- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
E çok normal adam mahremiyet istiyor. Ev onun en rahat ettiği yer.Ya bu perde takıntısı tanıştığımızdan beri var. Yani mesela güneşliği çekmeden asla uyumaz ve sadece tül varsa o odada hayatta giyinmez. Beni de yatırttırmaz o güneşlik çekilecek. Ama öpme meselesinde sevgiliyken nişanlıyken böyle miydi kestiremiyorum. Perdesi açık bir yerde öpme işi hiç olmadığı için anlayamamış olabilirim belki de hep böyleydi. Tamam güneşlik çekilmeden giyinmez yatmaz, milim açıklık bile kalmaycak vs de bu masum öpücük konusunda niye böyle bilmiyorum sevgili olsak gizli olsak neyse, evliyiz ve altı üstü bir öpücük. Evlendiğimiz günden beri böyle ama öncesinden emin olamıyorum inanın.
Inanin saglikli bir bebek mucize. Bunu taniyi duydugumda duvara carpmis gibi ogrendim. Prens,prenses konusunda haklisiniz. Sadece kendi evladimiz degil her cocuk kiymetli diye dusunse anneler bu kadar satafat yapamayacaklar. Yorum yapan uye dogum sonrasi kilolarin ozguven kaybi yapmamasi gerektigi konusunu aslinda vurgulamak istiyordu.
Hayır azalmamştır ama demekki eşinizin yapısı böyle bence çokta üstüne gitmeyin ters tepebilirEşimi çok seviyorum. Genellikle eşimin de beni sevdiğinden eminim. Ama bazen işkilleniyorum eskisi kadar sevmiyor mu diye. 3 buçuk yıldır evliyiz. Doğumdan sonra biraz kilo aldım çoğunu verdim şu an çevremdekiler kilon ideal sana yakışıyor daha fazla verme diyorlar ama doğumun bende bıraktığı hasarlar büyük haliyle eski özgüvenim kalmadı. Acaba beni beğenmiyor mu şüphesi olmuyor değil...
Arkadaş insan kocasını evinde öperken çekinir mi dışarıdan görürler diye? Ben çekinmiyorum ama eşim çekiniyor. Bazen sırnaşıyorum dudağına masum bir öpücük konduruyorum 'dur la perde açık' diyor kereste müdürü.Arkadaşım kocam değil misin masumca öpmenin nesi ayıp gören olursa da ona ayıp bakmasın evimin içine. Bana ne yani. Haksız mıyım? Bilmiyorum ben mi garibim?
Dışarıda elini tutasım geliyor bazen "koluma gir ne o öyle liseli ergenler gibi" diyor. Elini omzuma atmayı daha çok tercih ediyor.
Az önce işe gidecek gelmiş yanağımdan öpmeye çalışıyor ben de dudağından öptüm yine bana diyor ki "la perde açık kapı açık. Bana ne lan bana ne diyesim geldi.
Sizce bana olan duyguları azalmış olabilir mi?
Ben bazen otoparkta falan arabadan cikmadan opuyorum esim gulerek dur bak biri gorecek diyor. Alyansimi gosteriyorum. Isteyene evlilik cuzdanim var diyorum. Belki esiniz cekingendir veya temasi sevmiyordur cidden kiriliyorum deseniz yapmaz gini geliyor
Ne buyuk bir marifet. Hiç demiyorsunuz "kimin hesap sormaya hakki var?" Ha halka acik alanda öpüşmek problemse evliye de problemdir evinde öp o zaman derler.
Evlilik cuzdani alyans gosterecekmiş...
Vallahi ya..
Yani evli olunca sokakta öpmek serbestmiş, ama bekar öpemezmiş.
Bir imza ne mucizeymiş meğer.
Evli de öper, bekar da.
Kaç insan gördük sokağın ortasında öpüşen ama kimseye saygısızlık yapmadık, herkes özgür. Haddimiz mi karışmak?
En fazla görüp kafamızı çevirmişizdir.
