- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
Yorum bile yapmayacağım.Siz niye bu kadar sinirlendiniz onu anlamadım? Siz misiniz o çocuklar?
Yeni tanıştığı adamlara lan aga vs denmesi normal nerede yazdım? Yakın arkadaş gençlerin birbirleriyle konuşma dili artık bu dedim. Sanki hiç duymadınız dışarda? Cidden gülüyorum artıkKültürü test kitaplarına indirgemek yanlış zaten. Nerede ne konuşacağını bilmek de bir kültürdür. Yeni tanıştığın adama lan lun aga demek hoş değil
Nerede nasıl davranacağını bilmek ya? Bunu da bir düşünün isterseniz? İyi günlerKültürü test kitaplarına indirgemek yanlış zaten. Nerede ne konuşacağını bilmek de bir kültürdür. Yeni tanıştığın adama lan lun aga demek hoş değil
Karakter başka şeyyyyyyy. Okumakla okumamakla vs değişmezzzzz. Çok kibar olup kadınları kandıran , dolandıran, çocukları taciz edenler dolu sokaklar.Ne elit zeki insanlar var en son derece yapmış iyi okulda okuyan anne babası doktor bi erkeğin tacizci olduğu ortaya çıktı doktor var mesela katil oğlunu yurtdışına kaçırdı. Bunlar iyi karakter kişilik getirmiyor ki.
Sana yüklenenlere hep kızardım . Ama haklıymışlar.hah tamam anlaşıldı şimdi sinirinizin kaynağı
Hayır hepsinin konuşma şekli o değil liseye giden kuzenlerim var gayet iyi liselerde spor yapan kendine bakan özgür büyümüş kızlar gelip anlatıyorlar böyle insanları kaba ve kültürsüz bi konuşma şekli lgsde iyi puan yapsa ne olacak konuşma şekli balat çingenesinden hallice. Anlıyorum lisede kabul görmek "kafa" olmak istiyor ama bu lisede kalmalı koca koca kadınlar bu konuşmayı normalleştirmesin. 14 yaşındaki çocukları gözünde büyütüp öyle bir yere koyuyorsun ki ne yapsalar normal çünkü iyi puan almışlar iyi lisedeler. Tuhaf bir bakış açısıNe alaka katille sapıklıkla ? Onlar her kesimden çıkıyor zaten. Gençlerin konuşma tarzı artık bu diyorum. Bu konuşma tarzı da hepsini görgüsüz , kaba, zorba kötü insan yapmıyor. Konuşma tarzı başka, karekter başka şeydir.
Ayy tmmm en kibar sizsiniz. Sadece kankalarıyla bu dilde konuşuyorlar diyorum. Balat çingenesi ne demek ayrıca? Onlar da insan. Ülkemizin kültür zenginliği o insanlar da. Ha aralarında suçlular var. Onlar ayrı. İnsan ayırımı yaparak da modern , elit kibar olunmaz. Cidden gülüyorum artık.Hayır hepsinin konuşma şekli o değil liseye giden kuzenlerim var gayet iyi liselerde spor yapan kendine bakan özgür büyümüş kızlar gelip anlatıyorlar böyle insanları kaba ve kültürsüz bi konuşma şekli lgsde iyi puan yapsa ne olacak konuşma şekli balat çingenesinden hallice. Anlıyorum lisede kabul görmek "kafa" olmak istiyor ama bu lisede kalmalı koca koca kadınlar bu konuşmayı normalleştirmesin. 14 yaşındaki çocukları gözünde büyütüp öyle bir yere koyuyorsun ki ne yapsalar normal çünkü iyi puan almışlar iyi lisedeler. Tuhaf bir bakış açısı
Tamam kolejde büyüyen kolej bebesi çocuğunun onlar gibi davranıyor aralarında fark yok diyorum. İnsan ayrımı yapmak değil bu sen yazıyorsun bunlar iyi liselerde iyi çocuklar böyleler şöyleler diye. Bu sadece kibarlık değil. Zaten lisede olduğu için normal işte kabul görme çabası var. Benim çocuğum olsa uyarır kötü görünüyor sana yakışmıyo bak derim. Hepsi öyle değil arkalarından dalga geçiliyor ıyy abla görsen ne kızlar var ya acayip acayip hareketleri var konuşmaları var diye. Sen sadece kendi çocuğunun ve onun çevresini görüp normal diyorsun.Ayy tmmm en kibar sizsiniz. Sadece kankalarıyla bu dilde konuşuyorlar diyorum. Balat çingenesi ne demek ayrıca? Onlar da insan. Ülkemizin kültür zenginliği o insanlar da. Ha aralarında suçlular var. Onlar ayrı. İnsan ayırımı yaparak da modern , elit kibar olunmaz. Cidden gülüyorum artık.
