dışarda açık kadın evinde kapalı

Tanistigimizda kapaliydim tabikide ama sonradan tank etti galiba kızımız olduktan sonra değişti
O zaman kapalılıgınızla veya acıklıkla ilgisi oldugunu düsünmüyorum.. Ben acıktım tanıstıgımızda evlendigimizde kapandım böyle bi durum olsa belki anlarim da siz icinizi rahat tutun en azindan o konudan rahat olsun.. Cocuktan sonra herkeste bi oluyo öyle ama bence sabret cokta bunda ısrar etme adam yapmıyosada yapmasın .. (Allah muhafaza tabiki)

İlk konuştuğu kapalı kız benmisim o zaman neden ben diyorum sevdim diyo tamam yapmam dedi terapis te gideceğiz kabul etti tek sorun bü değil tabi

İlk konuştuğu kapalı kız benmisim o zaman neden ben diyorum sevdim diyo tamam yapmam dedi terapis te gideceğiz kabul etti tek sorun bü değil tabi
E süper.. Tabi sevmese niye sizinle birlikte olsun hatta ve hatta evlenip cocuk yapsın ki?? Hem bakın kabul etmis bu daha da güzel en azından hala umudunuz var bişeyleri düzeltmek icin ve sizi sevmese kabul edeceginide düsünmüyorum

Bugün düzeltmeye başladı bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur teşekkür ederim :)

Bunun senin açık yada kapalı olmanla bir alakası yok. Eşin eğer bakıyor ise terbiyesiz. Ve muhtemel en sen açık olsan yine de bakacak. Bu tipler hep böyle

Yha canım madem gözü açık bayanalrda o zmzn seninle nedn evlenmiş gidip baktıgı gibi birileriyle evlenseymiş konunun açıklık yada kapalılıkla alakası yok eşinin gözü dıarda belliki boşver bebeginle ilgilen inan takılacak bişey değil

Bunun senin açık yada kapalı olmanla bir alakası yok. Eşin eğer bakıyor ise terbiyesiz. Ve muhtemel en sen açık olsan yine de bakacak. Bu tipler hep böyle
Ne yazikki öyle alakası yoksa konu öyle olunca yazmak istedim degisecekmis bakalım degisecekmi

Ne yazikki öyle alakası yoksa konu öyle olunca yazmak istedim degisecekmis bakalım degisecekmi

Konuyu açıklamak için söyledim sordum hemde kackere sevdim seni diyo takılacak nasıl bişi yok yan yana gidiyorsunuz ve başka kadınlara bakıyor nasıl berbat bişi anlatamam

Valla en nefret ettiğim tip. Bide bunlarin kafa arabadayken bile tam tur döner. Yanindada karisi oturur. Tum kapali bayanlar dunya ahiret bacisidir, basi aciklari gozuyle soyar. Adam bakarken, gozlerini oyasim geliyor keske icimizden gecenleri bilseler. Bu tipler degismez, sokakta dedem yasinda kelli felli adam bile boyle. Severek.mi evlendiniz? Evlenmeden once gormedin mi huyunu suyunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…