dışarda açık kadın evinde kapalı

Noktalama işaretlerini neden kullanmadınız . Okuduğumdan da hiç birşey anlamadım .

Dışarda kapalı bayanlara bakma ihtimali imkansız olmasa da daha azdır zaten çünkü kapalı bayanlar genelde dılarda kapalı giyinir, hepsi olmasa da çoğu makyaj falan yapmaz, dikkat çekmemeye çalışırlar. Zaten bakılacak yerleri kapalıdır. Hatta dini hassasiyeti olanlar onlara ayrıca bakmazlar. O yüzden eşinizin de illa birine bakacaksa açık kadınlara bakması daha normal. Yani o kadınları kapalı oldukları için beğenmiyorum o yüzden bakmıyorum demiyordur. Burda anormal olan şey eşinizin başka kadınlara bakması. Bir de anlamadığım, eşiniz kapalı bayanlara baksa içiniz bir nebze rahat mı edecekti ?

Ya ben neden yanlış anlasiliyorum ben gordugumu söyledim beni rahatsız ediyor açık kapalı fark etmiyor ben konu anlasilsin diye öyle yazdım çünkü bir değil iki değil çok gördüm annesi bile rahat artık düşünmeye başladım bü aileyle nasıl bir ömür geçer annesi güzele bakmak sevap diyen bir kadın

aciklikla kapalilikla alakasi yok bence, kaldiki simdiki kapali genc hanimlar basi acik hanimlardan kat kat suslu bakimli ve ilgi cekiciler bence. Bana kalirsa kocaniz bu isi bahane ediyor, siz kapali olmasaniz bakmayi birakacak mi yani, boyle bir seyi nasil bahane eder.

Pffff kendi karısı kapansın, kimse kendinin başka kadınlara baktığı gibi bakmasın diyen bir adam daha...niye hiç şaşırmadım acaba.

Saygısız, dangalak bir adam işte. Başka yorum yok. Böyle tipler yüzünden yolda yürünmüyor gözlerini açıktan açığa dikip bakıyorlar. Kaldırım değiştirten cinsten.

Sizde kapalısınız diye madem bu kadar eksik hissediyorsunuz açılın o zaman zaten o da ayrı bir hikaye. Adam sapık diye kendinizde nerde eksiklik arayacağınıza şaşırmışsınız. 2 cümlenizden biri o bunu giydi, ben bunu giydim makyaj yaptım bilmem ne yaptım. Açılın , deneyin şöyle bir 2 hafta bu adam başkalarına yine bakar, yine bakar.

Böyle tiplerin mayası bozuk. Ne giyetseniz giyin şöyle bir saygısızlığı kendinize reva görmeyin.

Teyzemin kocası da böyle. Adam eli direksiyonda , kaldırımdaki yürüyen kadına bakıcam diye kafasını 120 derece çevirdi resmen , önde teyzem arkada annemle ben otururken. Kendi karısının, baldızının yanında insan kendini biraz tutar ya. Biz çok ayıpladık iğrençlik yani.

Son düzenleme:
Yani öyle giyinenler var ben dikkat cekmeyi sevmem yani ama evde çok susuluyum isim gereği dışarda bakmıyorum zaten kendime

İyi de siz adama başı açık hanımlara baktığında "beni beğenmiyorsan ayrılalım" demişsiniz.

Sanki böyle bir hakkı varmış ya da bu doğal bir şeymiş gibi, beğenmiyorsa neden evlenmiş ki bunu sonradan idrak edip ayrılsın?

Eğer böyle bir seçenek sunmak yerine sağlam bir şekilde en baştan tavrınızı koysaydınız böyle yüzgöz olmazdınız, şimdi o sizin bu meseleye takıldığınızı ve üzüldüğünüzü biliyor ama inkar yoluyla susturuyor sizi.

Yarın sizin ortaya attığınız fikri size sunup bizzat o "evet beğenmiyorum, ayrılalım" diyebilir ve siz bu buhranları yaşadığınızla kalırsınız.

Buna müsamaha göstermeyeceğinizi üzülüp içlenerek değil onun da üzüleceğini hissettirerek ifade etmelisiniz.

Aksi halde hayat boyu duygusal şiddetini çekersiniz eşinizin hatta kuvvetle muhtemel fiziksel olarak da aldatılırsınız çünkü adamı yatakta da yakalasanız "ben o kadınla yatmadım" diyecek bir rahatlık ve pişkinlik var, belli.

Çok konuştum ailesine bile duyurdum ama kar etmedi aldatmadi diyorlar neden bü kadar gargara yapıyorsun diyo kV pek sasirmiyorum aileye bak eşime bak aynı

Bunu düzeltemezsin.

Senin bakma demenle bakmış ya da bakmamış ne farkeder ki.. Önemli olan baskı İle davranışının değişmesi değil, zihniyetinin değişmesi ki bu da imkansız gibi bir şey.

En kötü senin yanında bakmaz, sen yokken gene bakacak ..

Seçeneklerin şunlar:
1. Boşanacaksın
2. Bu adamla hiçbir yere adım atmayacaksın böylece baktığını görmeyeceksin. ( kafanı kuma gömeceksin yani)
3. Böyle kabulleneceksin.

Bosanmayi denedim ama kızım var ben babasız büyüdüm tek seçenek var aile Terapisi tanıdığım arkadaşım var randevu aldık gitmeyi kabul etti baktık olmuyor ayrilacagiz ben kabullenemem bunu aynı şeyi ben yapsam diyorum Olma yapamazsın diyo degisecem dedi ama

Ne yapacaksa terapist... Deneyin ama ne kaybedersiniz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…