Karakter de değişmez kidavranislar değişir ve karakterde o zaman bu da değişen bir şey olmali
Karakterde değişmez . Sadece bazı şartlara göre farklı davranırız mecburen. Cilveli olmak zorunda da değiliz . Erkekler bizim için ne yapıyorlar mesela? Çoğu zaman hiçbirşeydavranislar değişir ve karakterde o zaman bu da değişen bir şey olmali
oyle demeyin degiseni cok gördümKarakter de değişmez ki
Bazı beyin ameliyatları sonucunda değişiyor. E herkesin beynini de açamayacağımıza göre, yok karakter değişmezoyle demeyin degiseni cok gördüm
Hayat boyunca yasanan deneyimlere bağlı değişiyor ama çoğu zaman da rahatsız olduğunuz karakterinizi yansıtan şeyi bile değiştirebilirsiniz bence yaKarakterde değişmez . Sadece bazı şartlara göre farklı davranırız mecburen. Cilveli olmak zorunda da değiliz . Erkekler bizim için ne yapıyorlar mesela? Çoğu zaman hiçbirşey
o zaman nasil daha kadinsi gorunurum olmaliydi konuEril enerjiye sahip olmak kadınsı olmaya engel değil bence. Mesela Seda Sayan'da eril enerji çok baskın ama aynı zamanda çok da kadınsı.
O değişen karakter değilmiş demek ki? Zamanla bakış açısı değişir, fikirler değişir. Ama karakter zor.oyle demeyin degiseni cok gördüm
Fikir değişimi ,dünya görüşü değişimi ile karakteri karıştırıyor sanırım. Atasözü bile var. Can çıkar huy çıkmazO değişen karakter değilmiş demek ki? Zamanla bakış açısı değişir, fikirler değişir. Ama karakter zor.
Oo son 4 aydırsa ben kendimi bildim bileli kullanıyorum. Böyle sunu yaparsan disil enerjin yükselir bunu yaparsan eril enerjini dengelersin olaylarına asla inanmıyorum zaman kaybı. Tuzlu su ile yıkanın disil enerjiniz yükselir diyen bile var. Tamamen biyolojik faktörler devreye giriyor.Normalde kullanmadigim kelimelerdi son dört aydır bulunduğum ortamlar etkiledi. sanırım yapımda disillik yokmus ne yapalim
Çevren kimlerden oluşuyor? Bana çevrenin bakış açısı çok tuhaf geldi. Cilveni sevgiline, kocana gösterirsin, bunun dışındaki insanlarla cilveleşme zaten. :)Merhabalar, çevremde herkes çok düşük dişil enerjim olduğunu söylüyor genelde hep baskın ve otoriter yapıda olduğumu ve cilvemin olmadığını. Bu durum bir şeyleri hep kendi başıma halletmemden mi kaynaklı diye düşündüm biraz. Bir de son dört aydır kalıplaşmış tarzım olmayan kelime kalıplarını cümle içinde kullandığımı ve beni rahatsiz ettiğini de fark ettim bu durumdan nasil düzeltebiliriz. Biraz daha naif olmak istiyorum
Sanirim zorlamamak ve olduğumuz gibi yaşamak yaşam kalitesini arttirir ve yapim olan şeylerin üzerine bu kadar dusunmezdimBu bence tamamen yapısal kimi kadın daha cilveli olur kimisi daha 5x10 olur yani zorlayarak yapılanı kendini belli ediyor ve hiç hoş durmuyor bence. Bu arada bende 5x10 kalas grubundanım hiç yapamam işve cilve.
Son dört aydır takıldığım kişiler ailem ve karşı cins arkadaşlarımÇevren kimlerden oluşuyor? Bana çevrenin bakış açısı çok tuhaf geldi. Cilveni sevgiline, kocana gösterirsin, bunun dışındaki insanlarla cilveleşme zaten. :)
Ben cilvemi sadece sevgilime gösteririm, her işimi de kendim yaparım. O yüzden her işini yapmakla cilveli olma hali ilişkili değil.
Son 4 aydır kimlerle takılıyorsan ağzını onlar bozmuştur .
Neden değişmek istiyorsun? Sen böylesin, bunu kabul et ve böyle olman kötü bir şey değil.Erkek arkadasim yerine göre cilve yaptığımı söylüyor ama ben biraz arttirmak istiyorum
oyle demeyin degiseni cok gördüm
sürekli elestiri almak rahatsız hissettiriyorNeden değişmek istiyorsun? Sen böylesin, bunu kabul et ve böyle olman kötü bir şey değil.
Gençliğin tadını çıkarın. Kimse içinde değişmeye çalışmayın. Hatalı davranışlarınız varsa değişmeye çalışılmalı. Az cilveli olmaksa ne hata ne de kusur. Keyfinize bakın. Hayat kısa.Sanirim zorlamamak ve olduğumuz gibi yaşamak yaşam kalitesini arttirir ve yapim olan şeylerin üzerine bu kadar dusunmezdim
demek ki bazi insanlar cok guzel rol yapiyorBen hiç görmedim. Bence size öyle gelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?