merhaba arkdaşlar benim problemim yaşadığım yerde hiç arkadaşım yok tanıdığım kimse de yokankarada yaşıyorum 7 ay oldu taşınalı artık durumumdan çok sıkıldım. Çalıştığım iş yerinde full erkek tek kadın çalışan benim eve geliyorum yine erkek dişil enerjimi kaybettim resmen, diğer arkadaşlarımın hepsi şehir dışında telefon ile haftada bir görüşebiliyoruz ancak, şöyle ayda 1 2 arkadaşımla çıkıp alışveriş yapmak bir cafede oturup 2 sohbet etmek istiyorum sadece. eşimle hafta sonları çıkıyoruz fırsat buldukça sohbetimizde gayet iyi ama dişi biriyle yapılan muhabbet ile elbette aynı hissettirmiyor nasıl arkadaş edinebilirim fikriniz var mı
Bu gerçek mi ki deneyen varmı çok merak ettimNetten alıntı:
“Kadınlarda dişilik enerjisi var. Çok aktif çalışmak, erkek gücü gerektiren şeyleri yapmak biraz bizim enerjisel dengelerimizi bozuyor. O yüzden haftada bir banyodan sonra 1 litre suya 2 kaşık tuzu ekleyip, karışımı banyodan sonra sağ tarafınızdan başlayarak tüm vücudunuza dökün. 1 gece öyle kalın. Ertesi gün kendinizi çok iyi hissediyor olacaksınız. Karşı taraftan gelen iltifatlara hazır olun. O kadar değişim yaşayanlar oldu ki, mesaj atanlar oldu.”
Boyle seyler hakket dogru muNetten alıntı:
“Kadınlarda dişilik enerjisi var. Çok aktif çalışmak, erkek gücü gerektiren şeyleri yapmak biraz bizim enerjisel dengelerimizi bozuyor. O yüzden haftada bir banyodan sonra 1 litre suya 2 kaşık tuzu ekleyip, karışımı banyodan sonra sağ tarafınızdan başlayarak tüm vücudunuza dökün. 1 gece öyle kalın. Ertesi gün kendinizi çok iyi hissediyor olacaksınız. Karşı taraftan gelen iltifatlara hazır olun. O kadar değişim yaşayanlar oldu ki, mesaj atanlar oldu.”
ne kırıcı bir yorum.. tavsiyeler için sağolun.Bu dişil enerji lafını ilk kim öğretti bizim insanımıza acaba. Alakalı alakasız her yerde dişil enerji denilip duruyor. Dişil enerjiyi dişilerle gezip dolaşmak olarak mı algılıyosunuz
Arkadaş edinmek için de iş arkadaşlarınızın veya eşinizin iş arkadaşlarının eşi varsa onlarla arkadaşlık kurmaya çalışın derim
evet duymuştum bu tuzlu su olayını ama mantığını tam oturtamadım olumlu sonuçlar alanda var gerçekten, teşekkür ediyorum tekrar hatırlatma için bu sefer ayrıntılı araştırıp bir şans vereyimNetten alıntı:
kurslara pek vaktim kalmıyor ayırabilsem bile devamlılık gösterebileceğimden şüpheliyim teşekkür ederim yine de :)dişil enerji benim bildiğim birinin ilgisini çekmek için aynı cins ya da karşı cinsten ama "romantik, tutkulu" biçimde.
sizin ihtiyacınız olan dişil enerji değil, kadınların olduğu ortamlara girmek, kursları deneyebilirsiniz
dişil enerji benim bildiğim birinin ilgisini çekmek için aynı cins ya da karşı cinsten ama "romantik, tutkulu" biçimde.
sizin ihtiyacınız olan dişil enerji değil, kadınların olduğu ortamlara girmek, kursları deneyebilirsiniz
dişil enerjiyi s.ktir et sana bir şey olmasın.
kim uydurduysa bunu. bir ara twitter'da dişil enerjili kurgu karakter kim diye konuşulmuştu. Sonuç: hep pozitif, saf takılan, aptal aşık avrupa yakası makbule.
herkes avrupa yakası fatoş, ferihadaki seher, hürrem veya firdevs hanımı dişil enerjiye sahip sanıyor ama bu karakterlerin hepsi köküne kadar eril enerji taşıyor.
ona göre hangi "enerji" daha iyi onu seçin.
daha iyi ben de kadınlar arasındaki çatışmalar yüzünden kafayı yiyeceğim.
Nasıl yani eril enerji mi taşıyolar?dişil enerjiyi s.ktir et sana bir şey olmasın.
kim uydurduysa bunu. bir ara twitter'da dişil enerjili kurgu karakter kim diye konuşulmuştu. Sonuç: hep pozitif, saf takılan, aptal aşık avrupa yakası makbule.
herkes avrupa yakası fatoş, ferihadaki seher, hürrem veya firdevs hanımı dişil enerjiye sahip sanıyor ama bu karakterlerin hepsi köküne kadar eril enerji taşıyor.
Bu gerçek mi ki deneyen varmı çok merak ettim
Boyle seyler hakket dogru mu
Tuzlu suyla yikanma okudum ama sacma geliyor bana boyle seyler
evet duymuştum bu tuzlu su olayını ama mantığını tam oturtamadım olumlu sonuçlar alanda var gerçekten, teşekkür ediyorum tekrar hatırlatma için bu sefer ayrıntılı araştırıp bir şans vereyim
Neden o karakterlerin eril enerji taşıdığını düşündünüz ?dişil enerjiyi s.ktir et sana bir şey olmasın.
o twit serisini bulmaya çalışayım orada açıklamışlardı. bu kadınların hepsi hırslı ve hedefleri doğrultusunda savaşmaktan gocunmuyor, yöntemleri sert.Neden o karakterlerin eril enerji taşıdığını düşündünüz ?
Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?