- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
ş...size ne bozuluyorsun senin suçun neÖncelikle Özür dilerim açık bayanlardan konum biz 5 sene olduk tanisali ve evliyim bir çocuğumuz var eşimin ilk kapalı konuştuğu kişi benim ya konum dışarda pazarda heryerde özellikle açık bayanlara benim yanımda çok bakıyor konuştum beğenmiyor olabilirsin ayrılalım dedim Hayır işte ben bakmıyorum diye inat ediyo evde çok bakimliyim açık duruyorum evde yani arada makyaj da yapıyorum ama çok zoruma gidiyor napacami şaşırdım
valla öyle kapalı bayanlar varki, giyim kuşam makyaj o biçimBende açık bayanım. Ama dışarda şöyle saçını etegini savura savura giden bayanlara giyim kusami güzel olan bayanlara insan ister istemez bakıyor. Yani kapalinin neresine bakacaksin bazen suratini zor görüyoruz.
valla öyle kapalı bayanlar varki, giyim kuşam makyaj o biçim
ben de tasvip etmiyorum zatenOnlarin kendileri de o bicim zaten. Ortunmenin anlamını bilmiyorlar basta ortu var ama gerisi nerde yok. Sonra laf edincede vay basimiza karisiyorlar kapali yapamaz mi edemez mi derler. Madem dar giyincen majyajin olacak kafana hic ortme ikilemde kaliyorlar komikler.
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım kabul ederseniz.Bence sorun kocanda sırf kocan beğensin diye herhangi bi çaba içerisinede girme biraz ağır gelebilir ama kocanın mayası bozuk. Hem anlamıyorum niye başkasına bakma ihtiyacı duyarlar ki.Öncelikle Özür dilerim açık bayanlardan konum biz 5 sene olduk tanisali ve evliyim bir çocuğumuz var eşimin ilk kapalı konuştuğu kişi benim ya konum dışarda pazarda heryerde özellikle açık bayanlara benim yanımda çok bakıyor konuştum beğenmiyor olabilirsin ayrılalım dedim Hayır işte ben bakmıyorum diye inat ediyo evde çok bakimliyim açık duruyorum evde yani arada makyaj da yapıyorum ama çok zoruma gidiyor napacami şaşırdım
tesetturlu birisi olarak size hakveriyorum ortununce kiyafet ortadan kalkar artik sadece Allah in emrini yerine getirmek vardir malesef günümüzde oyle degil ve bundan dolayida dolaylida olsa tesetture tepkiler geliyor Allah akil fikir versin bu tarz kisilere ne diyelim yapacak birsey yok.Onlarin kendileri de o bicim zaten. Ortunmenin anlamını bilmiyorlar basta ortu var ama gerisi nerde yok. Sonra laf edincede vay basimiza karisiyorlar kapali yapamaz mi edemez mi derler. Madem dar giyincen majyajin olacak kafana hic ortme ikilemde kaliyorlar komikler.
bencede dısarda baska kadınlara bakıyorsa kapalı açık farketmez kı.Açıklık kapalılık değil bu
Eşinizin mayası bozuk,karakteri yerle bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?