Gençlerin çoğu bu dili konuşuyor aralarında diyorum. Gençlerin çoğu aralarında bu dili konuşuyorrrrrrrr. Daha kaç kere yazayım bilemedim. Kimse de dalga falan geçmiyor. Realite bu.Tamam kolejde büyüyen kolej bebesi çocuğunun onlar gibi davranıyor aralarında fark yok diyorum. İnsan ayrımı yapmak değil bu sen yazıyorsun bunlar iyi liselerde iyi çocuklar böyleler şöyleler diye. Bu sadece kibarlık değil. Zaten lisede olduğu için normal işte kabul görme çabası var. Benim çocuğum olsa uyarır kötü görünüyor sana yakışmıyo bak derim. Hepsi öyle değil arkalarından dalga geçiliyor ıyy abla görsen ne kızlar var ya acayip acayip hareketleri var konuşmaları var diye. Sen sadece kendi çocuğunun ve onun çevresini görüp normal diyorsun.
Yo geçiyorlar senden daha gencimdir benim zamanımda da vardı bu konuşmalar yine dalga geçiyorduk kızların arkasından ıyy pick me diye ben fen lisesi mezunuyum ve özel üniversitede okudum. geçen kuzenim ve arkadaşları evime yatılı geldi çağaloğlu bal kal vefa gs vs iyi okuldalar diğer arkadaşları da benzer çizgide bi tık daha düşük puanlı lisedeler kuzenim hazırlık okuyor lgs sonrası dil okuluna gitti arkadaşı milli sporcu oturup konuştuk pırıl pırıl kızlar dalga geçti durdu hepsi öyle konuşmuyor ve normal görmüyor. Ama lise işte kabul görme çabası ve "kafa kız" olma çabası içinde normal böyle davranması büyüyünce geçer. Koca koca kadınların bunu normal görmesi tuhaf sana demiyorum öyle konuştuğunu söyleyen yaşı büyük kadınlara söylüyorum lisede bitmesi lazımGençlerin çoğu bu dili konuşuyor aralarında diyorum. Gençlerin çoğu aralarında bu dili konuşuyorrrrrrrr. Daha kaç kere yazayım bilemedim. Kimse de dalga falan geçmiyor. Realite bu.
yakın çevresinde kimin nasıl konuştuğu bizi ilgilendirmez. Demek istediğim tek oydu. Toplumda tabi ki normal değil. Yabancı biri bana oğlummm lan dese haddini bildiririm. Dediğine pişman olur. Bazen borsada kaybediyoruz o an kendi kendimize bir küfür çıkıyor ağzımızdan ama 5 dakika sonra normalimize dönüyoruz. Devamlı lanlı lunlu , küfürlü vs konuşmak elbette ağır davranış bozukluğudur . Lise altı yaşlarda ama kankasının telefonunu açıp: abi nasılsın ? Ağa yeni okulun nasıl vs demekte görgüsüzlük değil. Arada ince bir çizgi var. O çizgiyi aşan gençlerden ben de hoşlanmıyorum. Burada bile var o saygısızlık. Bir üyenin yorumlarını beğenmeyeni, hemen ona teyze diyorYo geçiyorlar senden daha gencimdir benim zamanımda da vardı bu konuşmalar yine dalga geçiyorduk kızların arkasından ıyy pick me diye ben fen lisesi mezunuyum ve özel üniversitede okudum. geçen kuzenim ve arkadaşları evime yatılı geldi çağaloğlu bal kal vefa gs vs iyi okuldalar diğer arkadaşları da benzer çizgide bi tık daha düşük puanlı lisedeler kuzenim hazırlık okuyor lgs sonrası dil okuluna gitti arkadaşı milli sporcu oturup konuştuk pırıl pırıl kızlar dalga geçti durdu hepsi öyle konuşmuyor ve normal görmüyor. Ama lise işte kabul görme çabası ve "kafa kız" olma çabası içinde normal böyle davranması büyüyünce geçer. Koca koca kadınların bunu normal görmesi tuhaf sana demiyorum öyle konuştuğunu söyleyen yaşı büyük kadınlara söylüyorum lisede bitmesi lazım
Senin ne kadar kûltürlü kaliteli olduğunu biliyoruz yıllardır konularından keşke arkadaşlarınla kendi aranda lan hacı falan deseydin sendeKültürü test kitaplarına indirgemek yanlış zaten. Nerede ne konuşacağını bilmek de bir kültürdür. Yeni tanıştığın adama lan lun aga demek hoş değil
