Yıldım sizin gibilerden, bana trol diyorsunuz ama belli ki bu ay estetik için gereken paranızı zavallı hayvanlardan kaldıramamış gibisiniz, bunu kolay kolay söyleyecek birisi değilim ama umarım onların yaşam koşullarında yaşayıp, ihtiyaçları olduğu yerden sınanırsınız, savunduğum şey katletmek değil yaşam koşullarını iyileştirici çözümler bulmak, ama umurunuzda değil tabii, bu dünya hepimizin, ama kimse mutlu değil kaç çocuk hayata veda etti, basit bir korku olarak gördüğünüz şeyler sandığınız kadar kolay değil hanımefendi,siz sanıyor musunuz ki onlar sokaklarda mutlular, bu hayvanlar çeşitli istismarlara maruz kalıyor, yağmurda, karda titriyor, kendi yavrusunu yiyor ya kendi yavrusunu yiyor açlıktan buna ses çıkarıyor musunuz siz, sokakta binlerce var bunlarda bu sorunlarını görebiliyor musunuz size göre hayvansever olmak ne demek sadece bir kap mama ve su mu, eğer öyleyse size kalbiniz gibi bir hayat dilerim her şeyden önce ve kendime de aynı kalbim gibi bir haya diliyorum. Neden bir şeylere her şeyin yararına çözüm odaklı adım atmak yerine taraf tutuyoruz, ben sizin gibilerin zihin yapısını çözemiyorum neden hayvansever olmak için insan düşmanı olmak, ya da neden insan sever olmak için hayvan düşmanı olmak gerekiyor, mesele çok basit, insan olmak… her şeyden önce iyi bir insan olmak, işte o zaman adaleti kategorize etmeden gerçek anlamda sağlayabiliriz, ben burada dünden beri farklı fikirlerle olan insanlarla konuştum ve temelde hepimizin aynı fikirdeydeydik, beni hayvan düşmanı olarak görmeniz sizin algınız ve zannınız inanın zihninizde canlandırdığınız kişilerden biri olsam konuyu böyle bir şekilde açmazdım bile, size kızamıyorum çünkü haklısınız çözümü ötanazide görüp destekleyen de bir sürü insanda var ama benim istediğim bu değil, siz benim yazdıklarımı bile okumaktan aciz olmalısınız ki böyle bir şeyle beni suçluyorsunuz.