Ne gibi?mb1 nadir yerim ama kalitesine, temizliğine çok güvendiğim yerde. akrabalar var şef aşçı, anlattıklarını duysan kendini öyle bir frenlersin ki...
Cok nadir disaridan yerim. Genelde yedigim sey de su kaliteli ev tip hamburgerler. Sevdigim icin yiyorum onu da. Ev yemegi severim ben. Evde cocuk var o sebeple her gun degisik bir menu olmasi lazim. Cocugun oku menusuyle cakismamasi da lazim. Ben ac da oturabilirim ama ogluma yemek yapmam zorunlu.
Sizin yerinizde olsam bolca yesillik alirim,yikar kurutur hava gecirmez kaplarda saklarim. Bir salata yapmak zor degil,5dakika. Yanina oglen bulgur pilavi yapmak 10 dakika. Ocakta piserken dersinize yogunlasirsiniz. Aksama da yine salata ayran yanina bir gun izgara biftek,bir gun izgara koy tavugu,bir gun de izgara balik. Koy kisik ateste kendi kendine piser. Kiytirik mini firinlarin bile izgara ayari var,tam bekara gore. Sizinki sadece usengeclik,fast food sevmekten degil
sana tavsiyem bi akşamını yemek yapmaya ayır. yapabileceğin yemekleri yap sigara börekleri falan sar buzluğa at. bi kısmı normal bölümde bi kısmı buzluk bölümünde olsun böyle kendine 1-2 haftalık yemek yap. yiyeceğin zaman ya dolaptan ya buzluktan çıkar çözdür pişir veya ısıt.Pratik şeyleri yapıyorum. Ama mesela tezimi yazarken çok mecburdum. Belirli süre içinde yetişmesi gerekiyordu yoksa kaydının silinmesi söz konusuydu.
Ben de unıde senn gıbıydım. Kı ben de tez mez yoktu vızeler fınaller zamanı boyleydım. Üşenirdim ben mutfaga gırmeye. Sureklı dısardan dısardan yerdım bırgun geldıkı ıcınde gogus kılı cıktı ya da sac kılı ama bı erkege aıt oldugu bellı kısa bı tur tiksindim ıstıfra ede ede. Bırdaha asla dısardan yemedımHiç dışarıda yemek yemiyor musunuz?
15 gunde 1-2 disaridan olur evde yapilamayacak bir sey olur canin ceker hemen anlik soylersin eyvallah ama bu kadari hem keseye hem bunyeye zarar. Sana onerim disaridan yemeğe harcadigin parayi en azindan ev yemekleri yapan bir yerle anlas ev yemeği al ya da cok daha guzeli sana ev yemegi yapabilecek bir bayanla anlasip gunluk yevmiye ver atıyorum 50 tl, haftada 1 pazara kasaba cik malzemeleri al bayan 1-2 gun gelsin 2-3 gunluk yetecek yemek yapsin dondurucuna stoklasin. Olmaz öyle hep disaridan sonra nasil zayiflicam diye karar kara dusunursun. Hic olmadi memlekete ailene haber sal sana kargoyla taşınabilir yemekler yollasinlar 20 gune 1 mesela. Bazisi dondurucuya atılabilir olsun. Annen gelsin yapsin mesela yine stok. Netten hic olmadi pratik corba sebze yemegi tarifi aç bak dene. Hep ders de bir yere kadar. Ye ic otur ders ye ic otur ders kafayi da siyirirsin canim.Merhaba arkadaşlar, ben bekarım, öğrenciyim. Tezimi yazarken tezin yetişmesi gerektiği için yemekle bir de onun bulaşığıyla uğraşmaya hiç vaktim yoktu. Tezin zamanında yetişmesi gerekiyordu. Ben de dışarıdan sık yemek sipariş etmeye başladım mecburen. Bu durumdan da fast food olup kilo aldırmasından da memnun değilim. Bir de sürekli ders başında olunca arkadaşlar bende moral bozukluğu, üzüntü gibi bir şey oluyor. Zaten aile ve sosyal yaşantım da iyi değil, moral bozukluğu oluyor. Mesela tatlı istiyor canım. o anda sipariş ediyorum.. Siz evli ya da bekar ne kadar sıklıkta dışarıdan sipariş ediyorsunuz? İyi oluyor yemekle uğraşmıyorsun ama daha pahalıya geliyor tabi. Şimdi de yds sınavı ve Ales sınavı var yine ders başındayım yine dışarıdan siparişler gelecek.. Yemek bilmez yapmayan biri değilim. Babannem yaşıyorken annemler burada değilken evin yemeklerini ben yapardım. Başladım mı yaparım ama vakit az.. Bir de halim yok bir şeye..
