Başka birşey gelmiyor elimden kızım için böyle değildi kızım olduktan sonra çok değişti bilmiyorum offf offfNe yapacaksa terapist...Deneyin ama ne kaybedersiniz ..
Herşeyi değiştirmeye çalışıyorum karakterine bişi yapamıyorumKocan karaktersiz.
Herşeyi değiştirmeye çalışıyorum karakterine bişi yapamıyorumKocan karaktersiz.
O bakiyosa sizde bakin diycem namus sizin namusunuz.biz namusumuzu kendimiz icin tasiyoruz.konuşmayin küsün ne bilim günah oldugunu ayip oldugunu bu yaptiginin kadinlari taciz etmek oldugunu anlatin olmadi agzini burnunu kirinYanlış oldu bekarken bende nefret ederdim başıma geldi diyecektim
O bakiyosa sizde bakin diycem namus sizin namusunuz.biz namusumuzu kendimiz icin tasiyoruz.konuşmayin küsün ne bilim günah oldugunu ayip oldugunu bu yaptiginin kadinlari taciz etmek oldugunu anlatin olmadi agzini burnunu kirin
Kocani degis o vakit.Herşeyi değiştirmeye çalışıyorum karakterine bişi yapamıyorum
Buldum kocani da camasir makinesine atAnlatıyorum bana baksalar hoşuna gidrmi diyorum anlamıyor yapmayacam degisecem dedi dovemem de :) en çok sevdiği ayakkabıyi çamaşır makinesine attım anladı ama sinirimi bir şekilde çıkarmam lazim
Bende öyle anlamıştım da biz çok yanlış anlamışızBaşlıktan birsey anlamadım konuyla da alakasını kuramadım,dışarda açık olup evde kapanan kim
Bende öyle anlamıştım da biz çok yanlış anlamışızmeğersem kocası dışarda açık kadına bakıyo ama evdeki kadın kapalı demek icin öyle bi baslık yazmıs diye bagdastirdim sonra umarım 2.tahminim de yanlis degildir :))
Seni aldıgında kapalı degil miydin??Evet ne yazikki zihniyet meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?