dişil enerjim yok oluyor

larinnia

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
176
469
23
merhaba arkdaşlar benim problemim yaşadığım yerde hiç arkadaşım yok tanıdığım kimse de yok:110: ankarada yaşıyorum 7 ay oldu taşınalı artık durumumdan çok sıkıldım. Çalıştığım iş yerinde full erkek tek kadın çalışan benim eve geliyorum yine erkek :KK35:dişil enerjimi kaybettim resmen, diğer arkadaşlarımın hepsi şehir dışında telefon ile haftada bir görüşebiliyoruz ancak, şöyle ayda 1 2 arkadaşımla çıkıp alışveriş yapmak bir cafede oturup 2 sohbet etmek istiyorum sadece. eşimle hafta sonları çıkıyoruz fırsat buldukça sohbetimizde gayet iyi ama dişi biriyle yapılan muhabbet ile elbette aynı hissettirmiyor nasıl arkadaş edinebilirim fikriniz var mı:KK64:

onla da yürümek yetenek istiyor ama.ben düğün sonrası dayanamayıp yalın ayak arabaya yürümüşümdür.topukluyla yürüyen kadınlar bana göre insanüstülerrr
Ben de hamilelikte bıraktım topuklu ayakkabı giymeyi.Birinde görünce de hoşuma gidiyor 😊

Takı takması önemi değil önemli olan dişil enerjiyi arttıracak takılar olması ki bunu sağlayan da gerçek mücevher takmaktır. Özellikle pırlanta etkili . Tabi ne kadar büyükse o kadar etkiliymiş 😀
ben de var o zımbırtılardan da her gün de takarım gene çocuksuyum 43 yaşında.nerede benim dişil enerjimmm anacığımmmm :KK45: :KK53:

Sanayiye gittigimde hacı dayıların insaat sohbetlerini dinlerken elime tespih alıp dinlememek icin topuklu ayakkabı giyip gidiyorum öyle dinliyorum bazende dinlerken oje sürüyorum.
Eril disil enerjimi böyle dengeliyorum yoksa dayılara dönüsecem diye aklım gidiyo.
sanayi de napıyorsun sorması ayıp olmasınn?arabaya bakım yaptırmaya ojeli topukluyla gidiyorsan valla bravooo :işsiz:

Offf ki ne of aynı dertten muzdarip biriyim.Fabrikada çalışıyorum ve akına operatöruyum.Bildiginiz sanayi gibi yağın içinde elimizde jilet maket bıçağı eksik olmuyor.Simdi aklıma geldi 😁 Oje mi sürsem ki gerçi ellerim kirden simsiyah oluyor

sanayi de napıyorsun sorması ayıp olmasınn?arabaya bakım yaptırmaya ojeli topukluyla gidiyorsan valla bravooo :işsiz:
Araba cok nadir, ama topuklusuz olmaz
İsimden dolayı tablonun tuvali bezi tahtası sanayide işliyo. İçli dıslı olunca sanayiyle işten dolayı alısıyosun. Bide o kadar herifin icinde usta dayı hacı derken flörtlerede agızdan kaçırınca kaybediyom🥲

Back
X