Keşke böyle düşünseler de, cüzdan çıkarmak gibi tuhaf düşüncelere kalmasalar.
Öpmek kötü bir şey sanki.
Öpüşene kötü gözle bakarlar, sokakta eşini dövene ses çıkarmazlar, ilginçtir ki.
5 bucuk yillik evliyim eşimi bekarken de optum, evliyken de...
Aklima "biri gorurse" cuzdan cikaririm diye birsey hic gelmedi.
Kocam ben onu öperken bu cümleyi kursa libidom yere çakılırdı. La ne ya? Kızmayın ama eşiniz bir kadınla konuşmayı bilmiyor ve terbiyesiz. "hayatım perdeyi kapatır mısın?" cümlesini kullanmak bu kadar mı zor?dur la perde açık
E tamam problem yok o halde.Yok perde kapalıyken hiçbir sorunumuz yok öpecek ya mesela önce gider perdeyi kapatır. Yatak odamızda milim açıklık olmayacak güneşlik kapanmadan hayatta olmaz o iş.
Aslında mesele perdeye takılıp öpmek istememesi değil. Ben de sevmem önce kapatırım perdeyi ama kendisi geldi öpmeye bende unuttum perdenin açık olduğunu. "perde kapı açık la" gibi rencide edici bir üslup yerine "perde açık kuzum" deyip perdeyi kapatıp gelebilir yanıma. Ama azarlayıcı tarzda konuşunca üzülüyorum. Azarlayıcı tarzda konuşunca acaba dudaktan öpmek istemiyor da perdeyi mi bahane ediyor diyorum. Ya da yakın çevrede beğendiği biri var da onun görmesinden mi çekinip azarlıyor beni diyorum. Güvenimi sarsacak birşey hiç yapmasa daEl erkek bu sonuçta ve kk daki konuları okudukça daha bir paranoyak oluyorum ille aklıma böyle şeyler de geliyor.E çok normal adam mahremiyet istiyor. Ev onun en rahat ettiği yer.
Bizim mutfak penceresi de karsi blokları görür ve ben yemek yaparken eşim gelir arkadan sarılır öper yanagimdan vs ben ona rağmen fazla öpme balkonda insanlar var derim.
Neden insanlar benim öpüştüğümu görsün ki evli olsak ne sevgili olsak ne yani benim özelim benim özel alanim.
O nedenle ben eşinize hak verdim adam haklı yani elin adamı belki görecek sizi uzaktan kafasında fantezi kuracak falan ne gerek var ki buna ?
Alıştım malesef bu konuşma tarzı biraz bulaşıcı artık ben de lan diyorum.Kocam ben onu öperken bu cümleyi kursa libidom yere çakılırdı. La ne ya? Kızmayın ama eşiniz bir kadınla konuşmayı bilmiyor ve terbiyesiz. "hayatım perdeyi kapatır mısın?" cümlesini kullanmak bu kadar mı zor?
Mahremiyete ben de önem veriyorum ama perde açıksa "la perde açık napıyon" diyerek de azarlamam. Masumca gelmiş öpmek istemiş, azarlamam mı lazım perde açık diye. Aslında benim takıldığım şey bu. Çok umursuyorsa bekle canım desin perdeyi kapatsın gelsin yanima. Çok mu zor bu.Adam mahremiyetine önem veriyor belli ki. Bunu nasil size olan sevgisinin azalmasına bağladınız anlam veremedim doğrusu.
Zorla dert yaratacaksınız kendinize.
Ben duygusal hislerle öpmek isterken onun "la dur" demesi bir daha öpmeme isteği uyandırıyor bende ama.Ay sanki ben yazmışım kız
El ele gezelim isteyince ya o ne ergen miyiz koluma gir der.
Perdeyi kapat der.
İşe giderken bende bazen sırnaşırım la dur şimdi biri çıkar der
Ankaralı eşimde.
Ama ben hiç beğenmiyor algısına kapılmadım.
İlk günden böyle.
Demek hassas o konuda.
Yani sorun bile etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?