- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
Ha yıllarca burada ne konular da açtın saçmasapandı bazıları ama okuduk , fikir de verdik. O oğlum , abi , kanka, aga diye konuşan bazı çocuklar o kadar bilinçli ki hayata dair şaşarsın. 10 lu yaşlarda ilmek ilmek hayatlarını planlamışlar , adım adım da hayallerine ilerliyorlar.işte onlar "çocuk" her ne kadar kitap bitirseler de hayat tecrübeleri eksik. Başlarında kavak yelleri esiyor. Belli yaşa gelmiş insanların kendilerini kontrol etme becerisi kazanmış olması gerekiyor
Hacı abi ne ya tarlabaşı serserisi gibi. Yapı değil görgü meselesi etrafında kadın olmamasına şaşırmamalıBenimde bütün arkadaslarım karsı cins. Kadın cok nadir. Asırı kaba saba olum, lan, abi, hacı kelimeleri kullanırım. Bunların disil/eril enerji ile alakası oldugunu sanmıyorum cünkü cogu arkadaşım bunları kullanmama ragmen cok disil oldugumu söylerler tamamen sanki dogustan gelen bir enerjisel bisey olduğunu düşünüyorum.
Kendin hic degistiremezsin bunu. Mesela 2-3 gün dikkat etsen sonraki gün refleks olarak otomatige baglayıp yine lan diyebilirsin. Yapı meselesi.
Söylerken bile buram buram disillik akıyor mesela feedbackler bu yönde. Yani bunu söyledin diye eril olmuyorsun anladın mı?Hacı abi ne ya tarlabaşı serserisi gibi. Yapı değil görgü meselesi etrafında kadın olmamasına şaşırmamalı
Fotoğrafımdan neden utanayım sen kendi konuşmandan utan önce kim söylüyor dişilik akıyor diye? Eril değil zaten erkeğe de yakışmazSöylerken bile buram buram disillik akıyor mesela feedbackler bu yönde. Yani bunu söyledin diye eril olmuyorsun anladın mı?
Su pp ile bana yorum yazmaya da utanmadın…
Tamam daha fazla yazma.. zehirlenecem yoksa.Fotoğrafımdan neden utanayım sen kendi konuşmandan utan önce kim söylüyor dişilik akıyor diye?
Tamam canım doğru erkek agaların kandırıyor belli kiTamam daha fazla yazma.. zehirlenecem yoksa.
Hala yazıyor hala…..Tamam canım doğru erkek agaların kandırıyor belli ki
Yazıcam ağlayarak oku hahahahhaHala yazıyor hala…..
Sen mi diyorsun uslüp diye? dön bak yazdıklarına nasıl konuştuğuna. Çevrende kadın olamaması çok normal hatta senin gibilere pick me derler ama bu kızlar lisede kaldı sanıyordum. Yetişkin koca kadının bununla övünmesi şok etti.Üslup desen
Şşşşş sütünü iç yat uyu cocuk hadi bakıım.Sen mi diyorsun uslüp diye? dön bak yazdıklarına nasıl konuştuğuna. Çevrende kadın olamaması çok normal hatta senin gibilere pick me derler ama bu kızlar lisede kaldı sanıyordum. Yetişkin koca kadının bununla övünmesi şok etti.
Tamam belki kabusuma sen girersinŞşşşş sütünü iç yat uyu cocuk hadi bakıım.
AminTamam belki kabusuma sen girersin
Bundan doğru gerçekten.Instagramda Buket Kuzay diye bir kadin var, arada onu dinliyorum ben. Herşeyi kendiniz halletmeyin, yapabileceğiniz birşey bile olsa eşinizi çağırın ondan rica edin gibi tavsiyeler veriyor. Birde dişil enerjinin yüksek olması için biraz yavaş hareket etmek gerekiyormuş. Paldır küldür değil, daha yavaş ve zarif hareket edecekmisiz. Pantolon yerine etek yada elbise giymek yine dişil enerjiyi yükseltiyormus. Birde altın takmak önemliymis
Ne elit zeki insanlar var en son derece yapmış iyi okulda okuyan anne babası doktor bi erkeğin tacizci olduğu ortaya çıktı doktor var mesela katil oğlunu yurtdışına kaçırdı. Bunlar iyi karakter kişilik getirmiyor ki.Ne alaka çilekli . Her hafta bir kitap bitiren lgs de de Türkiye birincisi olan elit aile çocukları da olum ve lan diye konuşuyor artık.
Siz niye bu kadar sinirlendiniz onu anlamadım? Siz misiniz o çocuklar?Ha yıllarca burada ne konular da açtın saçmasapandı bazıları ama okuduk , fikir de verdik. O oğlum , abi , kanka, aga diye konuşan bazı çocuklar o kadar bilinçli ki hayata dair şaşarsın. 10 lu yaşlarda ilmek ilmek hayatlarını planlamışlar , adım adım da hayallerine ilerliyorlar.
Kültürü test kitaplarına indirgemek yanlış zaten. Nerede ne konuşacağını bilmek de bir kültürdür. Yeni tanıştığın adama lan lun aga demek hoş değilNe elit zeki insanlar var en son derece yapmış iyi okulda okuyan anne babası doktor bi erkeğin tacizci olduğu ortaya çıktı doktor var mesela katil oğlunu yurtdışına kaçırdı. Bunlar iyi karakter kişilik getirmiyor ki.
hah tamam anlaşıldı şimdi sinirinizin kaynağıSanayi olsa gene iyi . Kolej bebesi kızım arkadaşlarıyla : aga, abi , lannnn vs diye konuşuyor. Yeni neslin tarzı bu
Ne alaka katille sapıklıkla ? Onlar her kesimden çıkıyor zaten. Gençlerin konuşma tarzı artık bu diyorum. Bu konuşma tarzı da hepsini görgüsüz , kaba, zorba kötü insan yapmıyor. Konuşma tarzı başka, karekter başka şeydir.Ne elit zeki insanlar var en son derece yapmış iyi okulda okuyan anne babası doktor bi erkeğin tacizci olduğu ortaya çıktı doktor var mesela katil oğlunu yurtdışına kaçırdı. Bunlar iyi karakter kişilik getirmiyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?