- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Haklisiniz ama iste ne biliyim ruhum cok cocuksu...
Konusma tarzi olarak degil sadece mutlu olduklarim cok cocuksu..cicekten hoslanmam mesela ama cikolata alip gelmisse cok mutlu olruum..
Yada boyle maclara gidip holigan gibi bagirmak isterim goturur beni kontrol edemez..
Farkettimde dengesiz misim ben aslinda..
olduğu gibi olsun olmasına da o erkek gibi konuşma tarzını kontrol altına alsa iyi olur.
oğlum falan demen gerçekten itici.Kas kaldirmak bi orneklemeydi tam.olarak anlatamadim kendimi..
Hayir bilerek yapmiyorum asla..ruhum boyle..
Demek istediigm asil bi bayan olmak istiyorum diyim sozumun degeri olsun mesela vardir ya oyle bayanlar..
Sozumun degeri var tabiyki ama biaey dedigim zaman oda cocuksu davraninca gecistiriyo beni..ooff anlatamiyorum haa..
Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin.
Sadece oğlum deme..gerisi normal gorundu bana..bende maç izler yorum yaparım..bunda erkeksı bı hal yok
Nasılsan öyle ol, o seni böyle sevmiş değişmene gerek yok. Zaten yeri geldiğinde cilveli de olabilirsin. Öyle hiç alaksız bi konuda cilveli cevaplar vermek komik olur zatenAkışına bırak...
Neden degismek istiyorsun ki, minnos hanimlar da gayet guzel idare ediyor iliskilerini.
Bu insanın içinden gelmeli,dış görünüşüne dikkat et bakımlı ol üslubunu da kontrol altına almaya çalış.
İnsanın içinde olacak o, yapmacık olursa basit durur itici durur.
Biraz dikkat edersen değişirsin gibime geliyor lakin sevdiceğin bundan şikayetçi değilse sorun yok.
değişmeye kalkarsan sen olmazsın ki sadece taklit edersin o da bir yerde tıkanır.
sahtelikten öteye gitmez o yüzden oldugun gibi ol
bazı erkekler bu tip kadınları seviyo ve sexi buluyo bence hiiiç değişmeye çabalama eşin memnunsa eğer sen değişmeye kalktıkça öz benliğinde gider değişmek istediğin gibide olamazsın arafda bişi olursun
sen kendin ol yeter.. seni bu yüzden seviyor zaten
Haklisiniz kizlar..o beni boyle seviyor..Duş al, gecelik giyin, parfüm sık
Şaka bir yana bazı erkekler çok dişi kadınlardan hoşlanmazlar. ( misal benim bey)
O yüzden seni böyle sevmişse böyle kal, dişi olcam diye maymun olup kaçırma adamı.
Ya iki abiyle buyudjm kuzenlerde hep erkekti..oğlum falan demen gerçekten itici.
Hani kendini değiştir demiyorum ama ben bir bayan olarak maskülen tipleri sevmem. Seda Sayan mesala, inanılmaz itici gelir bana.
Bence bu senin tarzın biraz, çocukluktan gelme bir durum. Ama biraz çeki düzen verebilirsin kendine. Uslubuna dikkat ederek en azından.
yaw iyi de seni öyle sevmiş adam öyle de dişi bulmuş ki sevgilisiniz:)) ne gerek var değişmeye şimdi?
çocukken nasıldın sen?Haklisiniz kizlar..o beni boyle seviyor..
Ama bazen cocukmusun sen ya niye agladin simdi diyor..
Sen bana bunu yaptin dedigimde dehsete dusuyor..
Ama ben cok takiyorum cocuk gibi ya bi git agliycam sanane fln diyorum...
Ama iste kasitli degil ..
Anlamiyo beni bazen..
Boyle erkeksi konusuncada bazen el ense yapti bi kere tosunum benim.maasallah fln..
Ya boyle yapmasina ben firsat veriyorum aslinda ama ben nasil davranirsam oda oyle davraniyo haliyle..
Bende istiyorum ki soyle bi titresem kendime gelsem ..cunku bazen ciddi bisey soylesem de kiyamam sana fln diye gecistiriyo anlamak istemiyo adam ciddi oldugumu..
O tam maskülen değil bence.Niye ama maskülen yapıda olup çok çekici kadnlar da var mesela :burcu esmersoy..
Sorun maskülen ya da feminen olmak değil bence, konu sahibi çocuksu olmaktan yakınıyor. Ciddi olmak istiyor anladığım kadarıyla.Niye ama maskülen yapıda olup çok çekici kadnlar da var mesela :burcu esmersoy..
hareketleri konuşması tarzı maskülenO tam maskülen değil bence.
Bir tarafı dişi onun. en azından fiziki falan. Yani Seda Sayan tam uç bir örnek bunun için.
Ayrıca Burcu Esmersoy da tv bence kabak tadı verenlerden.
Yok cok kiz arkadasim vardi populerde sayilirdim..sorun ailede iki abi ve erkek kuzenlerle buyudum..çocukken nasıldın sen?
Sadece yorum benimki doğru olmayabilir.
Eski sisteme göre ilk okul bitimi orta okul başlangıcı gibi sınıfta fazla kız arkadaşının olmaması belki yer edinememe, belki popülarite sorunu seni biraz erkeklerle zaman geçirmeye ve özentiye itmiş olabilir.
kesinlikle burcu esmersoy tam bi dişi.onun neresi maskülenO tam maskülen değil bence.
Bir tarafı dişi onun. en azından fiziki falan. Yani Seda Sayan tam uç bir örnek bunun için.
Ayrıca Burcu Esmersoy da tv bence kabak tadı verenlerden.
Kizlaarr benim sorunum bu evet..
Sevgilime karsi ya erkek cocugu gibiyim yada cok abarti minnos gibiyim..ama dişi olamiyorum...
Boyle bilerek yapmıyorum ruhumda yok sanirim..
Mesela fanatik gs taraftariyim ve benimle dalga gectiginde
" ne olmus olum biz sizi yenmemismiydik" fln oluyorum..
Yada sevgisini gösterdiğinde simarik bi kiz cocuhu gibi oluyorum...
Ve ben boyle oldukça o beni boyle sevdi biliyorhm ama sanki benim agirligim olmuyo iliskide..
Siz napiyosunuz iliskide yada ben boyle bi kasini kaldirip bakislariyla erkegi yola getiren bi hatun olabilir miyim bu saatten sonra(
Edit: bu arada yasiniz kac diye soran olursa o 26 ben 22 ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?