Eşine bahset bu durumdan. Hiç üzülme allah onların kalplerine göre verir cezasınıKızlar dışlandığınız hissettiğiniz an ne yapıyorsunuz? ben öncelikle arkadaş çevresinde olsun komşuluk ilişkisinde dışlanmıyorum.ama kv ve görümcem dışlıyor.dün kv oturmaya çağırdı gittik.eşim başka odada erkeklerle bizde kadınlar mutfakta oturduk.kv görümcemle muhabbet ediyordu bende her fırsatta muhabbetin içine girmeye çalıştım.kendimi lafın içine girmeye çalışan çocuklar gibi hissettim.6 yaş küçük olan eltimi bile muhabbetin içine aldılar.ona dönüp birşeyler anlattılar .görümcemin sırtı bana dönük arkasında sanki insan evladı yok.benim sadece sorduğum sorulara cevap verdiler.cevap verirkende kısa kesip eltime dönüp konuştular.birde şunu farkettim diğer başka günlerdede kayınvalidem eltim yokken benimle konuşuyor.ama eltim içeri girdiği an sözü yarıda kesip susuyor.eltim oturunca onunla muhabbet etmeye başlıyor.sanki ben yokmuşum gibi davranıyor.ben eltimden daha konuşkanım eltim daha uyuşuk konuşur.benden daha konuşkan olsaydı suçu kendimde arıyacağım öyle birşeyde yok.kv bunu bana hep yapıyor bende araya mesafe koyuyorum fazla gelip gitmiyorum.bu seferde gelip gitmiyor diye suçluyor.ben dışlandığım yerde orayı terketmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum ama eşim engel olmasa uygulayacağım.ayıp olur diye eşim kalkmıyor eşim bilmiyorki içimde ne fırtınalar esiyor.eve geldikten sonra anlatıyorum.kv ve görümcemin beni önemsemediğini farkedince durgunlaştım fazla muhabbetin içine girmemeye başladım.onlar konuştuda konuştu bana dönüp hiçbirşey anlatmadılar.birbirlerinin gözünün içine bakarak konuşanlar birkere bile bana gözleri değmedi.eşime kalkalımmı dedim.eşimde tamam dedi.kv ve görücem alaylı birşekilde nereye dediler alaylı yüz mimiklerinle ve ses tonlarınla.eltim onlara sinirli olduğu birgün ağzından şu lafı kaçırdı ( beni bazen seni kıskandırmak için kullanıyorlar demişti) belki bu haberi bana verdiği için şimdi pişmandır.kızlardışlandığımı farkettiğim zaman kalkıp orayı terketmek istiyorum bu seferde niye kalkıyorsunuz diye kızıyorlar..eşimde kalın baskısı yüzünden tekrar oturuyor.kızlar siz dışlandığınızı hissettiğiniz an ne yapıyorsunuz?
