Dışarıdan görürlermiş miş...🙄

Evlendiğimiz günden beri böyle. Evlenmeden önce böyle miydi kestiremiyorum çünkü hiç açık alanda öpme sırnaşma girişimim olmamıştı. kesinlikle sıkça gelir öper sırnaşır ama önce bakar perde açık mı açıksa kapatır. Perde kapalıyken kendi isteğiyle çok gelir öper.
Garip olan masum öpücüğü dışarıya karşı ayıp görmesi.

Evlendiginizden beri boyleyse bunu simdi mi sorguluyorsunuz ve kilonuza vs bagliyorsunuz???

Eşimi çok seviyorum. Genellikle eşimin de beni sevdiğinden eminim. Ama bazen işkilleniyorum eskisi kadar sevmiyor mu diye. 3 buçuk yıldır evliyiz. Doğumdan sonra biraz kilo aldım çoğunu verdim şu an çevremdekiler kilon ideal sana yakışıyor daha fazla verme diyorlar ama doğumun bende bıraktığı hasarlar büyük haliyle eski özgüvenim kalmadı. Acaba beni beğenmiyor mu şüphesi olmuyor değil...
Arkadaş insan kocasını evinde öperken çekinir mi dışarıdan görürler diye? Ben çekinmiyorum ama eşim çekiniyor. Bazen sırnaşıyorum dudağına masum bir öpücük konduruyorum 'dur la perde açık' diyor kereste müdürü. 🙄 Arkadaşım kocam değil misin masumca öpmenin nesi ayıp gören olursa da ona ayıp bakmasın evimin içine. Bana ne yani. Haksız mıyım? Bilmiyorum ben mi garibim?
Dışarıda elini tutasım geliyor bazen "koluma gir ne o öyle liseli ergenler gibi" diyor. Elini omzuma atmayı daha çok tercih ediyor.
Az önce işe gidecek gelmiş yanağımdan öpmeye çalışıyor ben de dudağından öptüm yine bana diyor ki "la perde açık kapı açık. Bana ne lan bana ne diyesim geldi. 🙄
Sizce bana olan duyguları azalmış olabilir mi? 😒

Eşiniz dediğiniz gibi kereste müdürüymüş, burdan kızdım ona. Yaptığınız şeyler gayet normal şeyler. Niye böyle saçma tepkiler vermiş anlayamadım.

Hayır ama odun odundur ha ankaralı ha hataylı. 🙄
ooo hataylıya laf yok benmde eşim hataylı ama öyle konuşturmam benm hoşuma gitmyn bişi dediğinde bende o lafı kısa süre içinde ona kullanıyorum oda rahatsız olunca bırakıyor demeyi 😂😂😂😂 Ama doğrudur dışarda sevmez el ele dudak dudağa da,dışarda koluna evde koynuna..napalım bu işlr böyle 😂😂😂😂

Denedim. Gelip kendi sırnaşıyor zaten perdeyi kapattıktan sonra o konuda sıkıntı yok da, yine de boş bulunup perde açıkken öpünce beni bozmasına sinir oluyorum. :KK43:
Ben de hiç öpmüyor sandım.
Giriş katta mı oturuyorsunuz ki 🤔
Yanlış bir şey yapmıyorsunuz karı kocasınız tamam ama sen de adamın rahatsız olduğu şeyi yapmazsan sorun kalmayacak gibi. Birbirinizin hassas noktalarına saygı gösterin 🤷‍♀️

Hanımefendi siz dünyada bir mucize gerceklestiriyorsunuz , bir evlat doğurmak o kadar kolay değil. Bebeğinizin sağlığı icin iyi ki kilo almissiniz bosverib kiloyu. O yüzden özgüven tavan yapmasi gerekirken neden özgüven gidiyor. Erkeklerin huyu bu. Erkeğin gözünde kıymetli olmaya çalışın tabi ki kendinize bakın, sosyallesin. Kocanin dünyanın en yakisikli erkeği değildir herhalde üzerine gitmeyin birakin kendi bilir ama siz birsey kaybetmezsiniz. Aynaya gecip ben mucize yarattim diyin kendinize gerisini sen bilirsin diyip gecin:)

Bu eskiden beri mi böyle, insanların ne düşüneceğini çok umursar mı, yoksa yeni bir adet mi? Adamın yapısı mı bu, yoksa ilişkinizde bir şeyler mi değişti, onu anlamak önemli.
Ya bu perde takıntısı tanıştığımızdan beri var. Yani mesela güneşliği çekmeden asla uyumaz ve sadece tül varsa o odada hayatta giyinmez. Beni de yatırttırmaz o güneşlik çekilecek. Ama öpme meselesinde sevgiliyken nişanlıyken böyle miydi kestiremiyorum. Perdesi açık bir yerde öpme işi hiç olmadığı için anlayamamış olabilirim belki de hep böyleydi. Tamam güneşlik çekilmeden giyinmez yatmaz, milim açıklık bile kalmaycak vs de bu masum öpücük konusunda niye böyle bilmiyorum sevgili olsak gizli olsak neyse, evliyiz ve altı üstü bir öpücük. Evlendiğimiz günden beri böyle ama öncesinden emin olamıyorum inanın.

