dışarda açık kadın evinde kapalı

Konunun acik kapali ile alakasi yok da kocanin gozunun disarda olma ihtimaliyle alakasi var maalesef

siz kendinizin kapalı halini beğenmiyorsunuz galiba ki olaya bu bakış açısıyla bakmışsınız.
yani direk eşim başka kadınlara bakıyor diyebilirdiniz. kapalı yada açık olduğunuzu belirtmek gereksiz ayrıntı bana göre...

liseden çok sevdiğim bir arkadaşım vardı
evlendikten birkaç sene sonra kendi isteğiyle kapandı
sonra bakmışki eşi dışarda başka kadınlara bakıyor, o da kapandığı için böyle olduğunu düşündü ve yeniden açıldı
ama ben sorunun kapanmasında değil, kocasında olduğunu söyledim hep
çünkü arkadaşım açıkken de kocası rus kadınlarla aldatıyordu onu
yani gözü dışarda olan adam için sadece bahane bunlar

Bende açık bayanım. Ama dışarda şöyle saçını etegini savura savura giden bayanlara giyim kusami güzel olan bayanlara insan ister istemez bakıyor. Yani kapalinin neresine bakacaksin bazen suratini zor görüyoruz.

O açık olup disarda kendine batırıp evde kocasinin aldattigi kadinlar da var.
Oda neden erkek disarda bakıyor off be diyor kadina bak ne kadar alimli bakimli. Aka bilmiyor ki kadın eve girer girmez makyajı çıkarıyor sacini topluyor. Adam evde kadini hep ev haliyle göruyor disardaki kadinlari hep oyle zannediyor.
Sizin olay da cok farkliymis.
Ama su bir gercekki her erkek disarda karisinin yaninda bakimki guzel bakilasi kadin olsun ister.

ş...size ne bozuluyorsun senin suçun ne

Ben de örtüsüz bir kadınım. Türk toplumun değer yargılarına göre "açık" giyinmeyi cidden severim. Bazen böyle durumlar oluyor. Çarşıda pazarda yanında eşi ister örtülü ister örtüsüz bakan karakter yoksunu insanlar. Sorun sizde değil. Eşinizde. Hele de evdeki örtülü dursun da bakmasınlar, açıksa zaten bakılsın istiyordur düşüncesini taşıyorsa eşiniz bence bu kabul edilemez bir şey.

valla öyle kapalı bayanlar varki, giyim kuşam makyaj o biçim

Sende bir alemsin
Başlık başka konu başka
Eşin de kabahat bulmayıp açık - kapalı diye kendini şekilden şekle sokman bambaşka

valla öyle kapalı bayanlar varki, giyim kuşam makyaj o biçim

Onlarin kendileri de o bicim zaten. Ortunmenin anlamını bilmiyorlar basta ortu var ama gerisi nerde yok. Sonra laf edincede vay basimiza karisiyorlar kapali yapamaz mi edemez mi derler. Madem dar giyincen majyajin olacak kafana hic ortme ikilemde kaliyorlar komikler.

ben de tasvip etmiyorum zaten
kapanmanın anlamı bu değil
sadece yüzleri görünüyor zaten demişsin de neyine bakalım diye
ben de o yüzden söyledim

Siz acikta olsaniz ayni seyi yapardi esinin mayasinda var

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım kabul ederseniz.Bence sorun kocanda sırf kocan beğensin diye herhangi bi çaba içerisinede girme biraz ağır gelebilir ama kocanın mayası bozuk. Hem anlamıyorum niye başkasına bakma ihtiyacı duyarlar ki.

tesetturlu birisi olarak size hakveriyorum ortununce kiyafet ortadan kalkar artik sadece Allah in emrini yerine getirmek vardir malesef günümüzde oyle degil ve bundan dolayida dolaylida olsa tesetture tepkiler geliyor Allah akil fikir versin bu tarz kisilere ne diyelim yapacak birsey yok.

adamın içinde varsa inan kapalıyada bakar açığada sen ne yaparsan yap

Sen dışarda bikiniyle de dolaşsan manken de olsan o Ada'm başkasına yine bakacak, mayası bozuk. Söyle gözüne sahip olsun yada bi yumruk at ne bileyim.
Beğenmiyorsan ayrılalım deme, böyle kalitesiz biriyle ben olamam de

kocanın hamuru bozuk kadınların suçu ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…