Eşine bahset bu durumdan. Hiç üzülme allah onların kalplerine göre verir cezasını
Seni dışlayanlar gün gelir sana muhtaç olurlar. Sen terbiyeni koru sabır et onlar utansın.. Ben dışlansam alırım elime bir kitap çekilir bi köşeye okurum oralı bile olmam.. Bir araya geldikleri zaman dedikodu yapıyosalar dinlemek bile günah en azından günaha girmezsin
Onlar eskilir sen artarsın.. Bu dünya gelip geçici misafiriz önemli olan ahirettir zarar geliosa uzak dur
dolma kalem şeklinde hem video hem ses kaydı yapan gizli kameralar var ya
işte onlardan 5 10 tane alıp evin çeşitli yerlerine yerleştirceksin
sonrada izleticeksin eşine
ama gizli olarak başkasının görüntüsünü ve sesini kaydetmek yasal olarak suç
kaynanan senin mahkemeye vermesin sonra :104:
bu çok olaylı oldu gibi
senede iki defa, bayramdan bayrama kandilden kandile gitmeye çalış
ne bu yaa, seni ezerek mi eğleniyorlar -şeytan çatalı-
dışlandığımı hissettiğimde soğuyorum o insanlardan ben. ne ararım ne sorarım. çağrılırsam giderim ama onda da bin kez söylenirim kendi kendime
canim bosver ya bak bende konu acmisdim gorumceler beni istemiyor diye durup dururken kuserler bir tuhaflar hatta benim yasadiklarima cok benziyor yasadigin seyler bende elti yok ama iki tane cadoloz gorumce var onlarda yetiyorda artiyor bile aynisini gorumcemler bana yapar hem gel diye israr ederler adam sanirsin tel acarsin yokturlar evde hep isleri olur kv kp israriyla gidip bulmussamda ellerinde cep tel oyun oynarlar bende yillarca sorguladim kendimi bendemi sorun var diye ama yokkkkk burdaki yorumlarida iyice degerlendirdim ve sonuc buraya konu actigim gun kusmuslerdi hanimlar bende ne aradim ne sordum kv niye boyle yapiyon deyince ben hicbir sey yapmiyorum insanlikdan baska ama insan yok karsimda dinleyecek dedim sustu gorumcenin teki aradi nasil bagiriyor tel ben gorumceyim ben nedersem o olacak derdemez tel kapadim suratina o gundur gitmemde gelmezlerde oh be dunya varmis gecen aradi aradi acmadim esimi aramis konusmus toptan kurtuldum bu manyaklardan
çağırmazsalar eğer en erken bayramda gitmeyi düşünüyorum.inşallah canım düzelirler dediğin gibi.ben poh pohlanmak istemiyorum sadece insan yerine koysunlar yeter.benide zor durumda bırakmasınlar öyle yaptılarmı gitmek istemiyorum.
bende onu bekliyorum hiçbirşey demiyorlar.eşim birkaçkere anne neden larisyayı dışlıyorsunuz dediğinde yaptığını inkar etmiş.ben kendimi geri çekiyormuşum.evet kendimi geri çekiyorum ama böyle yaptıkları için kendimi geri çekiyorum.daha nekadar arsızlık yapabilirim.
eşiniz çok yanlış yapmış bence ben asla öyle bir kelime kullanmasına izin vermem eşimin neden kendimi küçük düşürecem ki sanki onlar istemesede ben onlarla olmak istiyorum söyle der gibi sizin eşinizde de iş yokmuş benim karıma değer vermiyorlarsa ben o ortama girmem ya da değer verdirmesini bilir de giderim sizde gitmek zorunda kalmayın napın edin gitmeyin onlar sana yanaşmaya çalışsın neden kendinizi onlara mecbur gibi ezik büzük gösteriyorsunuz ama dediğim gibi sizi bu durumun içine sokan eşiniz bence belki kızabilirsiniz ama öyle siz benim eşime dikkat ediyorum değer vermiyorsunuz siz böyle yaparsanız bizde gelme gereği duymayız deyip çıkıp gitmesi lazım
haklısın sanki can atıyormuşum gibi oldu ben söylüyemiyorum kalk sen söyle gibi oldu.ama ben söylemediğim için olay tartışmaya gittiği için eşimde daha fazla dayanamadı.ben gitmiyorum annesinin
evine diye annesinle konuşmaya gitti.konuşacağım bende merak ediyorum böyle niye yapıyor diye dedi.gitti ama sorularına yine cevap alamadı.kadın inkar etti.
