• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışardan gelince baş ağrısı ve halsizlik

ezgigizem_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
448
-23
16
22
Benim normalde migrenim var sürekli ağrır durur ama genelde dikkat ettiğime göre dışarı çıktığım zaman eve gelince aşırıı baş ağrısı yaşarım. Bildiğiniz hasta olurum yani mide bulantısı falan. Buna genelde yıldızı düşük vs derlermiş. Büyüklere sorunca böyle diyorlar 🤣 Sizce böyle bir şey var mı? Bu durum için napabilirim ya da nedeni nedir?

Benim normalde migrenim var sürekli ağrır durur ama genelde dikkat ettiğime göre dışarı çıktığım zaman eve gelince aşırıı baş ağrısı yaşarım. Bildiğiniz hasta olurum yani mide bulantısı falan. Buna genelde yıldızı düşük vs derler. Sizce böyle bir şey var mı? Bu durum için napabilirim ya da nedeni nedir?

Yok be ilgisi yok keşke olsa
Ben de dişarıdan eve geldiğim de yere düşüyorum baş ağrısından sinüzit var bende 🤣 migren daha beterdir o yüzden sizi anlıyorum kışın işimiz zor yaa
Migren stresli zamanlarda daha kötüdür

Benim normalde migrenim var sürekli ağrır durur ama genelde dikkat ettiğime göre dışarı çıktığım zaman eve gelince aşırıı baş ağrısı yaşarım. Bildiğiniz hasta olurum yani mide bulantısı falan. Buna genelde yıldızı düşük vs derlermiş. Büyüklere sorunca böyle diyorlar 🤣 Sizce böyle bir şey var mı? Bu durum için napabilirim ya da nedeni nedir?
Ben mesela aşırı kalabalık, gürültülü ortamları sevmiyorum. Sessiz, sakin yapıda olan birisi olarak ne zaman dışarı çıksam üzerimde tuhaf bir ağırlık oluyor. Dışarı çıkınca kendimi huzursuz hissediyorum. Sosyal fobi gibi ama değil. Dışardaki sesler gürültü kirliliği gibi zihnimi yoruyor.

Aa bende de var. İş ortamındaki odamın havasızlığına bağlıyorum ben.

Bazı günler toplantı ders vs için başka mekanlara gittiğimizde biraz temiz hava yürüyüşle bu sorunu yaşamıyorum.

Saçlarınız uzunsa küçük bir yerini örmeyi deneyin gozukmeyecek şekilde. İyi gelir enerjiniz sizde kalır.

Bana da olur. Özellikle düğün gibi kalabalık yerlere gidersem, ertesi gün yataktan kalkamam

Back
X