Eşimi çok seviyorum. Genellikle eşimin de beni sevdiğinden eminim. Ama bazen işkilleniyorum eskisi kadar sevmiyor mu diye. 3 buçuk yıldır evliyiz. Doğumdan sonra biraz kilo aldım çoğunu verdim şu an çevremdekiler kilon ideal sana yakışıyor daha fazla verme diyorlar ama doğumun bende bıraktığı hasarlar büyük haliyle eski özgüvenim kalmadı. Acaba beni beğenmiyor mu şüphesi olmuyor değil...
Arkadaş insan kocasını evinde öperken çekinir mi dışarıdan görürler diye? Ben çekinmiyorum ama eşim çekiniyor. Bazen sırnaşıyorum dudağına masum bir öpücük konduruyorum 'dur la perde açık' diyor kereste müdürü.

Arkadaşım kocam değil misin masumca öpmenin nesi ayıp gören olursa da ona ayıp bakmasın evimin içine. Bana ne yani. Haksız mıyım? Bilmiyorum ben mi garibim?
Dışarıda elini tutasım geliyor bazen "koluma gir ne o öyle liseli ergenler gibi" diyor. Elini omzuma atmayı daha çok tercih ediyor.
Az önce işe gidecek gelmiş yanağımdan öpmeye çalışıyor ben de dudağından öptüm yine bana diyor ki "la perde açık kapı açık. Bana ne lan bana ne diyesim geldi.

Sizce bana olan duyguları azalmış olabilir mi?