Tek başınaysan bence o kadar da pahalıya gelmiyor olabilir.
aslında bulunulan yere ve yenilen yemeğe göre ucuza gelebilir
ama ben her gün öğlen dışarıda yiyorum 20 tl nin altında bir şey yiyemiyorsun buralarda öğrenci vs çok olan yerler daha uygun olabilir
bunu 3 öğün hatta iki öğün yesen bile 1200 gibi bir miktar olur ki bu da çok
Kilodan ziyade çok masraflı olur aparatif kolay bişeyler uğraşabilirsiniz hem kafanız dağılır bence 1 saatlik molanızı bunun için kullanabilirsinizMerhaba arkadaşlar, ben bekarım, öğrenciyim. Tezimi yazarken tezin yetişmesi gerektiği için yemekle bir de onun bulaşığıyla uğraşmaya hiç vaktim yoktu. Tezin zamanında yetişmesi gerekiyordu. Ben de dışarıdan sık yemek sipariş etmeye başladım mecburen. Bu durumdan da fast food olup kilo aldırmasından da memnun değilim. Bir de sürekli ders başında olunca arkadaşlar bende moral bozukluğu, üzüntü gibi bir şey oluyor. Zaten aile ve sosyal yaşantım da iyi değil, moral bozukluğu oluyor. Mesela tatlı istiyor canım. o anda sipariş ediyorum.. Siz evli ya da bekar ne kadar sıklıkta dışarıdan sipariş ediyorsunuz? İyi oluyor yemekle uğraşmıyorsun ama daha pahalıya geliyor tabi. Şimdi de yds sınavı ve Ales sınavı var yine ders başındayım yine dışarıdan siparişler gelecek.. Yemek bilmez yapmayan biri değilim. Babannem yaşıyorken annemler burada değilken evin yemeklerini ben yapardım. Başladım mı yaparım ama vakit az.. Bir de halim yok bir şeye..
Biz buraya ilk ünlü bir pizza markası açılınca tabi o zamanlar çocuk yoktu, ben de yoğun çalışıyordum akşam eve gelince yemek yoksa hemen pizza sipariş ediyorduk. Sonra gerçekten pahalıya geliyor. Bildiğin hamur üzerine sucuk, salam koyup çok aşırı pahalı satıyorlar.
3 öğün değil günde en çok 1 kere.
Biz de çoktan bıraktık, çok nadir oğlum istediğinde avm’de falan alıyoruz. Bildiğin hamur ya.Onu bıraktım. Çok pahalıya geliyor o. Nadiren arada söylüyorum kampanya gibi bir şey varsa.
Ufak bebegim var, yetisemiyorum ben de disardan siparis ediyorum arada, iyi de oluyo..ama sonraki öğün yine yemek olmuyor.Merhaba arkadaşlar, ben bekarım, öğrenciyim. Tezimi yazarken tezin yetişmesi gerektiği için yemekle bir de onun bulaşığıyla uğraşmaya hiç vaktim yoktu. Tezin zamanında yetişmesi gerekiyordu. Ben de dışarıdan sık yemek sipariş etmeye başladım mecburen. Bu durumdan da fast food olup kilo aldırmasından da memnun değilim. Bir de sürekli ders başında olunca arkadaşlar bende moral bozukluğu, üzüntü gibi bir şey oluyor. Zaten aile ve sosyal yaşantım da iyi değil, moral bozukluğu oluyor. Mesela tatlı istiyor canım. o anda sipariş ediyorum.. Siz evli ya da bekar ne kadar sıklıkta dışarıdan sipariş ediyorsunuz? İyi oluyor yemekle uğraşmıyorsun ama daha pahalıya geliyor tabi. Şimdi de yds sınavı ve Ales sınavı var yine ders başındayım yine dışarıdan siparişler gelecek.. Yemek bilmez yapmayan biri değilim. Babannem yaşıyorken annemler burada değilken evin yemeklerini ben yapardım. Başladım mı yaparım ama vakit az.. Bir de halim yok bir şeye..
Herkes tez yazıyor herkes okul bitiriyor ama fast fooda sarilmiyor.zaman yonetiminiz iyi degil muhtemelen bi gozden gecirinPratik şeyleri yapıyorum. Ama mesela tezimi yazarken çok mecburdum. Belirli süre içinde yetişmesi gerekiyordu yoksa kaydının silinmesi söz konusuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?