Sosyal ilişkilerim çok sallantıda ama genel olarak karşı cins arkadaşlarım var, bir de normalde hiç kullanmadığım olum ya da lan tarzi kelimeleri kullaniyorum ve ses tonum cok baskin ve kalın çıkıyor. Daha önce bu kadar belirgin olmasa bile herkes bu konuda eril olduğumu söylüyorduBiraz kendinden örnekler verebilir misin? Neler neler yapıyorsun mesela gün icinde hangi kelimeleri sıklıkla kullanıyorsun veyahutta sosyal ilişkilerindeki iletisim nasıl? Biraz detaylandırır mısın merak ettim?
genel bir sosyal medya algisi olabilir ama benim konuşma ağzım da değişti kendimi o yüzden kötü hissediyorumsafsata bunlar, ablacım.
Bu maskulenlik erillikle ilgisi yokSosyal ilişkilerim çok sallantıda ama genel olarak karşı cins arkadaşlarım var, bir de normalde hiç kullanmadığım olum ya da lan tarzi kelimeleri kullaniyorum ve ses tonum cok baskin ve kalın çıkıyor. Daha önce bu kadar belirgin olmasa bile herkes bu konuda eril olduğumu söylüyordu
genel bir sosyal medya algisi olabilir ama benim konuşma ağzım da değişti kendimi o yüzden kötü hissediyorum
Benimde bütün arkadaslarım karsı cins. Kadın cok nadir. Asırı kaba saba olum, lan, abi, hacı kelimeleri kullanırım. Bunların disil/eril enerji ile alakası oldugunu sanmıyorum cünkü cogu arkadaşım bunları kullanmama ragmen cok disil oldugumu söylerler tamamen sanki dogustan gelen bir enerjisel bisey olduğunu düşünüyorum.Sosyal ilişkilerim çok sallantıda ama genel olarak karşı cins arkadaşlarım var, bir de normalde hiç kullanmadığım olum ya da lan tarzi kelimeleri kullaniyorum ve ses tonum cok baskin ve kalın çıkıyor. Daha önce bu kadar belirgin olmasa bile herkes bu konuda eril olduğumu söylüyordu
Erkek arkadasim yerine göre cilve yaptığımı söylüyor ama ben biraz arttirmak istiyorumBu tarz şeylerin insanın içinden gelen şeyler olduğunu düşünüyorum. Yani yapıyla alakalı. Kimse dışardan tavsiye ve çalışmayla daha cilveli olmuyor bence
Normalde kullanmadigim kelimelerdi son dört aydır bulunduğum ortamlar etkiledi. sanırım yapımda disillik yokmus ne yapalimBenimde bütün arkadaslarım karsı cins. Kadın cok nadir. Asırı kaba saba olum, lan, abi, hacı kelimeleri kullanırım. Bunların disil/eril enerji ile alakası oldugunu sanmıyorum cünkü cogu arkadaşım bunları kullanmama ragmen cok disil oldugumu söylerler tamamen sanki dogustan gelen bir enerjisel bisey olduğunu düşünüyorum.
Kendin hic degistiremezsin bunu. Mesela 2-3 gün dikkat etsen sonraki gün refleks olarak otomatige baglayıp yine lan diyebilirsin. Yapı meselesi.
İşte bu biraz artar sonra yine eskisi gibi olur. Sürekli şöyle olmalıyım böyle davranmalıyım baskısı da insanı yorar. Neysen osun işteErkek arkadasim yerine göre cilve yaptığımı söylüyor ama ben biraz arttirmak istiyorum
Maskulen olmak daha boyutlu bir şey birkaç kelime kullanmak maskulen olarak nitelenmez ki o zaman kadınların çoğunluğu maskulen olabilirdi, konuşmamızda yer edinen kelimler çok değişiklik gosteriyor bence yaBu maskulenlik erillikle ilgisi yok
Ben de doğuştan olduğunu düşünenlerdenim. Güzel olduğum söylenir hep ama dişi dişi bir kadın mıyım yok değilim. O aura bambaşka. Güzellikle çirkinlikle iyi giyimle vs değişmiyor. Varsa var yoksa da yok. Olduğunuz gibi sevsin sizi.Erkek arkadasim yerine göre cilve yaptığımı söylüyor ama ben biraz arttirmak istiyorum
davranislar değişir ve karakterde o zaman bu da değişen bir şey olmaliŞu dişil enerji, eril enerji kim çıkardıysa başımıza Allah onu bildiği gibi yapsın.
Konu sahibi bu tarz maalesef bu tarz şeyler siparişle alınarak yapılacak şeyler değildir. Tamamen senin karakterin ve davranışlarınla alakalı. Değiştirilebilir bence hayır.
Tamamda dişil ve eril enerji erkeksi kadınsı demek değil yanlış biliniyor çok sexi kadın kadın olanlar gayet eril enerjili oluyorMaskulen olmak daha boyutlu bir şey birkaç kelime kullanmak maskulen olarak nitelenmez ki o zaman kadınların çoğunluğu maskulen olabilirdi, konuşmamızda yer edinen kelimler çok değişiklik gosteriyor bence ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?