dişi nasil olunur ?

erkek arkadaşınız sizin bu hallerinizden şikayet ediyor mu?yoksa siz mi rahatsızsınız kendinizden.belki de o bu halinizden memnundur.dişi diye tabir ettiğin tavırlardan hoşlanmıyordur.
Yani soyle davranma ben rahatsizim demedi hic..
Ama biraz degismeme karsi cikcagini sanmam..
Ben boyle minnos seviyorum tavrida yok yada erkeksi..
Zaten ortasini bulsam sorun kalmiycak.

İnsan nasılsa öyledir değişmez ki sadece kontrol altına alabilir kendini onuda olum demeyerek başlayabilirsiniz onun yerine aşkım bitanem kelimelerini sık kullanmaya çalışın ağız alışacaktır o şekilde devam edecektir :)İşve cilve ya da resmi durmak bunlar yapı meselesi insan taklit edebilir sadece o da yapmacık içten olmaz

Konuyu görünce aklıma geldi dün ben bilmem eşim bilirde bir bayan vardı inanılmaz çocuksu konuşmaları falan bana sorarsan iticiydi ama eşi ne derse yapıyormuş seviyormuş hoşlaşıyormuş hatta gecenin 3ünde o istedi diye kuyumcu bile aramış böyle olupta sözünü dinletirende var yani :) Mesela ben gecenin üçünde hadi kalk kuyumcu arayalım desem sen iyice şaşırdın kendini derdi bana ama yaptıran var mı var :)

önce giyim kuşamla olur bir kaç leoparlı parça al bak baklım dişi oluyormusun olmuyormusun

yani yanlız erkeler değil ben bile bayılıyorum..tam bi kadın : P
ya benim de gıcık olduğum bizler okuyoruz ediyoruz canımız çıkıyor. Bir ev bir araba yanında basit şeyler için bir ömür harcıyoruz. Onlar bir çoğu okumamış hele kimdi o Güzide Duran ilk okul mezunu asla küçümsemiyorum ama kazandıkları paralar ortada..Geçen yıl üni sınavında Demet Akalın inst yazmış: çok kasmayın ben üni okumadım ama Demet Akalın oldum.

Oğlum lafını kullanma bence. Diğer taraftan maç muhabbetin veya arada ilgi gösterince şımarman çok normal. Ben de yapıyorum eşimle ve herkesle.

Ben de dışarıdan sert görünürüm. Hala zaman zaman bu huyumdan kendim de rahatsız olurum.
Ama evlenince istediğim zaman feminen olabildiğimi farkettim.
Bilmen anlatabildim mi?

Gecenin 3 ünde kuyumcudan bir şey isteyen kadının da ne kadar normal olduğu ayrı bir konu olarak derince tartışılır. O saatte açık kuyumcu bulabileceğini düşünen erkeğin de onun kapağı olduğu çok belli.

Ben anladim ne demek istedigini ama karakterinde yoksa zor olur bide erkege gorede degisebilir bazen bende cocuksu davranirim vs ama ciddi bisey varsa direk durus bakis ses tonu herseyin modu degisir bende bu degisimi farkedince anlar baya ciddi durum var biseyden rahatsizim vsvs

Kadın normal olmadığını kabul ediyor zaten ama eşi onu böyle sevmiş kabullenmiş o saatte gerçekten kalkıp araması bana çok çok saçma geldi zaten sadece kadın değil eşi de öyle.. Sunucu az dalga geçmedi kadınla :)

orası doğru tabi..güzide duran nerelerde sahi

komik sadece komik.
Valla milletin gündüz işi yok herhalde. Gece macera yapıp akşama kadar uyuyorlar galiba.
İşte işi bilmek lazım. ben hamileyken bile aşerdiğim bir şey için gece yarın bakarız derdim.
Hiç de çatlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…