Dişil enerji ve kadınsı özellikleri arttırmak

teşekkür ederim yorumunuz için
Örnek vereyim . Ben spor basic giyinmeyi severim. Ayakkabılarım hep sneaker olur . Şık şıkırdım giyenleri de beğenirim. Bazılarına çok yakışıyor. Ama kendim giysem, ben, ben olmaktan çıkıyorum o zaman da. Böyle düşünün. Kendi tarzınızı ve davranış kalıplarınızı 25 yaşına dek bulacaksınız en geç.

Lan ve oğlum demeyi bırakın bir süre kontrollü konuşun bunları duyduğunuz ortamlara girmeyin.

Liseden tanıdığım bir kadınla karşılaştığımızda ‘aga’ demişti bana, şok oldum. Sanayide erkeklerle birlikte çalışıp meslek liseli erkek ağzını içselleştirmiş. 32 yaşında bir kadın olarak böyle konuşuyor olmasından ben buz gibi soğumuştum.

Sanayi olsa gene iyi . Kolej bebesi kızım arkadaşlarıyla : aga, abi , lannnn vs diye konuşuyor. Yeni neslin tarzı bu

Zaten bu kelimeleri kullanmayı birakmam iki hafta sürmez çünkü geçmişte de kendimde rahatsız olduğum konuları tespit edip degistirdigim oldu, agiz yapısı çok değişken doğulu biri olarak çok akıcı İstanbul Türkçem vardı üniversite döneminde ancak ortama adaptasyon olurken ağızda değişiyor

Makyaj yaparım ve genelde şık basic parçalar kullanıyorum hiç eşofman giyerek bir ortama girdigimi hatirlamiyorum. Genel olarak disaridan güzel alımlı olduğumu söylüyorlar ama davranislarimin eril olduğu soylemi rahatsiz ediyor. Herkes bir şey eleştirme hakkı buluyor kendisinde rahatsız edici bir durum

lise döneminde bende kullanirdim argo küfür ancak yaş aldıkça cok garip geliyor kullanan kişiden de soğuyorum ya
Kulağa hoş gelmiyor haklısınız. Ben de memnun değilim ama engelleyemiyorum. Hepsi böyle konuşuyor çünkü.

Yetiştirilme tarzınla da ilgisi var. Evdeki pozisyonun, misyonun vs daha çocukluktan geliyor bu durum.

Yani Türkiye deki bütün kadınlar maskulen yapıda dişil enerji dediğin şey çok farklı bir şey . Bunun için meditasyon falan yapılabilir veya kuvars gibi şeyler taşınabileceğini söylüyor ama bu çok farklı bir özellik ya bence sonradan olacak bir şey değiş bence ama bilemedim

Ben çoğu yorumun aksine bu gibi konularda insanın değişebileceğine inanıyorum. Çünkü sonuçta hepimiz kadınız hepimizin içinde özünde kadınlık var. Ancak üzerini örtmüş olabilirsiniz onları ortadan kaldırınca yine kadınlık çıkar ortaya. Üzerini neyle neden örttüğünüzü de siz bulacaksiniz. Güvensizlik olabiliyor mesela birçok kadın kendini koruma iç güdüsüyle erkeksi davranabiliyor. Ya da erkekliği güçle kadınlığı zayiflikla özdeşleştirdiyseniz güçlü görünmek istediğiniz için erkeksi davranıyor olabilirsiniz. Böyle bir durum varsa önce bu düşünce kalıplarını değiştirmeniz gerekir. Belki de sadece yetiştirilme tarzıdır. Ya da çevrenizde hep erkekler olduğu için istemsizce onlar gibi davraniyorsunuzdur. Öyleyse kadın arkadaşlarinizla da takılın. Biraz da gözlemci olun. Madem değişmek istiyorsunuz kadınlara has olan şeyleri kullanmakla başlayin takı toka, süs püs, etek, elbise vs. kullanmıyorsanız yavaş yavaş hayatınıza katın. Mesela hafif topuklu ayakkabı, elbise giyince istemeseniz de hareketlerinize dikkat edersiniz dan dun yürümezsiniz eteginizden dolayı oturup kalkarken dikkatli olursunuz bu size biraz nahiflik katar. He kadın vardır spor ayakkabı eşofmanla da kadınsıdır çünkü o özümsemiştir ama size biraz destek lazım. Aynanın karşısında vakit geçirin mesela kendinize iltifat edin cilt bakımı yapın. Ama kusur görmek için bakmayın aynaya, güzelliğinizi görmek için bakın. Cilveli kadınlarla ilgili olumsuz düşünceniz varsa onu değiştirin mesela. Biz kadınız ve nahif olsak da güçlüyüz bunu unutmayın.

Ne alaka çilekli . Her hafta bir kitap bitiren lgs de de Türkiye birincisi olan elit aile çocukları da olum ve lan diye konuşuyor artık.
işte onlar "çocuk" her ne kadar kitap bitirseler de hayat tecrübeleri eksik. Başlarında kavak yelleri esiyor. Belli yaşa gelmiş insanların kendilerini kontrol etme becerisi kazanmış olması gerekiyor

işte onlar "çocuk" her ne kadar kitap bitirseler de hayat tecrübeleri eksik. Başlarında kavak yelleri esiyor. Belli yaşa gelmiş insanların kendilerini kontrol etme becerisi kazanmış olması gerekiyor
Kimseye küfretmiyorlar , zorbalık yapmıyorlar , ezmiyorlar. Kankalarıyla sohbet ediyorlar. Sen danışmanlık yaptıklarını böyle eleştireceksen ergenleri yani, tek danışanın olmaz psikolog olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…