Hayır ama odun odundur ha ankaralı ha hataylı.La? Angaralı galiba kocanız
Perde kapalıyken öpüyor ama mesele tamamen perdenin açık olması gibi. Ama niye görmesinler ki masum bir öpücük gayri meşru bir ilişki yaşıyoruz sanki. Kocam ya sonuçta. Tutup da sevişmiyoruz zaten.Tülü kapatın o zaman çok zor olmasa gerek
Yok perde kapalıyken hiçbir sorunumuz yok öpecek ya mesela önce gider perdeyi kapatır. Yatak odamızda milim açıklık olmayacak güneşlik kapanmadan hayatta olmaz o iş.Bazen benim de eski sevgılım böyle yapardı bence illa duygu azalmasının göstergesi değil...
Ee sevişirken ne diyor peki
Çocuk yapmıssınız ya artık birisi görecek falan djkdsjk
Çocugunuz olması da en az bir kere yaşanan bir seks hayatınızın oldugunu gösteriyor
Allahtan çocuktan anlarlar dışarıya çıkmasın falan demiyor...
Seks de ön sevişme yapıyorsa bence azaldı diyemeyiz
Demek ki çekingen herkesin utangaçlık seviyesi farklı sonuçta. bana göre de bı şey değil ama o şekilde rahatsiz demek ki çok zor değil bence tülün kapalı olmasıPerde kapalıyken öpüyor ama mesele tamamen perdenin açık olması gibi. Ama niye görmesinler ki masum bir öpücük gayri meşru bir ilişki yaşıyoruz sanki. Kocam ya sonuçta. Tutup da sevişmiyoruz zaten.
E duyguyla alakası yok o zamanYok perde kapalıyken hiçbir sorunumuz yok öpecek ya mesela önce gider perdeyi kapatır. Yatak odamızda milim açıklık olmayacak güneşlik kapanmadan hayatta olmaz o iş.
Evlendiğimiz günden beri böyle. Evlenmeden önce böyle miydi kestiremiyorum çünkü hiç açık alanda öpme sırnaşma girişimim olmamıştı. kesinlikle sıkça gelir öper sırnaşır ama önce bakar perde açık mı açıksa kapatır. Perde kapalıyken kendi isteğiyle çok gelir öper.Bu kapi, pencere acik huyu yeni mi cikti? Kapi pencere kapaliyken opunce de bahane buluyor mu?
Esiniz de bir garip herseye kulp takiyor
Denedim. Gelip kendi sırnaşıyor zaten perdeyi kapattıktan sonra o konuda sıkıntı yok da, yine de boş bulunup perde açıkken öpünce beni bozmasına sinir oluyorum.Duygusu azalmamıştır ama çocuk olunca benim eşim de böyle olmuştu
Evimin kadını çocuğumun anası moduna giriyorlar.
Bir müddet yaklaşma yanına kendi haline bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?