dişi nasil olunur ?

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
Kizlaarr benim sorunum bu evet..
Sevgilime karsi ya erkek cocugu gibiyim yada cok abarti minnos gibiyim..ama dişi olamiyorum...
Boyle bilerek yapmıyorum ruhumda yok sanirim..
Mesela fanatik gs taraftariyim ve benimle dalga gectiginde
" ne olmus olum biz sizi yenmemismiydik" fln oluyorum..
Yada sevgisini gösterdiğinde simarik bi kiz cocuhu gibi oluyorum...

Ve ben boyle oldukça o beni boyle sevdi biliyorhm ama sanki benim agirligim olmuyo iliskide..

Siz napiyosunuz iliskide yada ben boyle bi kasini kaldirip bakislariyla erkegi yola getiren bi hatun olabilir miyim bu saatten sonra (

Edit: bu arada yasiniz kac diye soran olursa o 26 ben 22 ..

bunu bilerek mi yapıyorsun?
Bazı insanlar şirin ve çocuksu görünmek için özellikle böyle davranır.
Kaşını kaldırıp da erkeği yola getirdğini sanan kadın da aldanır bu arada..
Kaş kaldırmayla erkek terbiye edilmez.

Kas kaldirmak bi orneklemeydi tam.olarak anlatamadim kendimi..
Hayir bilerek yapmiyorum asla..ruhum boyle..
Demek istediigm asil bi bayan olmak istiyorum diyim sozumun degeri olsun mesela vardir ya oyle bayanlar..
Sozumun degeri var tabiyki ama biaey dedigim zaman oda cocuksu davraninca gecistiriyo beni..ooff anlatamiyorum haa..

BENDE çok kırılgan biriyim hemen ağlarım falan ama evlendikten sonra eşimin ailesiyle sodunlar beni canavar dönüştürdü eşim ben seni böle bilmiyodum dedi.
demekki nasıl seviliyosak öle devam. o rahatsız olduğu konuları anlıtır zaten sana.

Şimdi daha anlaşılır oldu.Çocuksu davrandığın için sözünün bir kıymeti kalmıyor,ağırlığın olmuyor dimi?
Umarım doğru anladım

Kontrollu olmayı sevemiyorum ben o bana yapmacık geliyor
bence böyle devam et bana çok tatlı geldiniz
kocam bana arada bir hacı diyor benim çok hoşuma gidiyor=)

İnsanın içinde olacak o, yapmacık olursa basit durur itici durur.
Bu insanın içinden gelmeli,dış görünüşüne dikkat et bakımlı ol üslubunu da kontrol altına almaya çalış.

Haklisiniz ama iste ne biliyim ruhum cok cocuksu...
Konusma tarzi olarak degil sadece mutlu olduklarim cok cocuksu..cicekten hoslanmam mesela ama cikolata alip gelmisse cok mutlu olruum..
Yada boyle maclara gidip holigan gibi bagirmak isterim goturur beni kontrol edemez..
Farkettimde dengesiz misim ben aslinda..

bazı erkekler bu tip kadınları seviyo ve sexi buluyo bence hiiiç değişmeye çabalama eşin memnunsa eğer sen değişmeye kalktıkça öz benliğinde gider değişmek istediğin gibide olamazsın arafda bişi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…