- 22 Şubat 2017
- 37
- 12
- 88
- Konu Sahibi Semiramisz
-
Böyleydi. Sadece bunu bahane olarak göstermesi beni uzuyo aslında. Öyle diyince bişey diyemiyorum benGeçen seneden önce böyle değil miydi?
Belki kalabalık ortamlarda iyi hissediyordur kendini bilemedim
Benimki hiç kardeşinden bahsetmez sadece psikolojim bozuk der yani o manada söyler. Galiba dediğiniz gibi olduPsikolojim bozuk nasıl bir bahane ya. Siz kız kardeşini kaybettiğinde biraz fazla hassas davrandınız sanırım, bu yüzden hala bu bahaneyi kullanıyor gibi geldi.
Örnek: benim eski eşimin annesi vefat ettiğinde, onun çok fazla üzerine titredim, o kadar çok üzerine titredim ki aradan çook aylar geçti ve mesela ben oğlanı kucağına verip al parka gidin baba oğul dediğimde, annemi özlüyorum gidesim yok diyordu.
Arkadaşları ile vakit geçirirken kardeşi aklına gelmiyor da karısı ve çocuğuyla vakit geçirirken mi acısı aklına geliyorSelam kizlar.. 7 yıllık evliyim eşime ne zaman dışarı çıkalım hava alalım denize gidelim desem hep bı bahanesi oluyordu. Geçen yıl kız kardeşini kaybettik. Ben her zaman destek olmaya çalıştım onu arkadaslariyla görüşmesi kafasının dağılması için ikna etmeye çalıştım filan neyse. Eşim yaz geldiğinden beri kahveye gidiyi arkadaşlarıyla Okey filan oynuyo.ailecek görüştüğümuz arkadaşları var bazen onlar bazen biz giriyoruz. Ama ben ne zaman bı denize gidelim bı dışarı çıkalım desem psikolojim bozuk diyor. Ben kendim oğlumla gidiyorum . Sürekli bütün herşeyiyle ben ilgileniyorum oğlumun. Ama çok sıkıldım yalnız olmaktan kendi arkadaslarimla takilmaktan. İstiyorum ki eşimle biseyler yapayım. Yanlış mı düşünüyorum acaba bana bı yol gösterin lütfen ya
Yani tam olarak benim de kirildigim nokta buArkadaşları ile vakit geçirirken kardeşi aklına gelmiyor da karısı ve çocuğuyla vakit geçirirken mi acısı aklına geliyor
İşte öyle dediğinde birşey diyemediginiz için bu bahaneyi kullanıyor. Birşey deyin, mesela deyinki neden psikolojin bozuk, arkadaşlarınla okey oynarken bozuk değilde karına ve çocuğuna gelince mı bozuk? Söyleyin yani.Böyleydi. Sadece bunu bahane olarak göstermesi beni uzuyo aslında. Öyle diyince bişey diyemiyorum ben
Önceden denize gidiyorduk ama sadece denizeAdam deniz, gezmek sevmiyor bence. Bazı insanlar gerçekten hoşlanmıyor aktivitelerden.
O da okeyle eğleniyor demek ki.
En iyisi beraber evlenebileceğimiz insanlarla evlenmek.
Demek ki artık deniz de sevmiyor.Önceden denize gidiyorduk ama sadece denize
Kendisi psikolojik olarak bir destek almayı kabul eder mi acabaYani tam olarak benim de kirildigim nokta bu
Haklisınız. Eşinizle bu durumu ciddi ciddi konuşun. Eskiden de böyle miydi. Hep böyleyse bahane demektir son bir yıldır böyleyse bilemiyorumSelam kizlar.. 7 yıllık evliyim eşime ne zaman dışarı çıkalım hava alalım denize gidelim desem hep bı bahanesi oluyordu. Geçen yıl kız kardeşini kaybettik. Ben her zaman destek olmaya çalıştım onu arkadaslariyla görüşmesi kafasının dağılması için ikna etmeye çalıştım filan neyse. Eşim yaz geldiğinden beri kahveye gidiyi arkadaşlarıyla Okey filan oynuyo.ailecek görüştüğümuz arkadaşları var bazen onlar bazen biz giriyoruz. Ama ben ne zaman bı denize gidelim bı dışarı çıkalım desem psikolojim bozuk diyor. Ben kendim oğlumla gidiyorum . Sürekli bütün herşeyiyle ben ilgileniyorum oğlumun. Ama çok sıkıldım yalnız olmaktan kendi arkadaslarimla takilmaktan. İstiyorum ki eşimle biseyler yapayım. Yanlış mı düşünüyorum acaba bana bı yol gösterin lütfen ya
Söyledim hayır demiyor. Ama adımda atmıyor. Bizim oldugimuz ilçede doktor yok. Merkezde var oraya gittiğimizde söylüyorum başka zaman diyip duruyorKendisi psikolojik olarak bir destek almayı kabul eder mi acaba
Sanırım online psikolojik destek veren doktorlar da var. Yani bir şekilde doktor görüşmesi ayarlayıp eşinizi götürmeniz en doğrusu. Hayattan keyif almayı bırakmış. Ve bahanesi ile de yaşadıklarını ortaya atıp olaylardan sıyrılmaya alışmış.Söyledim hayır demiyor. Ama adımda atmıyor. Bizim oldugimuz ilçede doktor yok. Merkezde var oraya gittiğimizde söylüyorum başka zaman diyip duruyor
O zaman kardeşiyle alakası yokBöyleydi. Sadece bunu bahane olarak göstermesi beni uzuyo aslında. Öyle diyince bişey diyemiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?