Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Aşk olsun kızlar kimse benim dişlerime yorum yapmamış küstüm

bence dişlerin gayet iyi görünüyo,bende dün hareketli aperey mi diyolar ne diyolarsa takıp çıkabilen diş tellerinden takmaya başladım gece hiç uyutmadı beni başımda baskı hissi var şu an işim gereği sadece gece takabilicem yaşım 28 umarım düzelir

bu dişler bende olsa daha ne isterim,maşallah

tşk ederim yorumun için kaçıncı ayındasın resim görebilirmyim kimse aşamalı resim paylaşmıyor yaw:44: nasıl bişe o kendin mi takıyosun istediğinde çıkarıyosun öyle mi inan bende çok sıkıldım :26:

Benim tellerim 3 senedir var :) bi doktora gittim taktı bir süre sonra memnun kalmadıgım için degiştim doktorumu :)) tedavimi çok aksattım 5 aydır doktoruma gitmiyorum gidince paralayacak beni :) kendi sorumsuzlugumdan 3 senedir tellerim agzımda .. Onlarla o kadar bütünleştim ki :) buyrun resimleri :)

Eklentiler

• $image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 86

Daha 2 gün oldu keşke aylar geçmiş ve düzelmiş olsaydı ne güzel olurdu,damaklıklı tel bendeki gece takıyorum sabah çıkarıyorum işim gereği sürekli takamam becerebilirsem resim çekip göstericem

şeffafa plaklarımı bende ihmal ettim 2 aydır hiç takmıyorum tel kullanmak daha kolaydı:)

3 yıl mı waaoow :18: 1 yıl olmadı henüz maşalh nasıl dayandın ama iyi gözüküyolar

3 yıl mı waaoow :18: 1 yıl olmadı henüz maşalh nasıl dayandın ama iyi gözüküyolar

Ben biraz manyagımdır :) herkes dişçiye gitmeye korkar ben koşa koşa giderim :)) İlk zamanlar bende çok yadırgamıştım :) sonra alıştım .. Aslında şimdiye kadar elli kere çıkması gerekirdi ama ben hep uzun aralar verdim .. Ya gidemedim ya bişeyler çıktı :/ Pazartesi randevum var bakalım doktorum ne yapacak :) braketim düştü, lastiklerim bitti yenisini alıp kullanmadım :) neyse sabrın sonu selamettir :)

arkadaşlar mustafa kocaaga yı tanıyan tedavi olan, tedavisi devam edip de memnun olan, olmayan varmı acaba nasıl bir doktordur kendisi başarılı bi doktormudur

Canim benimkide ole oldu sagdaki acilmisti baya soldaki duruodu ole lastiklerden sonra doktor telimi degistirdi falan suan sol tarafim kapandi baya :) belki seninkide ole olur

Yaa çok saol canım içimi rahatlattın,doktorum niye hareket etmiyo bilmiyorum,niye böyle oldu bilmiyorum deyip durdu korktum ben de,çözüm de sunmadı,ben demeden hiç bişey fark etmiyo dişlerimde olumlu ya da olumsuz

Selam, ben de taktırmak için baya bir araştırdım. Bir kaç iyi doktora gittim, genelde 1 yıldan önce olmaz dediler. Bu arada 32 yaşındayım sonra nişantaşında dr. pınar hanıma gittim, 3,5 ayda olur sonrasında telleri çıkartıp arkadan ince bir tel takıcam dedi. Halen güvenemedim çünkü kendisi ortodontist değildi. Ama referans ile gitmiştim ve arkadaşım memnundu. Pınar hanımın soyadını unuttum ama yeri remzi kitapevinin hemen karşısında. Daha önce giden varsa bilgi verebilirse sevinirim.

Yaa çok saol canım içimi rahatlattın,doktorum niye hareket etmiyo bilmiyorum,niye böyle oldu bilmiyorum deyip durdu korktum ben de,çözüm de sunmadı,ben demeden hiç bişey fark etmiyo dişlerimde olumlu ya da olumsuz

Düzelir zamanla merak etme benimde sol tarafım daha cok kapandı sağ tarafım yavaş ilerliyo elbetki düzelcek kafaya takmamak lazım :)

3,5 ayda dis duzeldigini ilk defa duydum valla bnce yalan soyluyo tel taktirman icin o 3 ay olur sonra 3 sene bide kendisi ortodontis deilmis ben acikcasi guvenip gitmem ...

Merhaba iyice araştır canım .bende 3.5 ayda ortodonti tedavisi duymadım .37 yaşındayım gelecek ay 1 yılım doluyor dişlerim tamameen düzeldi sayılır .daha çok işimiz var dedi doktorum seneye mart nisan gibi çıkaracağım telleri ve ince bir telle sabitleyeceğim dedi bana ..ben 5 doktorla görüşmüştüm tedaviye başlamadan önce ..

benimde alt dişlerimde lastik var. yıllar önce çekilen dişimin boşluğunu doldurmak için yerini sola yanaştırdı ve açıklık 3 ayda kapandı ..alt dişlerim çok çabuk düzeldi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…