Öncelikle Özür dilerim açık bayanlardan konum biz 5 sene olduk tanisali ve evliyim bir çocuğumuz var eşimin ilk kapalı konuştuğu kişi benim ya konum dışarda pazarda heryerde özellikle açık bayanlara benim yanımda çok bakıyor konuştum beğenmiyor olabilirsin ayrılalım dedim Hayır işte ben bakmıyorum diye inat ediyo evde çok bakimliyim açık duruyorum evde yani arada makyaj da yapıyorum ama çok zoruma gidiyor napacami şaşırdım
Noktalama işaretlerini neden kullanmadınız . Okuduğumdan da hiç birşey anlamadım .
Öncelikle Özür dilerim açık bayanlardan konum biz 5 sene olduk tanisali ve evliyim bir çocuğumuz var eşimin ilk kapalı konuştuğu kişi benim ya konum dışarda pazarda heryerde özellikle açık bayanlara benim yanımda çok bakıyor konuştum beğenmiyor olabilirsin ayrılalım dedim Hayır işte ben bakmıyorum diye inat ediyo evde çok bakimliyim açık duruyorum evde yani arada makyaj da yapıyorum ama çok zoruma gidiyor napacami şaşırdım
Bunu düzeltemezsin.
Senin bakma demenle bakmış ya da bakmamış ne farkeder ki.. Önemli olan baskı İle davranışının değişmesi değil, zihniyetinin değişmesi ki bu da imkansız gibi bir şey.
En kötü senin yanında bakmaz, sen yokken gene bakacak ..
Seçeneklerin şunlar:
1. Boşanacaksın
2. Bu adamla hiçbir yere adım atmayacaksın böylece baktığını görmeyeceksin. ( kafanı kuma gömeceksin yani)
3. Böyle kabulleneceksin.
nefret ederdim başıma geldiInanin esiniz gibi adamlardan midem bulaniyo kendi hanimini kapat baska bayanlara bak kalitesiz karaktersiz herif
Ne yapacaksa terapist...Bosanmayi denedim ama kızım var ben babasız büyüdüm tek seçenek var aile Terapisi tanıdığım arkadaşım var randevu aldık gitmeyi kabul etti baktık olmuyor ayrilacagiz ben kabullenemem bunu aynı şeyi ben yapsam diyorum Olma yapamazsın diyo degisecem dedi ama
Yanlış oldu bekarken bende nefret ederdim başıma geldi diyecektimBenimde bakarken
nefret ederdim başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?