Seni aldıgında kapalı degil miydin??
Var tabi olmaz mı?Bakmayan erkek gözü kaymayan varmi yahuu
O zaman kapalılıgınızla veya acıklıkla ilgisi oldugunu düsünmüyorum.. Ben acıktım tanıstıgımızda evlendigimizde kapandım böyle bi durum olsa belki anlarim da siz icinizi rahat tutun en azindan o konudan rahat olsun.. Cocuktan sonra herkeste bi oluyo öyle ama bence sabret cokta bunda ısrar etme adam yapmıyosada yapmasın .. (Allah muhafaza tabiki)Tanistigimizda kapaliydim tabikide ama sonradan tank etti galiba kızımız olduktan sonra değişti
Bakmayan erkek gözü kaymayan varmi yahuu
Bakmayan erkek gözü kaymayan varmi yahuu
İlk konuştuğu kapalı kız benmisim o zaman neden ben diyorum sevdim diyo tamam yapmam dedi terapis te gideceğiz kabul etti tek sorun bü değil tabiO zaman kapalılıgınızla veya acıklıkla ilgisi oldugunu düsünmüyorum.. Ben acıktım tanıstıgımızda evlendigimizde kapandım böyle bi durum olsa belki anlarim da siz icinizi rahat tutun en azindan o konudan rahat olsun.. Cocuktan sonra herkeste bi oluyo öyle ama bence sabret cokta bunda ısrar etme adam yapmıyosada yapmasın .. (Allah muhafaza tabiki)
E süper.. Tabi sevmese niye sizinle birlikte olsun hatta ve hatta evlenip cocuk yapsın ki?? Hem bakın kabul etmis bu daha da güzel en azından hala umudunuz var bişeyleri düzeltmek icin ve sizi sevmese kabul edeceginide düsünmüyorumİlk konuştuğu kapalı kız benmisim o zaman neden ben diyorum sevdim diyo tamam yapmam dedi terapis te gideceğiz kabul etti tek sorun bü değil tabi
Gözü açtır eşinizin.
Bugün düzeltmeye başladı bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur teşekkür ederim :)E süper.. Tabi sevmese niye sizinle birlikte olsun hatta ve hatta evlenip cocuk yapsın ki?? Hem bakın kabul etmis bu daha da güzel en azından hala umudunuz var bişeyleri düzeltmek icin ve sizi sevmese kabul edeceginide düsünmüyorum
Bunun senin açık yada kapalı olmanla bir alakası yok. Eşin eğer bakıyor ise terbiyesiz. Ve muhtemel en sen açık olsan yine de bakacak. Bu tipler hep böyleÖncelikle Özür dilerim açık bayanlardan konum biz 5 sene olduk tanisali ve evliyim bir çocuğumuz var eşimin ilk kapalı konuştuğu kişi benim ya konum dışarda pazarda heryerde özellikle açık bayanlara benim yanımda çok bakıyor konuştum beğenmiyor olabilirsin ayrılalım dedim Hayır işte ben bakmıyorum diye inat ediyo evde çok bakimliyim açık duruyorum evde yani arada makyaj da yapıyorum ama çok zoruma gidiyor napacami şaşırdım
Ne yazikki öyle alakası yoksa konu öyle olunca yazmak istedim degisecekmis bakalım degisecekmiBunun senin açık yada kapalı olmanla bir alakası yok. Eşin eğer bakıyor ise terbiyesiz. Ve muhtemel en sen açık olsan yine de bakacak. Bu tipler hep böyle
Ne yazikki öyle alakası yoksa konu öyle olunca yazmak istedim degisecekmis bakalım degisecekmiBunun senin açık yada kapalı olmanla bir alakası yok. Eşin eğer bakıyor ise terbiyesiz. Ve muhtemel en sen açık olsan yine de bakacak. Bu tipler hep böyle
Yha canım madem gözü açık bayanalrda o zmzn seninle nedn evlenmiş gidip baktıgı gibi birileriyle evlenseymiş konunun açıklık yada kapalılıkla alakası yok eşinin gözü dıarda belliki boşver bebeginle ilgilen inan takılacak bişey değil
İnşallah değişirNe yazikki öyle alakası yoksa konu öyle olunca yazmak istedim degisecekmis bakalım degisecekmi
Bugün düzeltmeye başladı bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur teşekkür ederim :)
İnşallahİnşallah değişir
Umarım benimde isteğim o da bakalımTerapiste de evet demiş madem, bundan sonra düzgün davranmaya karar verir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?