dişil enerjim yok oluyor

larinnia

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
176
469
23
merhaba arkdaşlar benim problemim yaşadığım yerde hiç arkadaşım yok tanıdığım kimse de yok:110: ankarada yaşıyorum 7 ay oldu taşınalı artık durumumdan çok sıkıldım. Çalıştığım iş yerinde full erkek tek kadın çalışan benim eve geliyorum yine erkek :KK35:dişil enerjimi kaybettim resmen, diğer arkadaşlarımın hepsi şehir dışında telefon ile haftada bir görüşebiliyoruz ancak, şöyle ayda 1 2 arkadaşımla çıkıp alışveriş yapmak bir cafede oturup 2 sohbet etmek istiyorum sadece. eşimle hafta sonları çıkıyoruz fırsat buldukça sohbetimizde gayet iyi ama dişi biriyle yapılan muhabbet ile elbette aynı hissettirmiyor nasıl arkadaş edinebilirim fikriniz var mı:KK64:

Bende tam 28 günde bir olurum ama bir kere yıllar önce ilk hamileliğimden önce 40 gün gecikti...

Bu arada yukarıda bir yorumunuzu okudum hamile olduğumdan şüphelendim diye hamilelik öncesi vücut kendini hazırlarmış başlangıçta bir süre erken veya geç olur sonrasinda hamilelik oluyormuş.

Benim bütün arkadaşlarımda bu şekilde olmuş. Tabi benim iki hamileliğimde tüp bebek olunca hiç öncesinde böyle düzensizliklerden sonra hamile olmadım 🤣🤣 ama hayatımda ilk defa 40 gün gecikmişti onda da doktorum "adet olmadığına emin misin yeni yumurtlamissin hatta bak yumurtan bile çatlamış" demişti o 40 günde adetsiz yumurtlamışım bile 🤭
Onu bilmiyorum çünkü ben zaten gebelik istemiyordum. Korunuyordum. Korktum , Hamilelik belirtisiydi çünkü yaşadıklarım.

Hayır karşı cins üzerinde etkili olmak değil amacım sadece erkek görmekten erkek muhabbetinden hatta ses tonundan sıkıldım ve ister istemez bana yansıdığını düşünüyorum kelimelerimde düşüncelerimde vs.
Evden görüntülü falan konusabileceginiz kuzeniniz falan yok mu? Kahve içer gossiplersiniz biraz. Bu arada ben evli olduğunuzu okumamisim kusura bakmayin

ben de ankaradayım. bir gün ankara zirvesi yapabiliriz aslında hep birlikte.

ben varım, neden olmasın

ben de ankaradayım.. ankara kongresi yapalım..
Kızlar harikasınız ben buradan tanıştığım 3-4 kişiyle reelden de görüşüyorum... İkisi Karadeniz'den, biri Konya'dan, biri Diyarbakır'dan. Hatta Diyarbakır'dan olan yazın bulunduğum şehire tatile geldi görüştük. Gerçekten çok iyi dostluklar edindik. Hepsinin çocuğuna hediyeler bile gönderdim...

Bizimde ortak bir yer ayarlayıp aynı tarihlerde tatil planımız var. Sizede ciddi anlamda tavsiye ediyorum 🤩☺️

peki size bir soru.

kadın erkek karışık bir ortamda çalışan, argo ve küfür kullanan, zaman zaman el hareketleri ile bunları destekleyen, patavatsız, maddi anlamda güçlü, kendi ayakları üzerinde duran, görünüş olarak makyajını, ojesini hiç eksik etmeyen bir kadın sizce dişil enerji ağırlıkta mıdır yoksa eril enerji mi?

kim bu diyecek olursanız kendisi bir akrabam, ben değilim. ama benim de dişil enerjimi artırmak istediğim doğrudur tabii o ayrı konu. takipteyim.

Yok korkma öyle düşmez hemen 😄
Kendine bakım yapmak,müzik dinlemek,güzel bir kitap okumak hayal kurmak vs ilk etaplarda işine yarar
Hatta çalıştığın ortamın erkekleri davranış olarak kibarlar ise bile dişil enerjine katkısı olur
Ayrıca dişil enerjiye kim mok atiyodu demin yukarlarda 🤣🤣 güçlü bir dişil enerji sadece imgeleyerek bir sürü şeyi tezahür ettirir hayatına 🤷🏻‍♀️
Elbette ki dengede olmaları en güzeli ama dişil forever 😆

peki size bir soru.

kadın erkek karışık bir ortamda çalışan, argo ve küfür kullanan, zaman zaman el hareketleri ile bunları destekleyen, patavatsız, maddi anlamda güçlü, kendi ayakları üzerinde duran, görünüş olarak makyajını, ojesini hiç eksik etmeyen bir kadın sizce dişil enerji ağırlıkta mıdır yoksa eril enerji mi?

kim bu diyecek olursanız kendisi bir akrabam, ben değilim. ama benim de dişil enerjimi artırmak istediğim doğrudur tabii o ayrı konu. takipteyim.
gel alnından öpücem :)iyi bir tespit olmuş ama ben de bir kıllanma yok çok şükür ses tonumda aynı :D

Son düzenleme:
merhaba arkdaşlar benim problemim yaşadığım yerde hiç arkadaşım yok tanıdığım kimse de yok:110: ankarada yaşıyorum 7 ay oldu taşınalı artık durumumdan çok sıkıldım. Çalıştığım iş yerinde full erkek tek kadın çalışan benim eve geliyorum yine erkek :KK35:dişil enerjimi kaybettim resmen, diğer arkadaşlarımın hepsi şehir dışında telefon ile haftada bir görüşebiliyoruz ancak, şöyle ayda 1 2 arkadaşımla çıkıp alışveriş yapmak bir cafede oturup 2 sohbet etmek istiyorum sadece. eşimle hafta sonları çıkıyoruz fırsat buldukça sohbetimizde gayet iyi ama dişi biriyle yapılan muhabbet ile elbette aynı hissettirmiyor nasıl arkadaş edinebilirim fikriniz var mı:KK64:
yani söyle yazmak isterim
2018 den beri astrololjiyle ilgilenen ve 2 senedir astroloji egitimi alan biri olarak
yıllık solar return haritanda ates vurgusu coksa bu sene element dagılımında kiside bu etkiyi yaratır gezegen yıgılması denir buna aslan koc kova akrep yay gibi

peki size bir soru.