canım kardeşim geçmişte kayın validen ile neler yaşadınız bilmiyorum.belki kırgınlıkları vardır.en büyük eksikliğimiz konuyu açıkça konuşmamak.şu meşhur''ben dili''ni kullanarak büyük bir saygı ve sevgi çerçevesinde yanlızken konuş''annecim ben de muhabbetinize dahil olmak istiyorum beni almadığınızda kendimi çok kötü hissediyorum eğer bana kırgınsanız sebebini bileyim birlikte konuşarak düzeltelim.siz büyüksünüz bana daha iyi insan olmam için yol gösterin bu şekilde kendimi dışlanmış hissediyorum.bu durumun evliliğime olumsuz yansımasını istemiyorum''gibi olumlu cümlelerle YARGILAMADAN LAF SOKMADAN HİSLERİNİZİ SÖYLEYİN.belki çok zor gelecek ama bir insana koşulsuz sevgi ve saygı verirseniz.karşılıksız kalması mümkün değil.bu sorunlar hep diyalogsuzluktan önyargılardan kaynaklanıyor.çok iyi niyetli bir insan olduğunuza eminim.öyle olgun ve iyi davranın ki karşınızdakiler yaptığından utansın.dularım sizinle.
eşiniz gitmek zorunda mı ailesine yani sen gitmiyorsan oda gitmesin ay bu erkekler ne anacık ya siz üzülüyorsanız gitmeyin canım ya gidip sebep sormasına bile gerek yok yani eşin üzülüyorsa gitme arkadaş napacan ananda
işte büyüklük bizde kalmalıymış.onlar cahil boşver seviyelerine düşmeyelim diyor.
canim benim kv cok sever ailemle ilgili ne var ne yok duymayi birsey duydugu zamanda beni nasil` kibarlikla cagirir al cocuklari gel birseyler yaptim bogazimdan gecmiyor diye her seferinde kapilirim buyusune giderdim sonra onlari en ufak seyde yuzume vururlardi kizlariyla malum kv bilince kizlari imkansiz duymamalari ne kadar aptalmisim ama ben onlari ailem gibi gordugum icin sirlarimi dertlerimi paylasiyordum artik paylasmiyorum ama hicbir seyi esimle olan sorun ne varsa o duyduklarini sorar bilmem dedim kac sefero oldu artik hoslanmiyor benden gelip gitmemden ama allah var torunlarini gorunce seviniyorlar yalan degil ama yatiya asla istemiyorlar bunu cok net belli ediyorlar benim gorumcelerle kv ayni tipa tip kendilerini iki dk hakli cikarirlar suclu ben olurum ayilirlar bayilirlar bide bayilir numarasi yapip yada sinir krizi geciriyormus numarasi yeminle hastaneye bile gidiyorlar igne olup geliyorlar bunu cok iyi biliyorum hatta kv konusurken dedimki bir arkadasla aramda birsey oldu dediki bak ablanlar rol yapip kriz geciriyorlarmis dr bile anlamiyormus sende dene hic ezdirme kendini elin manyaklarina sokkkk oldum resmenasil manyak kendileri haberleri yokk boyle canim iste allah yardimcimiz olsun ne diyeyim birde unutmusum ekleyim dedim kv kp kapisi acan hic kimse yok akrabalarida dahil hic arkadaslari yok buyuk gorumcemin 2 tane var onlarda onun gibi kucugunun hic bir tane bile arkadasi akraba hic kimse yok etrafinda boyle ayilip bayildiklari milletin uzerinde test ettikleri icin kimse gorusmuyor bunlarla
tavayı alın eşinizin kafasına bir kere vurun kendisine gelsin tamam büyüklük bizde kalsın diyor ama bide dönsün dediği kişilerin sana yaptıklarına baksın iyi cahiller diye gelsinler yerden yere vursunlar anlamıyorsa iyilikten zorlama canım hiç uğraşma eşine benim üzülmemi istemiyorsan gitmeyelim bırak cahilliklerini diğerleri düşünsün biz değil de
valla bu kaynana derdı de çekılmez haaa atsan atılmaz satsan satılmaz mecbur ıyı gecınecen ama hele karsındakı bencılse ufff o kötu ama bak daha once de dedım sana bu işin altındda hiç bılmedıın bı mesele var eltın bılıo senın bılmenı ıstemıolar :)))) şüphecimiyim neyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?