dişi nasil olunur ?

İnsanın içinde bir çocuk daima olmalı zaten o kötü bir şey değil ki, ondan rahatsız olma lütfen. Şirin ve sevimli görünüyorsan da o da yapıyla alakalı işte. Ben de tam tersiyim istesem de sevimli olamıyorum.

Duş al, gecelik giyin, parfüm sık

Şaka bir yana bazı erkekler çok dişi kadınlardan hoşlanmazlar. ( misal benim bey)
O yüzden seni böyle sevmişse böyle kal, dişi olcam diye maymun olup kaçırma adamı.

İçinden Nasil geliyosa,nasıl mutlu oluyosan öyle davran. Herkes kendisi oldugunda güzeldir bence

oğlum falan demen gerçekten itici.
Hani kendini değiştir demiyorum ama ben bir bayan olarak maskülen tipleri sevmem. Seda Sayan mesala, inanılmaz itici gelir bana.
Bence bu senin tarzın biraz, çocukluktan gelme bir durum. Ama biraz çeki düzen verebilirsin kendine. Uslubuna dikkat ederek en azından.

Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin.
Sadece oğlum deme..gerisi normal gorundu bana..bende maç izler yorum yaparım..bunda erkeksı bı hal yok

Nasılsan öyle ol, o seni böyle sevmiş değişmene gerek yok. Zaten yeri geldiğinde cilveli de olabilirsin. Öyle hiç alaksız bi konuda cilveli cevaplar vermek komik olur zaten Akışına bırak...

Neden degismek istiyorsun ki, minnos hanimlar da gayet guzel idare ediyor iliskilerini.

Bu insanın içinden gelmeli,dış görünüşüne dikkat et bakımlı ol üslubunu da kontrol altına almaya çalış.

İnsanın içinde olacak o, yapmacık olursa basit durur itici durur.

Biraz dikkat edersen değişirsin gibime geliyor lakin sevdiceğin bundan şikayetçi değilse sorun yok.

değişmeye kalkarsan sen olmazsın ki sadece taklit edersin o da bir yerde tıkanır.

sahtelikten öteye gitmez o yüzden oldugun gibi ol

sen kendin ol yeter.. seni bu yüzden seviyor zaten

Haklisiniz kizlar..o beni boyle seviyor..
Ama bazen cocukmusun sen ya niye agladin simdi diyor..
Sen bana bunu yaptin dedigimde dehsete dusuyor..
Ama ben cok takiyorum cocuk gibi ya bi git agliycam sanane fln diyorum...
Ama iste kasitli degil ..
Anlamiyo beni bazen..
Boyle erkeksi konusuncada bazen el ense yapti bi kere tosunum benim.maasallah fln..
Ya boyle yapmasina ben firsat veriyorum aslinda ama ben nasil davranirsam oda oyle davraniyo haliyle..
Bende istiyorum ki soyle bi titresem kendime gelsem ..cunku bazen ciddi bisey soylesem de kiyamam sana fln diye gecistiriyo anlamak istemiyo adam ciddi oldugumu..

yaw iyi de seni öyle sevmiş adam öyle de dişi bulmuş ki sevgilisiniz:)) ne gerek var değişmeye şimdi?

Ya iki abiyle buyudjm kuzenlerde hep erkekti..
Onlarla sokakta mac yapardim..
Onlar biseye argo cvp verse ozenirdim..
Mahalleden kizlar sindi bebeklerini kundak yapip oynarken benim tek minnos oyuncuhum iri bi panda ayiydk bende onu yapmaya calisirdim dusunun..
Iste boyle buyuyunce degistiremedim bazi seyleri..

Niye ama maskülen yapıda olup çok çekici kadnlar da var mesela :burcu esmersoy..

çocukken nasıldın sen?
Sadece yorum benimki doğru olmayabilir.
Eski sisteme göre ilk okul bitimi orta okul başlangıcı gibi sınıfta fazla kız arkadaşının olmaması belki yer edinememe, belki popülarite sorunu seni biraz erkeklerle zaman geçirmeye ve özentiye itmiş olabilir.

O tam maskülen değil bence.
Bir tarafı dişi onun. en azından fiziki falan. Yani Seda Sayan tam uç bir örnek bunun için.
Ayrıca Burcu Esmersoy da tv bence kabak tadı verenlerden.
hareketleri konuşması tarzı maskülen
tabi kıyafet fizik feminen....

Yok cok kiz arkadasim vardi populerde sayilirdim..sorun ailede iki abi ve erkek kuzenlerle buyudum..

O tam maskülen değil bence.
Bir tarafı dişi onun. en azından fiziki falan. Yani Seda Sayan tam uç bir örnek bunun için.
Ayrıca Burcu Esmersoy da tv bence kabak tadı verenlerden.
kesinlikle burcu esmersoy tam bi dişi.onun neresi maskülen

erkek arkadaşınız sizin bu hallerinizden şikayet ediyor mu?yoksa siz mi rahatsızsınız kendinizden.belki de o bu halinizden memnundur.dişi diye tabir ettiğin tavırlardan hoşlanmıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…