Dışarıdan görürlermiş miş...🙄

E çok normal adam mahremiyet istiyor. Ev onun en rahat ettiği yer.
Bizim mutfak penceresi de karsi blokları görür ve ben yemek yaparken eşim gelir arkadan sarılır öper yanagimdan vs ben ona rağmen fazla öpme balkonda insanlar var derim.
Neden insanlar benim öpüştüğümu görsün ki evli olsak ne sevgili olsak ne yani benim özelim benim özel alanim.
O nedenle ben eşinize hak verdim adam haklı yani elin adamı belki görecek sizi uzaktan kafasında fantezi kuracak falan ne gerek var ki buna ?

Yedigimiz ictigimiz hicbisey dogal degil, hava temiz degil bu yuzden dogurganlik, bebek sagligi elbette etkileniyor diger yillara göre oranlar düşüyor ama henüz normal dogan cocuga "mucize cocuk" diyecek durumda da degiliz.

Bir cocugun saglikli doğmasi sadece kadinin marifeti degil oyle olsa hangi anne cocugu sagliksiz olsun ister, saglikliysa otur şükret yani.
Aynanin karsisina gecip "mucize yarattim ben" diyecekmişmiş. Sacma sapan seyler...
Üremek insan yaratmak oldu iyice abarttilar

Perdeler kapalıyken öpüyorsa, sevişiyorsa bence sorun yok. Bazı erkekler bu konuda cok takıntılı oluyorlar.
Sizde perdeleri kapatın :)

Hayır azalmamştır ama demekki eşinizin yapısı böyle bence çokta üstüne gitmeyin ters tepebilir

Ben bazen otoparkta falan arabadan cikmadan opuyorum esim gulerek dur bak biri gorecek diyor. Alyansimi gosteriyorum. Isteyene evlilik cuzdanim var diyorum. Belki esiniz cekingendir veya temasi sevmiyordur cidden kiriliyorum deseniz yapmaz gini geliyor

Ne buyuk bir marifet. Hiç demiyorsunuz "kimin hesap sormaya hakki var?" Ha halka acik alanda öpüşmek problemse evliye de problemdir evinde öp o zaman derler.
Evlilik cuzdani alyans gosterecekmiş...

Ne buyuk bir marifet. Hiç demiyorsunuz "kimin hesap sormaya hakki var?" Ha halka acik alanda öpüşmek problemse evliye de problemdir evinde öp o zaman derler.
Evlilik cuzdani alyans gosterecekmiş...

Vallahi ya..
Yani evli olunca sokakta öpmek serbestmiş, ama bekar öpemezmiş.
Bir imza ne mucizeymiş meğer.
Evli de öper, bekar da.
Kaç insan gördük sokağın ortasında öpüşen ama kimseye saygısızlık yapmadık, herkes özgür. Haddimiz mi karışmak?
En fazla görüp kafamızı çevirmişizdir.

Keşke böyle düşünseler de, cüzdan çıkarmak gibi tuhaf düşüncelere kalmasalar.
Öpmek kötü bir şey sanki.

Öpüşene kötü gözle bakarlar, sokakta eşini dövene ses çıkarmazlar, ilginçtir ki.

Son düzenleme:

5 bucuk yillik evliyim eşimi bekarken de optum, evliyken de...
Aklima "biri gorurse" cuzdan cikaririm diye birsey hic gelmedi.

Ufak bir öpücükten bir şey olmaz diye düşünseniz de eşiniz onu mahremiyetiniz olarak gördüğünden sorun olarak görüyor.
Perdeyi kapattığınız da sorun yaşamadığınızı söylemissiniz.Kendi sorununuzu aslında kendiniz cevaplamışsınız.
Ben sizi ve eşinizi tanimiyorum ama artik eşinizin tayt giydiğinizde sizin oranızı buranızı mıncıkladığını perdeler kapalıyken size yapıştığını yine aynı şekilde sapık gibi peşinizde dolaştığını öğrendim.Gerek var mıydı bu ayrıntılara ?
Belki de eşiniz o yüzden rahatsız oluyordur.

dur la perde açık
Kocam ben onu öperken bu cümleyi kursa libidom yere çakılırdı. La ne ya? Kızmayın ama eşiniz bir kadınla konuşmayı bilmiyor ve terbiyesiz. "hayatım perdeyi kapatır mısın?" cümlesini kullanmak bu kadar mı zor?

Adam mahremiyetine önem veriyor belli ki. Bunu nasil size olan sevgisinin azalmasına bağladınız anlam veremedim doğrusu.
Zorla dert yaratacaksınız kendinize.

Benım esımde soylenır hep kapalı perdenın onunde dahı oturamayız beraber evımız 1.kat golgemız cıkıyomus sankı napıyosak

Aslında mesele perdeye takılıp öpmek istememesi değil. Ben de sevmem önce kapatırım perdeyi ama kendisi geldi öpmeye bende unuttum perdenin açık olduğunu. "perde kapı açık la" gibi rencide edici bir üslup yerine "perde açık kuzum" deyip perdeyi kapatıp gelebilir yanıma. Ama azarlayıcı tarzda konuşunca üzülüyorum. Azarlayıcı tarzda konuşunca acaba dudaktan öpmek istemiyor da perdeyi mi bahane ediyor diyorum. Ya da yakın çevrede beğendiği biri var da onun görmesinden mi çekinip azarlıyor beni diyorum. Güvenimi sarsacak birşey hiç yapmasa daEl erkek bu sonuçta ve kk daki konuları okudukça daha bir paranoyak oluyorum ille aklıma böyle şeyler de geliyor.
İnsanlık hali arada perdenin açık olduğunu unutabilirim kabaca azarlamak yerine güzellikle perdenin açık olduğunu hatırlatabilir. Ki ben ciddi unutkanlık problemi olan biriyim elimden geldiğince ben de dikkat ediyorum ama olabiliyor işte napayim azarlanmam mı lazım illa.
Unutup öpersem arada o da biraz mazur görsün.

Alıştım malesef bu konuşma tarzı biraz bulaşıcı artık ben de lan diyorum.

Adam mahremiyetine önem veriyor belli ki. Bunu nasil size olan sevgisinin azalmasına bağladınız anlam veremedim doğrusu.
Zorla dert yaratacaksınız kendinize.
Mahremiyete ben de önem veriyorum ama perde açıksa "la perde açık napıyon" diyerek de azarlamam. Masumca gelmiş öpmek istemiş, azarlamam mı lazım perde açık diye. Aslında benim takıldığım şey bu. Çok umursuyorsa bekle canım desin perdeyi kapatsın gelsin yanima. Çok mu zor bu.

Ay sanki ben yazmışım kız
El ele gezelim isteyince ya o ne ergen miyiz koluma gir der.
Perdeyi kapat der.
İşe giderken bende bazen sırnaşırım la dur şimdi biri çıkar der
Ankaralı eşimde.
Ama ben hiç beğenmiyor algısına kapılmadım.

İlk günden böyle.
Demek hassas o konuda.
Yani sorun bile etme.

Ben duygusal hislerle öpmek isterken onun "la dur" demesi bir daha öpmeme isteği uyandırıyor bende ama.
Bari kibarca uyarsın. Azarlayınca cidden moralim bozuluyor perdeyi bahane ediyormuş gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…