Dışarıdan görürlermiş miş...🙄

Eşimi çok seviyorum. Genellikle eşimin de beni sevdiğinden eminim. Ama bazen işkilleniyorum eskisi kadar sevmiyor mu diye. 3 buçuk yıldır evliyiz. Doğumdan sonra biraz kilo aldım çoğunu verdim şu an çevremdekiler kilon ideal sana yakışıyor daha fazla verme diyorlar ama doğumun bende bıraktığı hasarlar büyük haliyle eski özgüvenim kalmadı. Acaba beni beğenmiyor mu şüphesi olmuyor değil...
Arkadaş insan kocasını evinde öperken çekinir mi dışarıdan görürler diye? Ben çekinmiyorum ama eşim çekiniyor. Bazen sırnaşıyorum dudağına masum bir öpücük konduruyorum 'dur la perde açık' diyor kereste müdürü. 🙄 Arkadaşım kocam değil misin masumca öpmenin nesi ayıp gören olursa da ona ayıp bakmasın evimin içine. Bana ne yani. Haksız mıyım? Bilmiyorum ben mi garibim?
Dışarıda elini tutasım geliyor bazen "koluma gir ne o öyle liseli ergenler gibi" diyor. Elini omzuma atmayı daha çok tercih ediyor.
Az önce işe gidecek gelmiş yanağımdan öpmeye çalışıyor ben de dudağından öptüm yine bana diyor ki "la perde açık kapı açık. Bana ne lan bana ne diyesim geldi. 🙄
Sizce bana olan duyguları azalmış olabilir mi? 😒

Yok bacım azalmamış. Bendeki modelde sendekinden. Yetiştirilme tarzı bu. Yetiştiği yerle de ilgili olabiliyor. Benimki alışamadı hala. Perde kapatmalara doyamıyor. Aman kaparlar karını sonra diyorum. Allahtan el tutuşmayı öğrettim gerisi belki zamanlar olur, belki olmaz. Eğitimine devam ediyorum ben şahsen.

Tutku, heves bitmiş 30 yıllık evli 60'lık dede moduna girmiş.
Biraz libidosuna oynayın. Çocuk hala uyanıkken saat erkenken biraz imada bulunun. Evde dar tayt kısa tişört falan giyin.
Sizi artık eskisi gibi görmediği aşikar. Sevgisi bitti diyemeyiz salmış sadece biraz..

tül ve güneşlik çekili olsada bende gıyınırken az açık olan bır yer goreyım sankı oradan benı ızlıyorlar gıbı gelıyor.karşıda tam apartman var çünkü.birde aynalar cama yakın.e bu sefer buradan gorurler dıyorum. bende dıkkat ederim tullere perdelere elalem nıye özelimi görsün ki.

sizin evlilik hayatiniz boyle imis zaten, simdi adama kereste falan dediniz bence olmadi yani.
Ama kereste yani hem sadece bu yönden de değil. tatlı söz söylemeyi bilmez, romantiklikten anlamaz. Odunsun diye de her fırsatta yüzüne de vuruyorum 🤷😁 bir sürpriz yapacak onu bile beceremiyor. Senelerdir alyansım yok düğün borçları için sattım kendi isteğimle. Durum olunca alacağına söz vermişti geçtiğimiz sevgililer gününden 3 gün önce bana dedi ki 'sana para olunca alyans alacağım zaman hangi modelden almam lazım" dedi. Ben de "en güzeli beni nereye gittiğimizi söylemeden 'habersiz' al kuyumcuya götür orada beraber seçeriz en güzel öyle olur bana göre" dedim. Dedim çünkü kim bilir ne zaman alırız daha çok var diyordum. Hazırlan o zaman kuyumcuya gidiyoruz dedi odun. 😁😁😁 Yani kendisi de odunum beceremiyorum diyor zaten alınmıyor hatta gülüyor.
Ki ben de biraz odunum sayesinde. Üzüm üzüme baka baka olduk. 🙄

Eşimi çok seviyorum. Genellikle eşimin de beni sevdiğinden eminim. Ama bazen işkilleniyorum eskisi kadar sevmiyor mu diye. 3 buçuk yıldır evliyiz. Doğumdan sonra biraz kilo aldım çoğunu verdim şu an çevremdekiler kilon ideal sana yakışıyor daha fazla verme diyorlar ama doğumun bende bıraktığı hasarlar büyük haliyle eski özgüvenim kalmadı. Acaba beni beğenmiyor mu şüphesi olmuyor değil...
Arkadaş insan kocasını evinde öperken çekinir mi dışarıdan görürler diye? Ben çekinmiyorum ama eşim çekiniyor. Bazen sırnaşıyorum dudağına masum bir öpücük konduruyorum 'dur la perde açık' diyor kereste müdürü. 🙄 Arkadaşım kocam değil misin masumca öpmenin nesi ayıp gören olursa da ona ayıp bakmasın evimin içine. Bana ne yani. Haksız mıyım? Bilmiyorum ben mi garibim?
Dışarıda elini tutasım geliyor bazen "koluma gir ne o öyle liseli ergenler gibi" diyor. Elini omzuma atmayı daha çok tercih ediyor.
Az önce işe gidecek gelmiş yanağımdan öpmeye çalışıyor ben de dudağından öptüm yine bana diyor ki "la perde açık kapı açık. Bana ne lan bana ne diyesim geldi. 🙄
Sizce bana olan duyguları azalmış olabilir mi? 😒
perdeyi kapıyı kapatın sizde bahane olmaz 😊