Aynen börek yap, sıgara boregı sar, köfte yap, tavuk gogsu falan al dolaba koy. Ne bıleym sebze sevıyorsan fasulyelerı domateslerı fogra dolaba koy pişirmelık hazır olsun. Yanı anlasulan yemekten mutfaktan anlıyorsun bunlar 1 gun ıcınde yapabılcegıb seylersana tavsiyem bi akşamını yemek yapmaya ayır. yapabileceğin yemekleri yap sigara börekleri falan sar buzluğa at. bi kısmı normal bölümde bi kısmı buzluk bölümünde olsun böyle kendine 1-2 haftalık yemek yap. yiyeceğin zaman ya dolaptan ya buzluktan çıkar çözdür pişir veya ısıt.
Merhaba arkadaşlar, ben bekarım, öğrenciyim. Tezimi yazarken tezin yetişmesi gerektiği için yemekle bir de onun bulaşığıyla uğraşmaya hiç vaktim yoktu. Tezin zamanında yetişmesi gerekiyordu. Ben de dışarıdan sık yemek sipariş etmeye başladım mecburen. Bu durumdan da fast food olup kilo aldırmasından da memnun değilim. Bir de sürekli ders başında olunca arkadaşlar bende moral bozukluğu, üzüntü gibi bir şey oluyor. Zaten aile ve sosyal yaşantım da iyi değil, moral bozukluğu oluyor. Mesela tatlı istiyor canım. o anda sipariş ediyorum.. Siz evli ya da bekar ne kadar sıklıkta dışarıdan sipariş ediyorsunuz? İyi oluyor yemekle uğraşmıyorsun ama daha pahalıya geliyor tabi. Şimdi de yds sınavı ve Ales sınavı var yine ders başındayım yine dışarıdan siparişler gelecek.. Yemek bilmez yapmayan biri değilim. Babannem yaşıyorken annemler burada değilken evin yemeklerini ben yapardım. Başladım mı yaparım ama vakit az.. Bir de halim yok bir şeye..
Nasıl yaoıyosunuz evde kalhavltıyı ya ben esım 6da gıdıyor ıse aman ac gıtmesın dıye ondan once uyanıp yarm saat kahvaltı hazırlıyorm kahvaltı hazırlarjen asla elım cabuk olmuyor. Sız ne koyyosunz kahvaltısuna brnde oyle yapım evde ugrasmaymYemek için pratik şeyler tercih edebilirsiniz azıcık fazla yaparsiniz yemek yaparken biraz kafanız dagilmis olur hem.Ben üniversite okuyorum ayriyeten suan kursa gidiyorum.iki çocuğum var ikiside okuyor.Disardan birşey almıyorum eşime bile evden kahvaltı hazırlıyorum iş yerinde yiyor.Bence çok gerekmedikçe evde yapin hem sağlıklı hem kafanız dagilir
Ben de unıde senn gıbıydım. Kı ben de tez mez yoktu vızeler fınaller zamanı boyleydım. Üşenirdim ben mutfaga gırmeye. Sureklı dısardan dısardan yerdım bırgun geldıkı ıcınde gogus kılı cıktı ya da sac kılı ama bı erkege aıt oldugu bellı kısa bı tur tiksindim ıstıfra ede ede. Bırdaha asla dısardan yemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?