Eril enerjisi yuksektir bence. 😁
Makyaj, ojeden çok tavir, konuşma, el kol hareketleri, oturmasi kalkmasi daha onemli bence.

Daha once yazmistim bunu, internette bir kadin denk gelirdi arada ve hoş bulurdum kendisini, baya güzel kız derdim her seferinde o da süslü, makyajli bir şeydi.
Bir gun konuştuğu bir videosuna denk geldim aman Allahimmm 😮 O el kol hareketleri, konuşma tarzi erkeksi olmasini gectim bildigin semt abisi gibiydi ekrandan ter kokusu geldi. 😂 O gunden sonra bir daha gözüme ayni guzellikte gorunmedi acikcasi. O tavirlarda biri kat kat oje de sürse cıksss kotu duruyor. 🙄🙄

Benim gorumcelerden biri de boyle ojesini vs surer, taki takar ama sesi bile hafif kalındır bir erkeksilik var ustunde.

Makyaj, ojeden çok tavir, konuşma, el kol hareketleri, oturmasi kalkmasi daha onemli bence.

Daha once yazmistim bunu, internette bir kadin denk gelirdi arada ve hoş bulurdum kendisini, baya güzel kız derdim her seferinde o da süslü, makyajli bir şeydi.
Bir gun konuştuğu bir videosuna denk geldim aman Allahimmm 😮 O el kol hareketleri, konuşma tarzi erkeksi olmasini gectim bildigin semt abisi gibiydi ekrandan ter kokusu geldi. 😂 O gunden sonra bir daha gözüme ayni guzellikte gorunmedi acikcasi. O tavirlarda biri kat kat oje de sürse cıksss kotu duruyor. 🙄🙄

Benim gorumcelerden biri de boyle ojesini vs surer, taki takar ama sesi bile hafif kalındır bir erkeksilik var ustunde.
bana da eril enerjisi yüksek gibi geliyor :D
kesinlikle katılıyorum.

peki size bir soru.

maddi anlamda güçlü demeseydin üzerime alınıyordum :D:D

Dişil enerji dedikleri şey sonradan var olan ya da yok olan bir şey mi pek bilmiyorum ama sizin konunuzun enerjiden ziyade sosyallik problemi sanırım. Yani basit bir öneri gibi gelebilir ama imkânınız varsa kursa gidin. Onun dışında bir yere gittiğinizde ya da kalabalık olan ortamlarda 'small talk' olayına girmekten çekinmeyin. Ben toplu taşımada olsun, ne bileyim en basiti starbucksta sıra beklerken falan bazen sohbet ediyorum insanlarla. Metroda tanıştığım bir kızın bizim okuldan olduğunu öğrenmiştim mesela okula gidince beraber takılıyoruz. İstanbul'da iletişim kurmak bana daha zor geliyor çünkü insanlar genelde birbirinden korkuyor ama nispeten daha küçük olan yerlerde daha kolay olduğunu düşünüyorum.

Takı takması önemi değil önemli olan dişil enerjiyi arttıracak takılar olması ki bunu sağlayan da gerçek mücevher takmaktır. Özellikle pırlanta etkili . Tabi ne kadar büyükse o kadar etkiliymiş 😀

Dişil enerji dedikleri şey sonradan var olan ya da yok olan bir şey mi pek bilmiyorum ama sizin konunuzun enerjiden ziyade sosyallik problemi sanırım. Yani basit bir öneri gibi gelebilir ama imkânınız varsa kursa gidin. Onun dışında bir yere gittiğinizde ya da kalabalık olan ortamlarda 'small talk' olayına girmekten çekinmeyin. Ben toplu taşımada olsun, ne bileyim en basiti starbucksta sıra beklerken falan bazen sohbet ediyorum insanlarla. Metroda tanıştığım bir kızın bizim okuldan olduğunu öğrenmiştim mesela okula gidince beraber takılıyoruz. İstanbul'da iletişim kurmak bana daha zor geliyor çünkü insanlar genelde birbirinden korkuyor ama nispeten daha küçük olan yerlerde daha kolay olduğunu düşünüyorum.
Aslında dediğin gibi hem enerji hemde sosyal çevre ile ilgili enerjiyi çevremde sadece erkeklerin olmasından dolayı yakındım kursa gidemiyorum maalesef sabah 8 aksam 6 çalışıyorum ama spora başlayacağım Ankaranın ayazı biraz dinsin onu bekliyorum🤪

Takı takması önemi değil önemli olan dişil enerjiyi arttıracak takılar olması ki bunu sağlayan da gerçek mücevher takmaktır. Özellikle pırlanta etkili . Tabi ne kadar büyükse o kadar etkiliymiş 😀
Aaa iyi denk gelmiş geçen gün yüzüğümün taşını düşürdüm hala bulamıyorum hemen beklemeden yenisini alayım o zaman 🤣

Back
X