teşekkür ederim yorumunuz içinGençliğin tadını çıkarın. Kimse içinde değişmeye çalışmayın. Hatalı davranışlarınız varsa değişmeye çalışılmalı. Az cilveli olmaksa ne hata ne de kusur. Keyfinize bakın. Hayat kısa.
Erkek arkadaşın dışındakilerin cilveli olup olmamana veya kadınsı olup olmamana yorum yapmaları çok saçma ve saygısızca. Onları ilgilendiren bir konu değil.sürekli elestiri almak rahatsız hissettiriyor
demek ki bazi insanlar cok guzel rol yapiyor
Örnek vereyim . Ben spor basic giyinmeyi severim. Ayakkabılarım hep sneaker olur . Şık şıkırdım giyenleri de beğenirim. Bazılarına çok yakışıyor. Ama kendim giysem, ben, ben olmaktan çıkıyorum o zaman da. Böyle düşünün. Kendi tarzınızı ve davranış kalıplarınızı 25 yaşına dek bulacaksınız en geç.teşekkür ederim yorumunuz için
Sırt falan da çapalatıyordu o . Yok kalsın.Böyle tuzla muzla yıkanan bir abla vardı, o çok yetkili bir kişiye benziyor bu konuda
Sanayi olsa gene iyi . Kolej bebesi kızım arkadaşlarıyla : aga, abi , lannnn vs diye konuşuyor. Yeni neslin tarzı buLan ve oğlum demeyi bırakın bir süre kontrollü konuşun bunları duyduğunuz ortamlara girmeyin.
Liseden tanıdığım bir kadınla karşılaştığımızda ‘aga’ demişti bana, şok oldum. Sanayide erkeklerle birlikte çalışıp meslek liseli erkek ağzını içselleştirmiş. 32 yaşında bir kadın olarak böyle konuşuyor olmasından ben buz gibi soğumuştum.
Ergen insanların bazı argo kelimeleri kullanmasını anlayabiliyorum. 32 yaşındaki kocaman bir kadının liseli gibi konuşması çok irite etti beni.Sanayi olsa gene iyi . Kolej bebesi kızım arkadaşlarıyla : aga, abi , lannnn vs diye konuşuyor. Yeni neslin tarzı bu
lise döneminde bende kullanirdim argo küfür ancak yaş aldıkça cok garip geliyor kullanan kişiden de soğuyorum yaSanayi olsa gene iyi . Kolej bebesi kızım arkadaşlarıyla : aga, abi , lannnn vs diye konuşuyor. Yeni neslin tarzı bu
Zaten bu kelimeleri kullanmayı birakmam iki hafta sürmez çünkü geçmişte de kendimde rahatsız olduğum konuları tespit edip degistirdigim oldu, agiz yapısı çok değişken doğulu biri olarak çok akıcı İstanbul Türkçem vardı üniversite döneminde ancak ortama adaptasyon olurken ağızda değişiyorLan ve oğlum demeyi bırakın bir süre kontrollü konuşun bunları duyduğunuz ortamlara girmeyin.
Liseden tanıdığım bir kadınla karşılaştığımızda ‘aga’ demişti bana, şok oldum. Sanayide erkeklerle birlikte çalışıp meslek liseli erkek ağzını içselleştirmiş. 32 yaşında bir kadın olarak böyle konuşuyor olmasından ben buz gibi soğumuştum.
Makyaj yaparım ve genelde şık basic parçalar kullanıyorum hiç eşofman giyerek bir ortama girdigimi hatirlamiyorum. Genel olarak disaridan güzel alımlı olduğumu söylüyorlar ama davranislarimin eril olduğu soylemi rahatsiz ediyor. Herkes bir şey eleştirme hakkı buluyor kendisinde rahatsız edici bir durumÖrnek vereyim . Ben spor basic giyinmeyi severim. Ayakkabılarım hep sneaker olur . Şık şıkırdım giyenleri de beğenirim. Bazılarına çok yakışıyor. Ama kendim giysem, ben, ben olmaktan çıkıyorum o zaman da. Böyle düşünün. Kendi tarzınızı ve davranış kalıplarınızı 25 yaşına dek bulacaksınız en geç.
Kulağa hoş gelmiyor haklısınız. Ben de memnun değilim ama engelleyemiyorum. Hepsi böyle konuşuyor çünkü.lise döneminde bende kullanirdim argo küfür ancak yaş aldıkça cok garip geliyor kullanan kişiden de soğuyorum ya
Yetiştirilme tarzınla da ilgisi var. Evdeki pozisyonun, misyonun vs daha çocukluktan geliyor bu durum.Makyaj yaparım ve genelde şık basic parçalar kullanıyorum hiç eşofman giyerek bir ortama girdigimi hatirlamiyorum. Genel olarak disaridan güzel alımlı olduğumu söylüyorlar ama davranislarimin eril olduğu soylemi rahatsiz ediyor. Herkes bir şey eleştirme hakkı buluyor kendisinde rahatsız edici bir durum
Ne alaka çilekli . Her hafta bir kitap bitiren lgs de de Türkiye birincisi olan elit aile çocukları da olum ve lan diye konuşuyor artık.olum ya da lan kelimelerini zaten kullanmamanız gerekiyor dişillikten ziyade kültürsüz duruyor
işte onlar "çocuk" her ne kadar kitap bitirseler de hayat tecrübeleri eksik. Başlarında kavak yelleri esiyor. Belli yaşa gelmiş insanların kendilerini kontrol etme becerisi kazanmış olması gerekiyorNe alaka çilekli . Her hafta bir kitap bitiren lgs de de Türkiye birincisi olan elit aile çocukları da olum ve lan diye konuşuyor artık.
Kimseye küfretmiyorlar , zorbalık yapmıyorlar , ezmiyorlar. Kankalarıyla sohbet ediyorlar. Sen danışmanlık yaptıklarını böyle eleştireceksen ergenleri yani, tek danışanın olmaz psikolog olarak.işte onlar "çocuk" her ne kadar kitap bitirseler de hayat tecrübeleri eksik. Başlarında kavak yelleri esiyor. Belli yaşa gelmiş insanların kendilerini kontrol etme becerisi kazanmış olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?