seninde etrafından ailenden kimse yok sen nasıl konuşuyorsun mesela?Hacı abi ne ya tarlabaşı serserisi gibi. Yapı değil görgü meselesi etrafında kadın olmamasına şaşırmamalı
sanirim pick me ne demek bilmiyorsunuzYo geçiyorlar senden daha gencimdir benim zamanımda da vardı bu konuşmalar yine dalga geçiyorduk kızların arkasından ıyy pick me diye ben fen lisesi mezunuyum ve özel üniversitede okudum. geçen kuzenim ve arkadaşları evime yatılı geldi çağaloğlu bal kal vefa gs vs iyi okuldalar diğer arkadaşları da benzer çizgide bi tık daha düşük puanlı lisedeler kuzenim hazırlık okuyor lgs sonrası dil okuluna gitti arkadaşı milli sporcu oturup konuştuk pırıl pırıl kızlar dalga geçti durdu hepsi öyle konuşmuyor ve normal görmüyor. Ama lise işte kabul görme çabası ve "kafa kız" olma çabası içinde normal böyle davranması büyüyünce geçer. Koca koca kadınların bunu normal görmesi tuhaf sana demiyorum öyle konuştuğunu söyleyen yaşı büyük kadınlara söylüyorum lisede bitmesi lazım
lan lun hacı diye konuşmanın da savunulduğunu bu forumda gördüm ilk defa. hadi ben çok kültürsüz berbat biri olayım neyi değiştirecek allah allah. iş yerinde falan konuşsunlar patronlarına lan lun diye noluyor bakalım. neyi tartışıyorsakSenin ne kadar kûltürlü kaliteli olduğunu biliyoruz yıllardır konularından keşke arkadaşlarınla kendi aranda lan hacı falan deseydin sende
valla ben sizi anlamadım. konu sahibi bu şekilde konuşuyorum rahatsızım demiş. ben de o zaman o şekilde konuşmayın hoş değil dedim. her ortam kaldırmaz lanlı lunlu konuşmayı. çok yakın arkadaşlarımızla vs olabilir yani ama yeni tanıştığın insana lan hacı dersen garipser çok mu acayip bi şey bu? bi erkekle buluşsam lan lun hacı dese ben de garipserim. sizin kızınızın lise ortamıyla bir mi konu sahibinin durumu sizce?Sana yüklenenlere hep kızardım . Ama haklıymışlar.
hanfendi olay sizin kızınız değil konu bambaşka neye alındınız bu kadar??? konuyu kendi kızınıza siz çekiyorsunuz ben lise çağındaki insanlardan bahsetmiyorumNerede nasıl davranacağını bilmek ya? Bunu da bir düşünün isterseniz? İyi günler
bakın siz lise çağındaki çocuklardan bahsediyorsunuz biz kendi hareketlerinden memnun olmayan genç bir kadından bahsediyoruz ikisi bambaşka şeyler. kimsenin de art niyeti yoktu bi şeyler yazarken. biz de liseye gittik ve gençler öyle konuşuyor evet ama iş ortamına atılıp biraz büyüdükten sonra o konuşmalar kalmıyor artık. çok yakınlarımızla samimi ortamlarda olabilir belki. konu sahibi flört ettiklerinden bahsediyor. yeni tanıştığı adamlara böyle konuşuyorsa yanlış anlaşılabilir hoş görünmez diye düşündük.Ne alaka katille sapıklıkla ? Onlar her kesimden çıkıyor zaten. Gençlerin konuşma tarzı artık bu diyorum. Bu konuşma tarzı da hepsini görgüsüz , kaba, zorba kötü insan yapmıyor. Konuşma tarzı başka, karekter başka şeydir.
tamam işte bizde belli bi yaşa gelmiş insanlardan bahsediyoruz konu sahibi özelinde konuşuyoruz. yakın arkadaşlık ya da lise çağları farklı bir durum. açıkladım zaten onlar daha çocuk olabilir diye.Yeni tanıştığı adamlara lan aga vs denmesi normal nerede yazdım? Yakın arkadaş gençlerin birbirleriyle konuşma dili artık bu dedim. Sanki hiç duymadınız dışarda? Cidden gülüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?