- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Bir O bir Ivana Sert,Özge Ulusoy, Ece Erken.. Bir iki tane daha var böyle artık ekranda görmek istemediğim tip.hareketleri konuşması tarzı maskülen
tabi kıyafet fizik feminen....
irkekler bayılıyor dimikesinlikle burcu esmersoy tam bi dişi.onun neresi maskülen
Yani soyle davranma ben rahatsizim demedi hic..erkek arkadaşınız sizin bu hallerinizden şikayet ediyor mu?yoksa siz mi rahatsızsınız kendinizden.belki de o bu halinizden memnundur.dişi diye tabir ettiğin tavırlardan hoşlanmıyordur.
yani yanlız erkeler değil ben bile bayılıyorum..tam bi kadın : Pirkekler bayılıyor dimi
Bence ekrana çıktığında ekran ayarlariyla oynanmış gibi oluyor...yani yanlız erkeler değil ben bile bayılıyorum..tam bi kadın : P
ya benim de gıcık olduğum bizler okuyoruz ediyoruz canımız çıkıyor. Bir ev bir araba yanında basit şeyler için bir ömür harcıyoruz. Onlar bir çoğu okumamış hele kimdi o Güzide Duran ilk okul mezunu asla küçümsemiyorum ama kazandıkları paralar ortada..Geçen yıl üni sınavında Demet Akalın inst yazmış: çok kasmayın ben üni okumadım ama Demet Akalın oldum.yani yanlız erkeler değil ben bile bayılıyorum..tam bi kadın : P
Gecenin 3 ünde kuyumcudan bir şey isteyen kadının da ne kadar normal olduğu ayrı bir konu olarak derince tartışılır. O saatte açık kuyumcu bulabileceğini düşünen erkeğin de onun kapağı olduğu çok belli.Konuyu görünce aklıma geldi dün ben bilmem eşim bilirde bir bayan vardı inanılmaz çocuksu konuşmaları falan bana sorarsan iticiydi ama eşi ne derse yapıyormuş seviyormuş hoşlaşıyormuş hatta gecenin 3ünde o istedi diye kuyumcu bile aramış böyle olupta sözünü dinletirende var yani :) Mesela ben gecenin üçünde hadi kalk kuyumcu arayalım desem sen iyice şaşırdın kendini derdi banaama yaptıran var mı var :)
Ben anladim ne demek istedigini ama karakterinde yoksa zor olur bide erkege gorede degisebilir bazen bende cocuksu davranirim vs ama ciddi bisey varsa direk durus bakis ses tonu herseyin modu degisir bende bu degisimi farkedince anlar baya ciddi durum var biseyden rahatsizim vsvsKas kaldirmak bi orneklemeydi tam.olarak anlatamadim kendimi..
Hayir bilerek yapmiyorum asla..ruhum boyle..
Demek istediigm asil bi bayan olmak istiyorum diyim sozumun degeri olsun mesela vardir ya oyle bayanlar..
Sozumun degeri var tabiyki ama biaey dedigim zaman oda cocuksu davraninca gecistiriyo beni..ooff anlatamiyorum haa..
Leopar taşınaması zor bir kıyafettir.önce giyim kuşamla olurbir kaç leoparlı parça al bak baklım dişi oluyormusun olmuyormusun
22 yaşa leoparlar pek gitmez gibiönce giyim kuşamla olurbir kaç leoparlı parça al bak baklım dişi oluyormusun olmuyormusun
Kadın normal olmadığını kabul ediyor zaten ama eşi onu böyle sevmiş kabullenmiş o saatte gerçekten kalkıp araması bana çok çok saçma geldi zaten sadece kadın değil eşi de öyle.. Sunucu az dalga geçmedi kadınla :)Gecenin 3 ünde kuyumcudan bir şey isteyen kadının da ne kadar normal olduğu ayrı bir konu olarak derince tartışılır. O saatte açık kuyumcu bulabileceğini düşünen erkeğin de onun kapağı olduğu çok belli.
orası doğru tabi..güzide duran nerelerde sahiya benim de gıcık olduğum bizler okuyoruz ediyoruz canımız çıkıyor. Bir ev bir araba yanında basit şeyler için bir ömür harcıyoruz. Onlar bir çoğu okumamış hele kimdi o Güzide Duran ilk okul mezunu asla küçümsemiyorum ama kazandıkları paralar ortada..Geçen yıl üni sınavında Demet Akalın inst yazmış: çok kasmayın ben üni okumadım ama Demet Akalın oldum.
komik sadece komik.Kadın normal olmadığını kabul ediyor zaten ama eşi onu böyle sevmiş kabullenmiş o saatte gerçekten kalkıp araması bana çok çok saçma geldi zaten sadece kadın değil eşi de öyle.. Sunucu az dalga geçmedi kadınla :)
nerde olsun ikinci doğurmuş zengin kocasının parasıyla geziyor cicim.orası doğru tabi..güzide duran nerelerde sahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?