Perde kapalıyken öpüyor ama mesele tamamen perdenin açık olması gibi. Ama niye görmesinler ki masum bir öpücük gayri meşru bir ilişki yaşıyoruz sanki. Kocam ya sonuçta. Tutup da sevişmiyoruz zaten. 🙄
Niye görsünlerki
Görme ihtimalleri varsa ve eşiniz rahatsız oluyorsa kapayın perdeyi
Bu kadar basit
İlişkimiz meşru tamam evliyiz diye öpüştüğümüzü seviştiğimizi herkes görecek mi yani
Özel hayat bu yani iki kişinin özel alanı , evi.
Perde niye icat edildi acaba diye düşünüyor insan

Evlendiginizden beri boyleyse bunu simdi mi sorguluyorsunuz ve kilonuza vs bagliyorsunuz???
Kafama hep takılıyordu ama fıtratı bu diyordum. Doğumdan beri daha çok kafamı kurcalamaya başladı. Az önce de aynı şey olunca bir fikir alayım dedim ben mi abartıyorum ya da eşim doğrusunu yapıyor da ben mi haksızım merak ettim. Bir de son zamanlarda biraz depresif moddayım ister istemez daha çok batıyor bu durum gözüme. :(

Hanımefendi siz dünyada bir mucize gerceklestiriyorsunuz , bir evlat doğurmak o kadar kolay değil. Bebeğinizin sağlığı icin iyi ki kilo almissiniz bosverib kiloyu. O yüzden özgüven tavan yapmasi gerekirken neden özgüven gidiyor. Erkeklerin huyu bu. Erkeğin gözünde kıymetli olmaya çalışın tabi ki kendinize bakın, sosyallesin. Kocanin dünyanın en yakisikli erkeği değildir herhalde üzerine gitmeyin birakin kendi bilir ama siz birsey kaybetmezsiniz. Aynaya gecip ben mucize yarattim diyin kendinize gerisini sen bilirsin diyip gecin:)

Abartmayin ya. İnsanin kendini sevmesi iyidir guzeldir her cocuk kendi ailesine özeldir. Bir insanin, hayvanin, yumurtanin olgunlaşmasi dogmasi süreci insana hayret verebilir tamam ama bu mucize ve zor birsey degil. İnsanligin başlangicindan beri süre gelen gayet doğal birsey üreme, saglikli butun insanlar tarafindan da gerceklestiriliyor. O kadar mucizevi ve zor birsey olsa bu kadar insan nufusu olmazdi.

Herkes mucize, şahzede, prenses, unicorn filan doguruyor şu gunlerde.🙄

Kafama hep takılıyordu ama fıtratı bu diyordum. Doğumdan beri daha çok kafamı kurcalamaya başladı. Az önce de aynı şey olunca bir fikir alayım dedim ben mi abartıyorum ya da eşim doğrusunu yapıyor da ben mi haksızım merak ettim. Bir de son zamanlarda biraz depresif moddayım ister istemez daha çok batıyor bu durum gözüme. :KK43:

Bana gore normal degil ama evlendiginizden beri boyleyse eşinizin normali bu demek ki sevgi azalmasi vs oldugunu sanmam.

Denedim. Boşluğuna geldi herhalde "perde açık değil mi diye arkasını döndü. Kapalı olduğunu görünce benden daha çok sırnaştı.
O zaman sorun yok bence. Çünkü benim eşim de aksam gunesligin önünden gölgeler belli oluyor diye sarilmaz, o derece yani. Bir de ben karımı öperken niye başkaları görsün mantigindalar.

Ama perde acik😀 bizdede perde takıntısı var açık olunca oturamıyorum bile bence perdeleri çekin sorun biter😀😀

Niye görsünlerki
Görme ihtimalleri varsa ve eşiniz rahatsız oluyorsa kapayın perdeyi
Bu kadar basit
İlişkimiz meşru tamam evliyiz diye öpüştüğümüzü seviştiğimizi herkes görecek mi yani
Özel hayat bu yani iki kişinin özel alanı , evi.
Perde niye icat edildi acaba diye düşünüyor insan
Ya tabii öyle. Ben de zaten perdeyi kapatıyorum hele ki eşimin tutumu ortadayken ille kapatıyorum ama havalansın diye açıktı mesela az önce. Bulaşık yıkıyordum Kendi geldi yanıma öpmeye ben dudaktan öpüverdim perdeyi unuttum. zaten arkam da dönüktü pencereye kim ne görecek ki saniyelik bir öpücükten. Yani elimde olmadan perde açıkken de olabiliyor unutabiliyorum. Perde açık deyip de beni bozması şart mıydı.

Abartmayin ya. İnsanin kendini sevmesi iyidir guzeldir her cocuk kendi ailesine özeldir. Bir insanin, hayvanin, yumurtanin olgunlaşmasi dogmasi süreci insana hayret verebilir tamam ama bu mucize ve zor birsey degil. İnsanligin başlangicindan beri süre gelen gayet doğal birsey üreme, saglikli butun insanlar tarafindan da gerceklestiriliyor. O kadar mucizevi ve zor birsey olsa bu kadar insan nufusu olmazdi.

Herkes mucize, şahzede, prenses, unicorn filan doguruyor şu gunlerde.🙄

Bence ilk düşünce tarzınızı değiştirmelisiniz..

O zaman sorun yok bence. Çünkü benim eşim de aksam gunesligin önünden gölgeler belli oluyor diye sarilmaz, o derece yani. Bir de ben karımı öperken niye başkaları görsün mantigindalar.
İşte benim eşim de aynısı. Neymiş bir de gölge olurmuş. 🙈

Back
X