti estetiği olmak istiyorum.fiyat konusunda araştırma yaptınız mı acaba nedir ortalama maliyeti? birde devlet hastaneleri yapmıyormu bu tedaviyi
merhaba canım istanbuldayız ben önce kızımın doktoruyla anlaştık (ortodontist olmalı ,fatura kesebilmeli),sonra bahçelievler ağız ve diş sağlığı merkezinden sevk aldık ,önce vermek istemiyorlar ama bunun sizin hakkınız olduğunu beyan edin (bazen devlet kaldırıyor ,bazen uygulamayı tekrar devam ettiriyor bunu öğrenerek hareket edin)ama size yakında özel doktorlar için sevk veren merkezler vardır ,(yakın olması iyi olur,doktor fatura kestikçe 10 gün içinde faturayı çocukla beraber gidip onaylatmanız gerekir,zaten doktorunuzla anlaşınca doktora ayda 1 gidiyorsunuz ve işi bilen doktor toplu fatura kesiyor bizim doktor 1 senede 4 fatura kesti 2800 geri aldık şimdiye kadar,ama daha son bir fatura daha kesecek sanırsam 3400_3500 civarını geri alabileceğiz,bizim doktorda bu konuları bilen doktordu prosetüre hiç takılmadık size uzak değilse isminide verebilirim,sirinevlerde .AYRICA EVET DOKTORLA DURUMUNUZA GÖRE ANLAŞIP 5 TAKSİT YAPTI BİZİMKİNİ DOKTORA ÖDEME YAPIP ,SİZ DEVLETTEN GERİ ALIYORSUNUZ,DEVLETTEN GERİ ALMA KISMINA GELİRSENİZ AYRICA ONUDA YAZARIM SİZE,SEVGİLER
anladım canım. gerçekten uzmanlık ve tecrübe isteyen bir tedavi bencede..en ufak bi hata kabul etmez çünkü :/Fiyatlarını hiç bilmiyorum çünkü benim diş doktorum telleri çıkardıktan sonra diş eti ameliyatını da yapacak,tedaviye dahilmiş gibi.Özel doktorlarda yaptırmak daha iyi diye düşünüyorum ben
Hayır benimkisi diş etinin kesilmesi şeklinde yapılacak,botoxla ilgili olanı da daha önce duymamıştım ayrıca kolay varken neden onu yaptırsınlar ki?:) Artık rüyalarıma girmeye başladı o derece aklımı taktım yani
tellerin ciktigi gunu gorebilecekmiyim diye dusunur oldum. Sapsari dislerim ve yamuk gulusumle ortamlara dehset saliyorum. Ortodontistlere de gıcık oluyorum. Rahat adamlar, hic aceleleri yok, telle dolasmak bir harika cunku(
katılıyorum, birde soru sorduğunda zoraki cevap vermiyorlar mı. sanırsın ölümsüzlüğün sırrını istedim senden. bi mırın bi kırınlar, sıkıldım arkadaş yaşımda küçük değil ki 28 yaşındayım, insan bi ortamda rahat sevgilinle yemeğe çıksan eziyet. istediğin yemeği yiyemezsin falan. artık gün sayıyorum. Birde üstüne çıkınca şerraf damaklık vericem dedi, geceleri hiç sıkıntı değilde gündüz onla uğraşamam diyorum yok anlamıyor. sırf kendilerine kolay geleni seçiyorlar. arkadan pekiştirici de takabilir. ama onların kırılma ihtimalleri oluyor, kırılınca da düzeltmeleri gerekiyor ki bunu göze alamadıklarından üstümüze oynuyorlar. Eziyeti sıkıntıyı biz çekelim.(
Hahaha, duygularima tercuman oldun, ölümsüzlük sirri cok iyiydi. Yarin randevum var bakalim ne kadar sinirlenicem. Valla 8 aylik tedavim 2 yil surer diye korkuyorum. Tecrubelerim ortodonti tedavisinde sürpriz lere acik olmak gerektigini, sabrimizin sinandigini söylüyor. Netlik sevenlerin isi degil bu. Allah baska dert vermesin tabi.
inşallah bir süpriz yaparda ağzın kulaklarında ayrılırson oradan :) benimde haftaya bugün randevum var. gummy smile olayını soracağım şimdi. eğer oluyorsa diş telim çıkmadan bu ay yaptırmak istiyorum. yine ertelenmezse önümüzdeki ay çıkacak sözünü almıştım. Allahım nolur artık aksilik çıkmasın süphaneke dinimiz amin :)
Artık ben de Diş Teli Kullananlar familyasına katılıyorum :) Bu ayın 15 inde diş çekimim var. Aşama aşama burada her şeyi paylaşmayı planlıyorum, hem destek alırım hem de diş teli düşünenlere destek veririm diye düşünüyorum :) Şeffaf tel taktırmayı düşünüyorum da kullananlara bi sorum var , artıları eksileri nelerdir ?
bendede şeffaf tel var. 10 gün önce taktırdım. dr.umun söylediği şey çabuk kırılırmış metallere göre. başka bi dr.da tedavi süresini uzatır demişti. ama kendi dr.um birşey olmaz dedi. en büyük artısı da kimsenin farketmemesi. ama çok ağrılı bir tedavi
bendede şeffaf tel var. 10 gün önce taktırdım. dr.umun söylediği şey çabuk kırılırmış metallere göre. başka bi dr.da tedavi süresini uzatır demişti. ama kendi dr.um birşey olmaz dedi. en büyük artısı da kimsenin farketmemesi. ama çok ağrılı bir tedavi
ağrılar çok sürmüyor canım merak etme, bende şeffaf taktırdım, metal olsa süre kısalır mıydı bilemiyorum. Ama görüntü olarak iyi ki şeffaf yaptırmışım diyorum. Metal braketleri 1,5 yıl takmayı göze alamazdım şahsım adına
Şeffaf ile metal arasında ne kadar fiyat farkı var biliyor musunuz acaba ? 25 inde telleri taktırıyorum ama doktorumla henüz metal mi yoksa şeffaf tel mi olayını konusmadığım için bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?