Aşk olsun kızlar kimse benim dişlerime yorum yapmamış küstüm
Tekrar paylaşıyorum ama arkadaşlar ben çok kararlıydım tel taktırma konusunda. Üst dişlere porselen, alt dişlere metal braket 3250 lira fiyat vermişti doktor. Açıkçası şu an vazgeçmiş durumdayım. Arkadaşlarımın birçoğu vereceğim paranın çöpe gideceğini söylediler. Gidiş geliş toplamda 4 saat ve 50 lira ekstradan bu da ekleniyor uzak mesafede ne yazık ki bir de doktor. Sizce acillik bir durumu var mı dişlerimin? İleride tayinimi isteyeceğim yerde ortodontist olursa orada yaptırırım diyorum. Şimdi çok zahmetli geliyor bana. Yaşım 21 sizce 1-2 yıl sonraya bırakabilir miyim bu dişleri?
2 ayda köpek dişlerin geri gitti mi senin
bence dişlerin gayet iyi görünüyo,bende dün hareketli aperey mi diyolar ne diyolarsa takıp çıkabilen diş tellerinden takmaya başladım gece hiç uyutmadı beni başımda baskı hissi var şu an işim gereği sadece gece takabilicem yaşım 28 umarım düzelir
tşk ederim yorumun içinkaçıncı ayındasın resim görebilirmyim kimse aşamalı resim paylaşmıyor yaw:44: nasıl bişe o kendin mi takıyosun istediğinde çıkarıyosun öyle mi inan bende çok sıkıldım :26:
Benim tellerim 3 senedir var :) bi doktora gittim taktı bir süre sonra memnun kalmadıgım için degiştim doktorumu :)) tedavimi çok aksattım 5 aydır doktoruma gitmiyorumgidince paralayacak beni :) kendi sorumsuzlugumdan 3 senedir tellerim agzımda .. Onlarla o kadar bütünleştim ki :) buyrun resimleri :)
3 yıl mı waaoow :18: 1 yıl olmadı henüz maşalh nasıl dayandın ama iyi gözüküyolar
Yok tabikide hayir ama baya kapandi 2 ay sonra cikardi lastiklerimi sanirim kopek dislerimi daha geriye cekmek istemedi bilmiorum
Yok tabikide hayir ama baya kapandi 2 ay sonra cikardi lastiklerimi sanirim kopek dislerimi daha geriye cekmek istemedi bilmiorum
Sabit lastiğin 2.ayindayim ama sağdaki köpek disim geri gitmeye başladı soldaki hala olduğu gibi duruyo hiç ilerlemedinolcak bilmiyorum
Canim benimkide ole oldu sagdaki acilmisti baya soldaki duruodu ole lastiklerden sonra doktor telimi degistirdi falan suan sol tarafim kapandi baya :) belki seninkide ole olur
Yaa çok saol canım içimi rahatlattın,doktorum niye hareket etmiyo bilmiyorum,niye böyle oldu bilmiyorum deyip durdu korktum ben de,çözüm de sunmadı,ben demeden hiç bişey fark etmiyo dişlerimde olumlu ya da olumsuz
Selam, ben de taktırmak için baya bir araştırdım. Bir kaç iyi doktora gittim, genelde 1 yıldan önce olmaz dediler. Bu arada 32 yaşındayım sonra nişantaşında dr. pınar hanıma gittim, 3,5 ayda olur sonrasında telleri çıkartıp arkadan ince bir tel takıcam dedi. Halen güvenemedim çünkü kendisi ortodontist değildi. Ama referans ile gitmiştim ve arkadaşım memnundu. Pınar hanımın soyadını unuttum ama yeri remzi kitapevinin hemen karşısında. Daha önce giden varsa bilgi verebilirse sevinirim.
Selam, ben de taktırmak için baya bir araştırdım. Bir kaç iyi doktora gittim, genelde 1 yıldan önce olmaz dediler. Bu arada 32 yaşındayım sonra nişantaşında dr. pınar hanıma gittim, 3,5 ayda olur sonrasında telleri çıkartıp arkadan ince bir tel takıcam dedi. Halen güvenemedim çünkü kendisi ortodontist değildi. Ama referans ile gitmiştim ve arkadaşım memnundu. Pınar hanımın soyadını unuttum ama yeri remzi kitapevinin hemen karşısında. Daha önce giden varsa bilgi verebilirse sevinirim.
Yaa çok saol canım içimi rahatlattın,doktorum niye hareket etmiyo bilmiyorum,niye böyle oldu bilmiyorum deyip durdu korktum ben de,çözüm de sunmadı,ben demeden hiç bişey fark etmiyo dişlerimde olumlu ya da olumsuz
benimde alt dişlerimde lastik var. yıllar önce çekilen dişimin boşluğunu doldurmak için yerini sola yanaştırdı ve açıklık 3 ayda kapandı ..alt dişlerim çok çabuk düzeldi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?