dışarda açık kadın evinde kapalı

Bu erkeklere zorla mı çocuk yaptırıyorsunuz yoksa bu adamlar cok mu kendini ne istediğini bilmez tipler de çocuk sahibi olmanın ne demek olduğunu düşünmeden hadi yapalım diyorlar .. Pekçok problemli evlilikte gördüğüm bu; çocuk olduktan sonra değişti.

Karakter meselesi bu açıklık kapalılık değil yapacak bişey yok aldatmış eşiniz sizi gözüyle dahi olsa

Evet ama sanırım çocuk olduktan sonra gidemez bırakmaz diye düşünüyorlar sonra bambaşka biri olarak çıkıyorlar

Yanlış oldu bekarken bende nefret ederdim başıma geldi diyecektim
O bakiyosa sizde bakin diycem namus sizin namusunuz.biz namusumuzu kendimiz icin tasiyoruz.konuşmayin küsün ne bilim günah oldugunu ayip oldugunu bu yaptiginin kadinlari taciz etmek oldugunu anlatin olmadi agzini burnunu kirin

Anlatıyorum bana baksalar hoşuna gidrmi diyorum anlamıyor yapmayacam degisecem dedi dovemem de :) en çok sevdiği ayakkabıyi çamaşır makinesine attım anladı ama sinirimi bir şekilde çıkarmam lazim
O bakiyosa sizde bakin diycem namus sizin namusunuz.biz namusumuzu kendimiz icin tasiyoruz.konuşmayin küsün ne bilim günah oldugunu ayip oldugunu bu yaptiginin kadinlari taciz etmek oldugunu anlatin olmadi agzini burnunu kirin

Bu tip adamlar herkesi kendileri gibi sandıkları için eşlerinin tepeden tırnağa her yerini kapatırlar, dışarıda da başka kadınları dikizlerler. Yani sizin açık ya da kapalı olmanızla bir ilgisi yok bunun, eşinizin zihniyeti belli. Değişmez de.

Siz açıkta olsanız yine bakar. Eşinizin durumu eşim kapalı olsun bakılmasın açıklara bakayım durumu

Başlıktan birsey anlamadım konuyla da alakasını kuramadım,dışarda açık olup evde kapanan kim
Bende öyle anlamıştım da biz çok yanlış anlamışız meğersem kocası dışarda açık kadına bakıyo ama evdeki kadın kapalı demek icin öyle bi baslık yazmıs diye bagdastirdim sonra umarım 2.tahminim de yanlis degildir :))

2. Doğru başlığa ne yapacağımı bulamadım garip oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…