Tutku, heves bitmiş 30 yıllık evli 60'lık dede moduna girmiş.
Biraz libidosuna oynayın. Çocuk hala uyanıkken saat erkenken biraz imada bulunun. Evde dar tayt kısa tişört falan giyin.
Sizi artık eskisi gibi görmediği aşikar. Sevgisi bitti diyemeyiz salmış sadece biraz..
Evde dar tayt mayt giyince sonra gelip oramı buramı mıncırıyor tikliyim ben. 😁 Gerçi eşofman da giysem mıncırıyor kaçarım yok. Perde kapalıyken sapığım gibi peşimde. Bilmiyorum emin değilim eskisi gibi mi değil mi. Belki de sadece utanıyordur ya da soğumuştur...

O zaman perdeleri kapatın sizde.Zaten evde istediğinizi yaparsınız size kim ne der yani eviniz sonuçta .Ama bende de o takıntı var tam tersi eşim pat diye yaklaşır perde açıksa ben rahatsız oluyorum sanki biri beni izliyormuş gibi 🤣Aşkla sevgiyle alakası olmayabilir yani elalem ne der diye düşünüyor olabilir eşiniz

Eşiniz başından beri böyleymiş, neden sorun ettiniz şimdi bunu?
Bu konularda tek bir doğru yok sonucta, perde kapalı olunca öpüyorsa sizde kapatın öpün o zaman 🤷

perde sorunsa sadece kapatın gitsin bende sevmem perdeler açıksa sanki beni izliyorlar gibi geliyor.bunun nedeni apartman olması tam karşımda kısa mesafede.ayrıca insanlar neden görsün sizin özelinizi ki?karşıda apartman olunca ister istemez balkona cama çıkan sizin evinize bakmış oluyor.

O zaman perdeleri kapatın sizde.Zaten evde istediğinizi yaparsınız size kim ne der yani eviniz sonuçta .Ama bende de o takıntı var tam tersi eşim pat diye yaklaşır perde açıksa ben rahatsız oluyorum sanki biri beni izliyormuş gibi 🤣Aşkla sevgiyle alakası olmayabilir yani elalem ne der diye düşünüyor olabilir eşiniz
Ay özledim şu an. Gelse de yapışsam. Perde kapalıyken bir yapışayım bakalım. 🤔

hahaha bizimki de öyle dışarda mıç mıç olmayo sevmez ama sevgiliyken de sevmezdi.
evde de koşup perdeyi kapatıp geliyo benimki 😂

perde sorunsa sadece kapatın gitsin bende sevmem perdeler açıksa sanki beni izliyorlar gibi geliyor.bunun nedeni apartman olması tam karşımda kısa mesafede.ayrıca insanlar neden görsün sizin özelinizi ki?karşıda apartman olunca ister istemez balkona cama çıkan sizin evinize bakmış oluyor.
Zaten inatla perde açıkken sırnaşmıyorum. Elimden geldigince dikkat ediyorum bilinçli ben de açık bırakmam ama bazen perdenin açık olduğunu unutup öpüveriyorum. Öyle zamanlarda 'la perde açık' diyeceğine perdeyi kapat da gel kuzum dese sorun etmemm. 🙄

Kapayınca sorun olmuyor evet. Ama açık olduğunu unutup öpünce beni bozuyor. Halbuki kapat da gel yanıma dese kırılmam hiç.
Aslında öyle büyük sorunlar var ki evliliklerde. Allah daha büyüğünü yaşatmasın ama bu gerçekten dert değil. Bunun için kırılmayın, soğuk olmayın. Benim eski eşim de böyle yapardı. Perde açık olunca uyarırdı açık, öpme diye. Dışarda da el ele gezelim vs. Dediğimde istemezdi. Ben çok üzülürdüm ama sonra beni aldattı ve ben boşandım. Şimdi diyorum bunlar üzülecek dert edecek şeyler değilmiş. Allah daha ağırını kötüsünü yaşatmasın. Bunun için birbirinizi kırmyaın ya da bunun için mesafe koyma, üzülme. Konuş bu konuyu ama surat asma derim

Evde dar tayt mayt giyince sonra gelip oramı buramı mıncırıyor tikliyim ben. 😁 Gerçi eşofman da giysem mıncırıyor kaçarım yok. Perde kapalıyken sapığım gibi peşimde. Bilmiyorum emin değilim eskisi gibi mi değil mi. Belki de sadece utanıyordur ya da soğumuştur...

Eşinizde sorun yokmuş ki. Bence siz abartıyorsunuz. Komplekse girmişsiniz daha fazla pohpohlanmaya ihtiyacınız var sadece. Bence eşinize bunu söyleyin biraz ruhunuzu okşasın bari..

Kendisi açık perde , kapı görünce röntgenliyorsa belki yedi düvel-i de elinde çekirdek milleti izliyor sanıyordur 😂

Back
X