- 23 Ağustos 2012
- 51.381
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.213
- 898
- Konu Sahibi boslukboslukbosluk
-
Sınıfa girdiniz ve belleği alıp çıktınız mı?
Yani orda aynı meslekteki arkadaşlarınızı görüp selam verip arkadaşlar napiyorsunuz, nasılsıniz demediniz mi?
Yani oraya dalıp bilgisayardan belleği alıp gitmek de çok soğuk değil mi?
Belki o yüzden çağırmadılar sizi?
Onlar baştan ayıp etmiş ama boş sınıfa kimsenin geleceğini düşünmemislerdir ve sizi de kendilerine yakın hissetmedikleri için davet etmemislerdir.
Ama sizin yaptığınızda normal değil ya..iş arkadaşınız değil mi onlar? Onların işi yok mu? Onlar arastirmasi yok mu? Onların idari işi yok mu?
+1Yani yani şu durumda konu sahibesi ne diyebilir ki
Arkadaşlar beni de davet etmemişsiniz ama afiyet olsun
mu desin, bence çok daha tuhaf kaçardı ben olsam ben de bir şey demezdim herhalde
Sakin olun lütfen. Herkesin çalışması idari işi vs var. Benimkiler bu aralar fazla sadece.Sınıfa girdiniz ve belleği alıp çıktınız mı?
Yani orda aynı meslekteki arkadaşlarınızı görüp selam verip arkadaşlar napiyorsunuz, nasılsıniz demediniz mi?
Yani oraya dalıp bilgisayardan belleği alıp gitmek de çok soğuk değil mi?
Belki o yüzden çağırmadılar sizi?
Onlar baştan ayıp etmiş ama boş sınıfa kimsenin geleceğini düşünmemislerdir ve sizi de kendilerine yakın hissetmedikleri için davet etmemislerdir.
Ama sizin yaptığınızda normal değil ya..iş arkadaşınız değil mi onlar? Onların işi yok mu? Onlar arastirmasi yok mu? Onların idari işi yok mu?
Hayır eskilerdenim.İşe yeni mi başladınız ?
Belki onlar arkadaş grubu oluşturdu önceden şu an sizi yabancı buluyorlar.
Olabilir.Dışlamışlar evet ama çok muhabbet etmiyorsanız ondan mı ki acaba?
O halde neden böyle davrandıklarını bilirsiniz benceHayır eskilerdenim.
Başarı düzeyi şu şekilde aslında: biz 2 kişi diğerlerinden daha çok çalışmada yer aldık. Yüksek lisans tezlerimiz çok övgü aldı. Diğerleri de kötü değil. Bir rekabet ortamı yok gibi aramızda.Bilemedim bazen dışlanan kişi dışardan soğuk durur insanlar o yüzden yaklaşmaz, siz genelde işimle meşgulum demişsiniz belki başarılı ve takdir toplayan birisiniz o yüzden çekemiyorlar ... çeşit çeşit sebebi olabilir sizin bir tahmininiz var mı? Öte yandan karşıdaki ne kadar soğuk durursa dursun bir davet etmek zor olmamalı hem de fakülte içi bir olaya çok nezaketsiz insanlar, gerçekten çok ayıp etmişler.
Hiç bilmiyorum. Bir kabalık vs de yapmadımO halde neden böyle davrandıklarını bilirsiniz bence
Hiç samimi olduğunuz sorabileceğiniz kimse yok mu ?Hiç bilmiyorum. Bir kabalık vs de yapmadım
Yok üzülmedim. Kimse kimseyi çağırmak zorunda da değil. Ama dışarda yapılsa beni çağırmak zorunda değiller der geçerdim. İş ortamında yapılıyor. Bir kişi dışlanıyor. Bu nezaketsiz, görgüsüz bir tutum. Hocalarla muhabbetim daha fazla onlara göre. Dediğiniz gibi laf taşır gibi mi düşündüler acabaSebebi herhangi bir şey olabilir. Siz muhabbeti saygi çerçevesinde ve yeteri düzeyde tuttuğunuzu düşünürken, onlar sizi soğuk bulmuyor ve kendi aralarında daha rahat hareket ediyor olabilirler. Okul dışında da görüşüyorlarsa, o ortamda dahi sizin onlar için özel bir aktiviteye dahil olmanızı istemiyor olabilirler. Eğer diğerlerinden daha başarılıysanız kıskanıyor olabilirler. Ya da tam tersi herkesin sorumluluğu sizden daha fazlaysa bu yüzden de sizden hoşlanmıyor olabilirler. Onların hoşlanmadığı bir hoca ile aranız iyiyse sizin yanınızda rahat konuşamayacakları için sizi sadece iş arkadaşı boyutunda tutmak istiyor olabilirler. Daha bir sürü şey.
Ayrıca bu ortamlarda fazla samimiyet genellikle nahoş sonuçlara sebep oluyor. Bir hatanız var mı diye kendinizi sorguladıktan sonra aklınıza en ufak bir şey bile gelmiyorsa bu konu üzerine düşünmeyin ve üzülmeyin derim.
Var. Ama sorup kendimi küçültmek istemiyorumHiç samimi olduğunuz sorabileceğiniz kimse yok mu ?
Hiç bilmiyorum. Bir kabalık vs de yapmadım
Yok üzülmedim. Kimse kimseyi çağırmak zorunda da değil. Ama dışarda yapılsa beni çağırmak zorunda değiller der geçerdim. İş ortamında yapılıyor. Bir kişi dışlanıyor. Bu nezaketsiz, görgüsüz bir tutum. Hocalarla muhabbetim daha fazla onlara göre. Dediğiniz gibi laf taşır gibi mi düşündüler acaba
Sıcakkanlı biri değilim. Karakterim biraz soğuk. Ama nasıl anlatsam odun gibi insanlar olur ya öyle değilimbence siz azda olsa sebebini bilirsiniz.. yani çok yakın değilmişsiniz, kendi aralarında onlar çok yakın mıdır?
belki siz uzak duruyorsunuz, belki istemsizce soğuk duruyorsunuz o yüzden de samimi olamıyor, yakın davranamıyor olabilirler diye düşündüm. eğer böyle bir durum yoksa, ben çok sıcakkanlıyım, hepsiyle de çağırılacak kadar samimiyim diyorsanız evet dışlanıyor olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?