Dişil enerji ve kadınsı özellikleri arttırmak

davranislar değişir ve karakterde o zaman bu da değişen bir şey olmali
Karakterde değişmez . Sadece bazı şartlara göre farklı davranırız mecburen. Cilveli olmak zorunda da değiliz . Erkekler bizim için ne yapıyorlar mesela? Çoğu zaman hiçbirşey

Karakterde değişmez . Sadece bazı şartlara göre farklı davranırız mecburen. Cilveli olmak zorunda da değiliz . Erkekler bizim için ne yapıyorlar mesela? Çoğu zaman hiçbirşey
Hayat boyunca yasanan deneyimlere bağlı değişiyor ama çoğu zaman da rahatsız olduğunuz karakterinizi yansıtan şeyi bile değiştirebilirsiniz bence ya

O değişen karakter değilmiş demek ki? Zamanla bakış açısı değişir, fikirler değişir. Ama karakter zor.
Fikir değişimi ,dünya görüşü değişimi ile karakteri karıştırıyor sanırım. Atasözü bile var. Can çıkar huy çıkmaz

Bu bence tamamen yapısal kimi kadın daha cilveli olur kimisi daha 5x10 olur yani zorlayarak yapılanı kendini belli ediyor ve hiç hoş durmuyor bence. Bu arada bende 5x10 kalas grubundanım hiç yapamam işve cilve.

Normalde kullanmadigim kelimelerdi son dört aydır bulunduğum ortamlar etkiledi. sanırım yapımda disillik yokmus ne yapalim
Oo son 4 aydırsa ben kendimi bildim bileli kullanıyorum. Böyle sunu yaparsan disil enerjin yükselir bunu yaparsan eril enerjini dengelersin olaylarına asla inanmıyorum zaman kaybı. Tuzlu su ile yıkanın disil enerjiniz yükselir diyen bile var. Tamamen biyolojik faktörler devreye giriyor.

Çevren kimlerden oluşuyor? Bana çevrenin bakış açısı çok tuhaf geldi. Cilveni sevgiline, kocana gösterirsin, bunun dışındaki insanlarla cilveleşme zaten. :)

Ben cilvemi sadece sevgilime gösteririm, her işimi de kendim yaparım. O yüzden her işini yapmakla cilveli olma hali ilişkili değil.

Son 4 aydır kimlerle takılıyorsan ağzını onlar bozmuştur .

Bu bence tamamen yapısal kimi kadın daha cilveli olur kimisi daha 5x10 olur yani zorlayarak yapılanı kendini belli ediyor ve hiç hoş durmuyor bence. Bu arada bende 5x10 kalas grubundanım hiç yapamam işve cilve.
Sanirim zorlamamak ve olduğumuz gibi yaşamak yaşam kalitesini arttirir ve yapim olan şeylerin üzerine bu kadar dusunmezdim

Son dört aydır takıldığım kişiler ailem ve karşı cins arkadaşlarım

Sanirim zorlamamak ve olduğumuz gibi yaşamak yaşam kalitesini arttirir ve yapim olan şeylerin üzerine bu kadar dusunmezdim
Gençliğin tadını çıkarın. Kimse içinde değişmeye çalışmayın. Hatalı davranışlarınız varsa değişmeye çalışılmalı. Az cilveli olmaksa ne hata ne de kusur. Keyfinize bakın. Hayat kısa.

Görünüşünüzü değiştirdikçe uyum sağlarsınız duruma. Ortam gibi düşünün.
Dişil enerji vs inanmıyorum onlara ben. Yapınızda vardır ya da yoktur. Ama çevre çok değiştirir. 20 yaşındaysanız hele. Etek giyin, elbise giyin, makyaj yapın, çok rahat giyinmeyin. Zamanla göründüğünüz gibi davranıyordunuz bir süre de olsa. Sonrası size kalmış. Yaş 20yse daha kolay olur zamanla. Rahat giyinmeyin derken saçma gelebilir. Rahat kadın kıyafetleri de var. Bulun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…